Grey's Anatomy

2011-11-30 @ 22:13:57
Helt sjukt kollade på Grey's Anatomy och blev helt inne i serien! Den är galet bra och just detta avsnitt va helt sjukt bra,, men såklart va ju det sägongsavslutningen ;o ;( Ett års väntan om jag ska kolla på Tv'n men får nog bli titta på internet för kommer inte klara mig :o

Men nu ska jag gå och ta in hästarna, imorrn får jag äntligen träffa mitt lilla A igen, dock bara en liten stund men ändå :D Glad chey!
Sen blir det sova så sovgott alla goa och gla'a!
PUUUSSS

♥Duktiga hestar♥

2011-11-30 @ 20:08:30
Idag har jag gått i skolan, åkte in så jag va i stan vid halv 10 sen gick jag och Josse runt på stan en stund och kollade kläder och eventuella julklappar :) Hittade en perfekt julklapp till min älskade pojkvän men hade inga pengar så kunde inte köpa idag :/ Hoppas det finns kvar sen!

Sen vid 11 så gick vi och käkade lunch på Coffehouse by george :) blev lassagne för min del idag.
Efter det så hade va det mattelektion men jag slutade 12.50 för att jag skulle hinna med bussen till Marie som gick 13.00. När jag kom till Marie så fixade vi lite med hagen då hennes ena föl hade rymt tidigare på dagen, efter det så tog jag in Tindra och hon var super snäll att hämta, sprang inte iväg som hon kan göra ibland så det går framåt (Y) sen fixade vi ordning henne och så hoppade jag upp och av några gånger i stallgången sen gick vi ut och jag hoppade upp ute och sen skrittade och travade vi runt en stund sen gjorde vi några till upp- och avsittningar och sen fick hon gå in (: Hon va superduktig som vanligt även fast det blåste ute :D Hon är fortfarande lite stressad men betydligt MYCKET lugnare nu än i början!

Efter det så skjutsade Marie hem mig, väl hemma så käkade jag lite "eftermiddagslunch" och sen begav jag mig ut till stallet och red Moritz en stund. Han var super fin, red barbacka men med selen på. jag behövde inte rida med snodden förens vid galoppen så det tyder på att han redan har blivit starkare :D Sen blev han trött på slutet när jag övade galoppfattningar från skritt och halt och avsaktningar till skritt så då bråkade han lite men gick super på slutet och avtravningen ska vi inte prata om ;o galet fin och mjuk han va hela han! Härligt som satan! :D
Ella gick jag ut och gick med en stund, fortfarande lite stel och trött efter i måndags. (:

Imorrn är det Lotta Björe-träning i skolan, så blir till skolan och ha möte med rektorn om vår sten till lärare och sen blir det hem och rida Ella och sen åka till Aka, ska va där vid 14 för att hinna fixa och rida fram till 14,45 (:
Mina lärare tyckte jag skulle va med på en labb från 10-12.30 och sen åka hem och sen till Aka.. fattar inte hur dom tänker men det tar mig liksom 1h 15min hem från stan och sen ska jag göra i ordning och lasta Moritz och hinna äta något vilket tar typ 45min och sen tar det 1h 15min till Aka.. om jag då hade slutat 12.30 så hade jag varit hemma 14.00... och då ska jag ju va på Aka... Förstår mig inte på hur dom tänker på min skola! Så jag kommer skippa Labben,, gör inte mig någår har inte missat en enda och har MVG i kursen så skitsamma om jag missar den!

Men nu ska jag dra och kolla på Bonde söker fru tror det är idag iaf ;)
Hare bäst!
PUUUSSS

Min lilla Tindra är så sjuukt saknad!


Lyckligt lottade!

2011-11-29 @ 23:29:31
När jag hör den här låten så blir jag alltid påmind om att hur lyckligt lottade vi som har syskon är! Finns inget finare än Syskonkärlek!

Denna underbara låt är skriven och framför av Emma Andersson, så galet jäkla bra låt!
Emzgoesmusic och Emzgoesmusic2 på Youtube, kolla där massa bra låtar!



- Strong by ourselves but stronger together!



Krönika skrivning

2011-11-29 @ 13:26:28
Känner mig lite halv stressad nu.. har skrivit typ 104 ord och ska vara klar nästa måndag.. kommer säkert bli super bra..! Men men nu har vi snart mentorstid sen slutar jag, sen blir det hem och rida Moritz och skritta Ella :)
Men vi hörs sen!
PUUUSSS

You make my day! <3

Ellas första Dressyrträning inkl. påväg in i väggen med huvudet före xD

2011-11-28 @ 23:34:53
Idag fick Ella följa med på sitt livs första dressyrträning :D Hon va super att lasta hemma, gick rakt in. när vi lastade av i Gimo så blev hon med direkten en arab och sprang runt på tårna och med svansen i vädret :P sötan! Sen lugnade hon ner sig och jag kunde sadla och fixa henne medan mamma höll i och hon stod still. Sen kom vi in i ridhuset (vilket är snart ett år sen hon sist va in i) och då blev hon arab igen och sprang runt och visade upp sig och gnäggade och kollade på sig själv i speglarna x) Plutten tyckte hon va snygg ^^ Hahha
Sen så lugnade hon ner sig efter att jag lett runt henne i några minuter så att jag kunde hoppa upp, väl uppe så va hon lugn men väääldigt framåt och tacktade och showade xD knäppjöken, men sen lugnade hon ner sig när vi började jobba och då jobbade hon på riktigt bra, fast inte riktigt så framåt som jag hade hoppats, men jag är super nöjd iaf! Hon tyckte Amanda's lillehäst va läskig xD fast det förstår jag, han är ju enorm bredvid stackars liten, desutom är hon van att vara störst och kunna bossa med dom andra, men med Bert bredvid sig så kände hon sig nog rätt liten! HAHAH
När vi skulle galoppera så ville hon inte riktigt sammarbeta längre.. så fick rida på fyrkanten helt själv bara för att hitta en framåtbjudning som dög, men hon va sjukt sur på mig när jag drev på henne så hon bockade och sparkade som jag vet inte vad,, x,x hon är ju trots allt ett fuxsto med egna idéer i trotsåldern.. hon bockade och sparkade inte som en normal häst som gör det i väggen utan hon gjorde det in mot mitten med huvudet i väggen så trodde att jag skulle hamna i väggen med huvudet före några gånger faktiskt xO Knäppa häst!
Men sen efter lite strutt och hopp så gick hon bättre och på slutet gick hon riktigt bra för att vara hennes första dressyrlektion och första gången i ett ridhus med andra hästar! Hon är ju trots allt bara snart 5år så är riktigt nöjd med vår insats idag även fast det blev lite bock, spark och stegringar! :)
Tycker hon är värd en lugn skritttur imorrn och bara få ta det lugnt och smälta allt nytt i några dagar nu :) Hon kan nog bli fin hon också en dag! <3

En lurvig Ella i våras

Och en luvig Ella för ett år sen

Men nu ska jag sova imorrn är det skola (uppgång 05.45..). först 08.30 besök på Uppsalamuséet och sen mentorstid och efter det krönika skrivning... blä på krönika om julmaten! Ska skriva om julens baksida och då har jag valt att skriva om Julmaten då och nu,, förr lagade man all mat själv men nu köper massor av folk den färdig lagad,, snacka om latmaskar!

Men vi hörs!
Hare bäst!
PUUUSSS

SNÖÖÖ :D :D :D

2011-11-27 @ 19:54:37
Vi ser det snöa vi ser det snöa HURRA :D:D Superglad tjej som skulle gå ut och leka i snön om det inte vore så mörkt ^^ Ja jag älskar snö, det finns inget bättre!!

Snöar det hos er också? Visst är det härlig med snö? :D


Vinterns första snö 27 november 2011! förra året kom snön redan i början av oktober, så jag har faktiskt undrat vart den tagit vägen men nu kom den efterlängtade snön :D

DubbelSvenskt i topp!

2011-11-27 @ 16:42:19
DubbelSvenskt i topp i GP-dressyren :D
Aldrig förut hänt i WC-sammanhang! Otroligt snygga ritter, galet bra! Trodde inte Patrik skulle slå Tinne men det gjorde han med 0,1% han slog även Världs ettan Isabell Werth med hela 1% (Y) Stort Grattis!

Första plats: Patrik Kittel - Toy Story - 79,475%
Andra plats: Tinne Wilhelmson-Silfvén - Don Auriello - 79,375%
Tredje plats: Isabell Werth - Warum Nicht FRH - 78,475%



♥ Josefine Englund ♥

2011-11-27 @ 14:14:20
Nu kommer inlägget om min älskade vän Josefine Englund som jag lovade skulle komma :)

Namn: Josefine Englund
Ålder: 17år
Egenskaper: Underbar, glad och alltid på topp!
Ras: Liten Blondin med blågråa ögon ;)
Syssälsättning: Realgymnasiet Uppsala, NB2 tsm med mig (Y)
Från: Upplands-Väsby



Ja vem är Josse nu då? Jo hon är en helt galen och underbar människa som alltid får en glad, finns ingen chans att man kan vara nere i hennes sällskap! Hon har ett jävla anamma och vägrar ge sig och tar sig ALLTID upp till toppen när hon ramlat ner till botten, hon är en sån som bara touchar botten för en sekund för att sen börjar vägen uppåt igen. Helt galet underbar brud! Det är helt sjukt att vi inte blev kompisar förens vi hade gått 1år tillsammans i skolan, vi blev typ oskiljaktiga precis innan sommarlovet i våras, ingen av oss förstår varför vi inte hittade varandra direkt i början, men jag är superglad att jag hittade denna underbara lilla diamant!


För mig betyder Josse allt, utan henne skulle jag nog inte orka gå till den tråkiga skolan om hon inte hade funnits där varje dag, att komma till stan för att ställa sig och vänta på henne vid tåget för att sen bli mött av en liten blondin som kommer springandes med armarna utsträckta bara för att kunna omfamna en, hur underbart är inte det liksom? Man blir alltid lika glad och sprallig när hon kommer, finns ingen bättre människa än henne! Hon har varit som en klättervägg för mig, med hjälp av henne har jag tagit mig upp från botten inom ridnignen och även privata saker, utan hennes stöd och pepp hade jag kanske inte haft kvar någon häst nu och det är jag så himla glad att jag fortfarande har och det är tack vare henne. Börjar ni förstå hur mycket hon betyder för mig? Det finns liksom inga ord som förklarar hur mycket hon betyder och hur glad jag är att jag har henne och hur mycket jag älskar henne!
Josse är grymt duktig på att rida för att inte ha ridit så jätte mycket innan hon började på vår skola och har ett så harmoniskt och trevligt ridsätt, alla hästarna är nöjda med henne på ryggen, har ALDRIG sett en häst som är sur eller grinig med henne på sin rygg.

Josefine med E som hon hela tiden påpekar när lärarna skriver fel på tavlan ;) får alltid alla att garva om det inte är åt det hon säger så är det åt hennes garv! x) Fråga någon annan i vår klass eller på vår skola om vad som Josse gör för att få en att Garva så kommer nog alla säga "Hennes garv är bara för härligt! det går inte att hålla sig när hon skrattar" ;p 



Jag kommer inte på något mer att skriva, eller jo det gör jag men kan inte formulera det rätt, det finns liksom inga ord för hur underbar Josefine Englund är! Så ni får nöja er med det här :)

Jag älskar dig så otroligt mycket min bästavän Josefine Englund!

PUUUSSS

GP-hoppningen i Globen :)

2011-11-27 @ 13:17:17
Imorse kollade jag på GP-hoppningen i Globen på Svt1 :) Riktigt snyggt ridet alla svenska ryttare kan jag bara säga! Dock synd med RGB och Kiara La Silla's små missar men hans runda är alltid lika snygg oavsett missarna! Grattis till Jens Fredricson som kom 2a med Lunatic :)

Kiara La Silla & Rolf-Göran Bengtsson

Lunatic & Jens Fredricson

Efter att jag kollat på GP-hoppningen så käkade jag frukost och nu sitter jag här :) Men ska gå ut i regnet och plocka lite kvistar, blad och mossa för att fixa pappas julkrans som ska hänga på ytterdörren :) det har jag gjort vid den här tiden varje år i typ 5år nu, blivit lite av en tradition för mig att julpynta kransen :) Jag vår- och sommarpyntar den även, eller iaf oftast gör jag det men julpyntningen är det viktigaste för mig så även pappa får ha lite julfint även fast han varken firar eller tycker om julen :)

Men vi hörs sen!
Hare bäst!
PUUUSSS

Check!

2011-11-26 @ 20:25:47
Pepparkaksbak (utan pepparkaksformar) - Check!
Lagat och ätit pannkaka till middag -Check!
Så nu blir det att inta soffläge tillsammas med pappa och tjocka godis! komigen jag har fått väldigt dåligt med kommentarer på mitt förra inlägg..! vill ju gärna veta hur andra broddar och vad ni använder er av för brodd!!! Så KOMMENTERA!!!!

Men nu ska jag tjocka i soffan!
Hare bäst!
PUUUSSS

Brodd dax! hur gör ni och varför?

2011-11-26 @ 15:05:26
INGENTING slår 13timmars sömn hos pappa! Sover så jäkla bra här, galet skönt!
Jag gick upp halv 1 och då käkade jag typ brunch och sen har jag suttit här vid datorn hela dagen men när jag har skrivit klart detta inlägg så ska jag ställa mig och baka pepparkakor, men har inga pepparkaksformar så får skära ut för hand (Y) kommer nog bli väääldigt vackert ;) Kanske ska ta och fota dom och visa för min Estet lärare att jag också är händig? eller vad tycker ni? ;p

Idag kommer hovslagaren till mamma och skor hästarna :) Ella kommer få bakskor och så kommer vi brodda dom nu :) Ska be mamma brodda dom ikväll så jag slipper göra det på måndag! för då måste jag ju göra rent hålen igen..
På mina hästar använder jag Elitbrodd (vinter) då jag tycker dom håller bättre och är lagom höga, jag har använt samma par i flera säsonger nu eftersom dom är som nya även efter en hel vinter, jag använder även dom när jag rider på gräs med Moritz då han inte tycker om att ha för höga brodd, men när jag hoppar Moritz (oavsett om det är inne eller ute eller på gräs) så har jag honom bara broddad i trakten då han rullar över mycket snabbare då och så kan han glida lite i landningen ist för att det bli ett tvärstopp, han trivs bättre med det och så håller hans ben bättre då. :) vad använder ni för brodd på era hästar? och hur har ni dom broddade på olika underlag? och varför gör ni så? skulle va väldigt intressant att veta, tänkte lagga upp det i ett inlägg så andra får ta del av varandras tips och trix, men jag gör det bara om det är fler än 3st som kommenterar! :)

Men nu måste jag dra om jag ska hinna baka klart innan det är dax för att laga mat :P
Hare bäst!
PUUUSSS

Finns ingen bättre än min pappa!

KRIG i skolan!!!

2011-11-25 @ 20:05:53
Sorry för att jag inte har bloggat men har faktiskt inte haft tillgång till en dator :/
Igår gick jag upp tiiidigt och jag va tom pigg :D klockan ringde 05.17 och då var det bara att bege sig till duschen, skönt va det! Sen ut i stallet och byta täcken på hästarna sen bege sig till skolan pigg och gald :) Skolan va seg som alla torsdagar är, hade en liten fysiklabb på eftermiddagen men annars var den inte speciellt intressant. Efter skolan så begav jag mig till Marias lägenhet och umgicks med dom :) spelade Fifa mot Arvid, 1-0 till honom,, rätt duktigt tycker jag eftersom han har suttit och spelat som galen efter att jag sist va där :P han satte 1-0 målet precis i slutet så lyckades hålla honom där ifrån nästan hela matchen (Y) Efter att jag varit där så åkte jag, mamma ocjh Tinus till Tuthammar i Storvreta och lyssnade på en föreläsning om Mental träning, väldigt intressant och rolig va den! Blev bara 6st fullklottrade A4-ark med intressanta saker på 2,5timme! (Y) Efter det så satte jag mig på bussen till stan för att åka till min lilla Älskling :D Super mysigt som vanligt att vara där!

Idag så hade vi vanliga lektioner fram till lunch sen efter lunch hade vi KRIG mot vår lärare!!! Shit va sura vi blev när vi fick tillbaka matteprovet som vi hade lämnat in förra veckan också för att han skulle rätta om,, och idag när vi fick tillbaka det så va det fortfarande inte rättat rättvist.... Vi blir GALNA!!!! och det är inte bara det han gör men det va dropen som gjorde så den fulla bägaren rann över! Då gick vi till rektorn och pratade och kom fram till att han skulle prata med vår STEN till lärare och och sen skulle vi ha ett möte allihopa på torsdag nästa vecka (Y) Hoppar det blir bättre nu,, han har ju fan haft snart en hel termin på sig att lära sig vårt arbetssätt.. men fan heller att han har gjort det.. hur tänker skolan igentligen när dom anställer en 62åring för att vara lärare till 4elever med höga förväntningar och stora mål?... Tänkte dom ens alls?
Efter vårt lilla krig så slutade vi för vi vägrade ha lektion med honom mer idag.. så då åkte jag till pappas jobb,, där satt jag och räknade matte och fick massa jätte bra hjälp av Lasse pappas jobbarkompis :D gjorde 18 tal idag (Y)
Men nu sitter jag här och bloggar och äter Naturchips och dricker Blossa Glögg och ska nu kolla på IDOL :D
Jag är en mycket glad Chey nu! :D:D

Btw jag glömde säga det men i onsdagskväll så klippte jag Ella ;D Stor helt stilla och var lugn hela tiden, kan man ha en bättre 4åring? hon är ju aldrig klippt förut men ändå va det som om det är något hon gjort hela sitt liv ;o Galet duktigt häst!

Vad har ni gjort i veckan då? och hur har den varit? Min vecka har varit underbar iaf!!!
Men nu ska jag dra!
Hare bäst!
PUUUSSS

Lilla pappa får göra detta inlägg snäppet finare!

Ellas första åktur själv :D och Sherrys första lastträning på 5år!

2011-11-23 @ 13:50:55
Idag har Ella gjort sin första åktur i tansporten helt själv :D fast med mig som sällskap men annars helt själv. Hon tyckte det var lite läskigt sötpluttan men det gick suuper bra :* Hon gick in och stod stilla i transporten så vi kunde stänga och sen stod hon still när vi skulle lasta av oxå (Y) Mycket bra av henne!

Här har ni en liten film oxå :)


Efter det så lastadetränade jag även Sherry
. Sherry har inte lastats eller lasttränats på typ 5år,, då det verkligen inte har gått att försöka då det hände en sak när hon va liten och efter det så vägrade hon gå in, inte för att hon va rädd utan för att hon helt enkelt vägrade,, gick inte ens med proffshjälp eller droger.. Men idag var hon super duktigt :D Satte på henne repgrimma för det är hon van vid,, sen körde jag lite NH för att få henne att respektera mig som ledare, i början tänkte hon sparka mig och resa sig men då sa jag till att så får hon fan heller göra.. och då gick hon super bra efter det C: lät henne gå över lämmen och bara inse att det inte är farligt eller att hon kommer undan, sen sa jag åt henne att stanna på lämmen och bara stå still. då började hon visa tecken på att vilja gå in så när jag gjort det några gånger så gick jag bara bestämt rakt in och hon följde efter klockrent, inte hela vägen men halvvägs iaf :)  sen gjorde jag så några gånger och tillsista gick hon hela vägen in med alla 4 fötterna inne i transporten :D
Hon va såååå stolt och nöjd med sig själv efter och det ska hon verkligen va!
På detta vis gjorde jag även med Ella i början men nu behöver jag inte det längre (Y) Så snart behöver jag nog inte det med Sherry heller och då har jag ännu en häst som går in i transporten utan problem tack vare mig (A) hehhe

Bild från i somras på lilla Sherry


Jag jobbar ALLTID själv när jag lasttränar för då blir det mycket lugnare och mer harmoniskt :) det är ett tips till er som har svårlastade hästar!

Jag har även hunnit fixa stallet och skicka två mail, ett till ett stall där jag vill ha praktik i vår och ett till mina två klasspolare med Kemilabbrapports bilder :) Men nu ska jag tvätta lite mer kläder och städa rummet och äta sen ska jag ut och rida Moritz :)
Ikväll ska jag även klippa lilla Ella, blir bara en halvklippning så som jag har gjort på Moritz för hon blir så svettig när jag rider och på måndag kommer hon bli ännu mer svettig ;) Kan ni gissa vad hon ska få göra då? ;D

Denna klippning kommer hon få :)


Men nu måste jag dra!
PUUUSSS

Josse tyckte...

2011-11-23 @ 12:49:32
Josse tyckte jag skulle skriva ett inlägg om henne :P är jag förvånan ;) hahha
Men jag kommer inte på något att skriva om henne just nu men jag ska lägga upp ett inlägg om min lilla fina underbara vän Josefine Englund! Jag lovar dig det Josse!

Puss på er! <3

Tindra var suuuuper duktigt!

2011-11-22 @ 18:07:44
Imorse gick jag upp 9 och gick ut och red Ella och fixade stallet sen åkte jag till Marie och hjälpe henne med Tindra :)
Ella gick riktigt bra idag :) galopperade båda galopperna och hon va samarbetsvillig hela tiden vilket är toppen!

Dom hade tyvärr tagit ett steg bakåt med lite små tråkigheter som hänt, inget vi behöver gå in på, men idag va Tindra suuuuper duktig! Det va samma gamla Tindra som gör exakt det man ber om och är hur lugn och fin som helst :D så nu har vi tagit ett stoort steg framåt igen!
Ska förmodligen dit några gånger nästa vecka igen och sen ska vi nog försöka se till att jag kommer dit några gånger i veckan och hjälper till :) Alltid lika roligt att hjälpa till!
Hon är så grymt söööt!  Här finns det fler bilder och filmer på lilla Tindra. Hon heter Tomac's Tindra.
(Det är Marie's hemsida)


Efter det så red jag Moritz, testade att rida på Charlies Pelhambett idag,, ingen höjdare kan jag konstatera! Han vart sjuuukt förbannan när han märkte att han inte kunde komma undan i bland annat galoppombytena,, han kunde inte sätta huvudet i backen och sticka eller hoppa iväg i bytena,, mkt skönt för mig men han slog med huvudet så fort jag tog det minsta lilla i tyglarna och så vill jag inte ha det så kommer nog aldrig rida på pelham igen :) Han funkar bäst med så lite som möjligt!


Men nu ska jag sätta mig och skriva klart min Labbrapport om Hur många kristallvatten det finns i en formelenhet Kopparsulfat :) Visst låter det roligt? Sen ska jag kolla på TV och bara slappa för jag är klar med allt annat för dagen :) förutom att tvätta kläder men jag kan inte få tvättmaskinen att gå snabbare än den redan gör.. Borde ha tvättat för ett bra tag sen.. eller va tycker ni?


Btw jag glömde säga att jag är ju ledig idag därför jag har ridit på dagen :P Är ledig imorrn oxå! Super skönt!

Igår var jag hos Anton en stund efter skolan, för kom ju inte hem som vanligt förens sent på kvällen.. men hade en väldigt mysig eftermiddag som vanligt med honom! :) Igår hade jag ju även utvecklingssamtal vilket gick bra, ligger bra till i alla ämnen (Y) och har bara 1,6% frånvaro.

Imorrn ska jag kolla på Halv åtta hos mig. Ivan (Sylves sambo) står för maten, ute på deras gård i Enköping (Y) Hoppas man får se lite av gården!

Men nu måste jag plugga!
See Ya!
PUUUSSS

KOMMENTERA LITE NU LATMASKAR!
Vad tycker ni jag ska skriva om? är det något ni saknar eller som det är för mycket av? vill gärna veta vad ni läsare tycker!

Krönika skrivning..

2011-11-21 @ 14:37:34
Just nu sitter jag i skolan och har Svenska lektion.. vi ska skriva en Krönika om Julens baksida. Måste hitta något att skriva om bara som jag tycker är negativt med julen, kommer nog bli svårt!

När jag slutat så tänker jag lägga mig i en av sofforna här i skolan och sova en timme, har utvecklingssamtal kl.16 men sen kommer jag inte hem så får se vad jag gör efter det :) Hoppas på att jag kan få krypa ner i min lilla pojkes säng och mysa och kolla på när han spelar Cod med sina vänner :) Men vi får se om jag stannar i skolan och pluggar ist.

Men nu måste jag hitta något att skriva om,, tänkte skriva om Julmaten och att det är sjukt att folk äter halvfabrikat på julen! men vi får se om jag hittar något att koppla till.
Hare bäst!
PUUUSSS

Grymt RGB!!!

2011-11-20 @ 18:24:32
Galet jävla grym RGB är!! 3e plats med Quintero La Silla på WC-hoppningen i Tyskland, två helt amazing rundor han gjorde! STORT grattis Rolf-Göran, du är bäst!
man skulle ju inte tacka nej till att få ha en sån där snygging till häst, Quintero La Silla! <3

Älskling!

2011-11-20 @ 11:36:12
Ligger i sängen med älskling hos honom och kollar på när han spelar COD med Viktor och Samuel :) åkte hit igår kväll saknat honom massor! Men nu ska jag lämna tillbaka hans Ipad och vara social med honom. :) Vi hörs! PUUUSSS

Helt sjuuuuuukt vidrigt!!!

2011-11-19 @ 12:59:40
Helt sjuuuukt vidrigt att någon ens kommer på tanken att halshugga en häst!! :S En stackars liten Shetlands ponny har blivit halshuggen i England.. vidrigt är det enda jag kan säga! LÄS HÄR!

Idag ska jag rida och plugga Kemi och sen hoppas jag att min lilla älskling ska komma hit :) Jag ska även hjälpa Maria med hennes Grammatikuppgifter :)

Men vi höres senare!
PUUUSSS

Hold your Dreams!

2011-11-18 @ 16:57:14
Nej nu får jag ta och rycka upp mig..(!) för snart beger jag mig mot Gimo för att kolla på en Show som heter Hold your Dreams :) ska kolla med Elaine och Amanda, kommer bli en trevlig kväll! :) Behöver en trevlig kväll med mina vänner känner jag!

Det är +3 grader ute :D men det regnar... Inte lika kul!

Men nu måste jag dra för att gå upp i duschen!
Hare bäst!
PUUUSSS


... osäker ...

2011-11-18 @ 16:50:48
Jag blir så osäker jämt,, varför kan jag bara inte släppa allt och lita det du sagt? men ändå blir jag osäker.. Hatar mig själv för det..
Men du vet att jag älskar dig! <3

Halt ute?

2011-11-18 @ 09:27:11
Tror ni det är halt ute när busschaffören säger åt en person som stod upp, för att bussen va typ full, att sätta sig ner o att ALLA skulle sätta på sig bältet? Att bussen är 20min sen styrker ju min teori också. Det går långsamt, jag som redan är 1timme sen,, försov mig med 2timmar imorse :o inte första gången heller.. Nu måste jag göra något åt det! Punktslut! Men ni får ha det så bra så hörs vi sen. Idag kommer Maria och Arvid hem till oss också och så ska jag på show i Gimoladan med Elaine, Amanda o Issa o kanske några till :-) Men vi hörs för nu ska jag gå tillbaka till att halvsova o lyssna på Justin Bieber ;D Haha PUUUSSS

Seg men rätt rolig dag ändå,, :)

2011-11-17 @ 20:28:47
Ja idag va det en rätt så seg dag men vi hade kul ändå :) Vi har börjat med MatteC idag och så fick vi nya miniräknare, nämligen grafräknare :D Galet roliga dom va att leka med ^^ hehe
Sen efter det så hade vi Kemilabb på Jensen :) vi skulle ta reda på hur mycket kristallvatten det finns i en formelenhet av Kopparsulfat (CuSO4) :) Visst låter det intressant? ;)

Efter det så va det lunch och då käkade vi pannkakor på Fröjas sal som vi gör varje torsdag :P sen efter det så hade vi en liten genom gång i Kemi sen slutade vi.. men eftersom jag bor på landet (1mil till närmaste buss) och min kära familj är så superduktiga på att kommunisera med varandra så kunde jag inte komma hem.. så jag gjorde Linn E sällskap på stan en timme och sen gick jag till Mattssons Guld:s nya butik, där Janne (min plastpappa) jobbade och sen åkte jag hem med honom. Så när jag kom hem vi 18.30  så gick jag ut och gav hästarna hö och skulle mocka,, men gissa om mamma inte redan hade gjort det?! Galet skönt att slippa göra det idag! :D
Så nu sitter jag framför TV och kollar på "Du är vad du äter" och bara slappar,, har inte gjort det på hur länge som helst på en vardag, superskönt!

Men vi hörs!!
PUUUSSS


Gissa vad jag gjorde igår/idag!? :D:D

2011-11-16 @ 16:27:45
Jag va på Twiday med Linn Eriksson och såg Twilight, New moon och Eclipse och sen 00.01 så gick premiären av BREAKING DAWN part 1 :D:D:D GALET BRA DEN VA!!!!
Helt sjukt bra, verkligen något man måste seee!!! nu är det bara vänta 1år till så blire Twiday igen!!! fast då med Breaking Dawn part 2 som premiärfilm :D:D Längtar redan som satan!!

Här kommer även lite bilder från bion, rätt mkt folk huh? ;s

Det är så fint efteråt ;)

Lite övriga bilder

Jag vet inte hur jag lyckades men Linn ser ut som en galen vetenskapsman xD

Efter filmerna så gick jag och Linn till Min lilla älskling och hans polare, sov hos dom (Y) skulle sovit hos syster men vi orkade inte gå 40min när vi hade sovplatser 2min från bion ;D Superskönt att få sova med min lilla älskling igen, hade inte träffat honom på över en vecka ;o Men nu har jag stillat mitt "begär" efter honom för en stund ^^ Sen imorse så gick jag till skolan och gjorde en restuppgift och sen åkte jag hem vid 10.15 :) superskönt! hade ingen mattelektion idag så va ju ledig men va tvungen att göra restuppgiften så nu har jag inga uppgifter att göra till skolan på 2 veckor :D Galet skönt!!

När jag kom hem så såg det ut såhär överallt,, och då va klockan halv 12 på dagen ;o jag tycker snön kan ta och komma nu!

 

när jag kom hem så gick jag ut i stallet och red Ella och Moritz,, båda va helt freaked out!!! Moritz va så på helspänn att han stod och darrade i stallgången ;o Galna häst!! Ella va bara galen att rida,, men jag tror deras galenskap va för att jag inte har ridit dom sen i fredags ;p så imorrn är dom nog lugnare,, hoppas jag! Men dom va roliga att rida idag eftersom dom va så mkt på tårna så det kändes som att rida på moln :D riktigt härlig känsla!

Men nu ska jag äta lite mer Chocolate chip cookies i gjutjärnspanna som Siri har bakat! Mumsmums!!
(lånad bild, fast vår ser likadan ut.)

Sen blir det att bege sig till stan för att sova hos syster Maria, :) börjar ju tidigt imorrn och jag har inget att göra hemma då stallet är klart och jag har inga läxor, så ska underhålla mig med att försöka hjälpa Maria med Svenska grammatik :p

Men nu måste jag dra!
Hare bäst!
PUUUSSS

Idag har jag gjort.. vadå undrar ni såklart! läs inlägget så får ni veta ;)

2011-11-14 @ 22:27:20
Haha ja idag har jag gått i skolan som vanligt, skulle möta Josse vid tåget 8.47 men såklart försov hon sig plus att hon hade kommit sent ändå eftersom tåget hon skulle ta och tåget efter va inställda,, ovanligt eller hur? -.-' skittåg!! så fick gå till skolan helt själv,, :( jag som skulle ge Josse en stor bamsePimkram!! ;o
Menmen iaf i skolan så har vi jobbat med Julshowen hela dagen :) Kommer bli galet bra det här!! Bara vi hittar tillräckligt många mickar! (Y) annars kan det bli svårt att höras.. och juste vi har sålt 344st Newbody-paket ;D Galet bra!!

Efter det så skyndade jag mig hem för att åka på en dressyrträning i Gimo som jag inte alls va taggad att åka på.. men det gick rätt bra ändå :) Jag va där 40min innan då lillebror skulle på Öppet hus på Bruksgymnasiet i Gimo kl. 18 och min träning börjar 18.30.. :) så skrittade fram i typ 25min, vilket nog var väldigt bra för lillegammelpojken Moritz :) Sen efter träningen så åkte vi hem och nu sitter jag här,, fast ska ta fram Kemin när jag är klar med detta inlägg (Y) bara 2frågor kvar,, löste den som jag suttit och grubblat på i två dagar på bara några minuter på bussen hem från skolan,, ibland kan man bli rätt trött på sig själv och sin hjärna.. Men att komma på vilken atomjon det är som har 54 elektroner och laddningen 2- när hjärnan är trött visade sig inte vara så lätt..

Och juste Josse FACERAPE:A mig idag såg jag nyss ;o hon skrev "fan skulle inte ätit det där till middag... toan hela dagen! (Y)",, jag ska va snäll imorrn det lovar jag er,, jag ska bara strypa henne lite grann (A) Men hon vet att jag älskar henne och hon vet att hon kommer få igen!

Ännu en sak jag höll på att glömma säga, Jag älskar min pojkvän! han är helt underbar! <3

En perfekt kombination, lagom hård, lagom mjuk, lagom kaxig, lagom mesig,, ingen har någonsin matchat mig så bra som du gör! Jag älskar dig Josefine Englund!


Imorrn ska jag och Josse göra ett nytt försök att mötas innan skolan och gå dit tillsammans,, tror ni vi lyckas? :P

Nej nu måste jag dra!
See Ya later bitches!
PUUUSSS

320st paket :D Stor bamsekram till min underbara klass!!!

2011-11-13 @ 18:50:46
Ja som rubriken säger så har vi kommit upp till 320 sålda Newbody-paket :D Galet bra! vinsten blir ca. 12 000kr! :DD
Riktigt bra vår klass har varit!!! Stor bamsekram till min underbara klass!!!!

Idag har jag inte gjort något annat än pluggat Kemi och gjort bilder på Facebook :) Ni får se bilderna sen!
och såklart grattat pappi på Fars dag! :D

Men nu ska vi äta!!!
Hare bäst!
PUUUSSS

Ni får ett litet smakprov på bilderna jag gjort idag :)

Home again!

2011-11-13 @ 01:07:14
Sådär nu är vi hemma igen :)
Tror ni det va en vanlig släktmiddag eller? Nej absolut ingen vanlig alls, för igår (11/11 2011) hade faster Cilla och Mats gift sig! :o Ingen hade någon aning, dom liksom lurade dit oss alla! Men ett stort GRATTIS till dom!! :DD Det blev en väldigt trevlig kväll och jag tyckades sälja några Newbody paket till :)
Vi som va där va:
Faster Maria och Hjalmar
Farfar Bosse och Evy
Farmor Marianne
Farbror Jonas
Mats pappa Tord och mamma vars namn jag glömt bort ^_^
Mats bror Henrik och Jessica med sonen Joel
Mats bror Anders
Och så va ju såklart Faster Cilla, Mats och kusinerna Marcus och Cornelia där! :D
Super trevligt att få träffa dom igen! :D

Men nu ska jag krypa ner i sängen och önska att jag får ett sms ikväll.. Men det får jag nog inte.. -.-
Menmen ni får ha det bäst!
PUUUSSS

Gårdagen och dagens planer :)

2011-11-12 @ 10:54:29
Hejsan :)
Ja igår va jag ju ledig från skolan men det var bara att pallra sig upp kl 8 för att ut i stallet och rida hästar :) Så igår morse red jag Ella och Moritz :) Ella fick gå en halvtimme lite drygt, mest i trav bara för att jobba igenom kroppen lite enkelt, hon har varit lite stel den här veckan,, men igår va hon fin, vi galopperade tom en liten bit :D
Moritz gick jag ut och lekte med på åkern, travade och galopperade mest runt och bara lekte, men sen gick vi ut på majs åkern och övade byten, för där finns det typ spår som gör att han måste gå rakt (Y) men vi fick jobba vääääldigt länge på att inte kasta sig iväg i bytet och sen köra huvudet i backen och sticka :p Men efter mkt tjat på mig själv att jag ska sluta rida med handen och börja använda rumpan ordentligt så gick det betydligt mkt bättre, fick till några riktigt bra byten efter varann :D Så är jätte nöjd med lillpojken! Jag är jätte nöjd med Ella också såklart!

Efter att allt i stallet var klart så duschade jag och sen åkte jag till stan,, och gissa vart jag åkte jo såklart till skolan ^^ Vår rektor tycker vi är konstiga som kommer till skolan en fredag efter 15 xD fast jag va faktiskt där halv 3 (A) Men fredagar efter 3 är något man ska akta sig för ;) Våra lärare har bytt skepnader då, dom blir som busiga 3åringar då ;P HAHA men galet kul har man iaf!
Efter att jag suttit i skolan och pluggat i ca 2timmar så åkte jag till pappas jobb. va där i typ 2timmar innan vi åkte hem och kollade på Idol. Rätt skönt att André åkte hem nu, han sjunger grymt men han kan verkligen inte stå på scen och framträda.. såg mest ut som en sliskig och slingrig orm! Inte bra alls!!
Sen blev det sova.

Idag ska jag plugga ännu mer ^^ Sitter och äter frukost och lyssnar på melodikrysset nu men snart åker fysikböckerna fram (Y)
Sen senare ikväll åker vi till Faster Cilla på Släktmiddag :) Farfar kommer ner från dalarna :D har inte träffat honom på över 5år :( Saknar honom massor!

Hur ofta träffar ni era far- och morföräldrar? :)

Men nu ska jag äta klart och sen plugga!!
Vi hörs!
PUUUSSS

Vart tog solen vägen? ;o ;( Någon som vet? det är ju sjukt kallt ute.. ;o

I skolan på min lediga dag,, visst är jag duktig?! ;D

2011-11-10 @ 21:52:51
Hejhopp gummisnopp :D
Ja som rubriken säger så har jag varit i skolan idag även fast jag var ledig :P Men åkte dit för att plugga tsm med Hanna och Linn, vi behövde slå våra kloka huvuden ihop för att förstå vissa uppgifter i matten. Men efter en hel dags matte så blev vi tillsist klara (Y)

Sen vid tre så ringde jag hem och frågade när Siri skulle åka bussen till stan och jo gissa.. hon skulle ta bussen som gick 16.35 från gimo och den bussen jag skulle hunnit med från stan skulle va i gimo 16.10 vilket inte riktigt funkar då eftersom det tar 15min hem med bil från gimo.. så det blev till att ringa mamma och fråga när hon slutade,, och gissa vart hon va,, jo nämligen på Gräsö där hon hade varit sen kl. 10.30 imorse.. så det blev bara till att stanna kvar i skolan och plugga lite till,, men tur va det för nu är jag klar med Informationshäftet om Terränghjulingar och Traktorer och TV-reklam Analysen (Y) :) Så nu slipper jag åka till skolan imorrn också! (Y) yeay!!! 
Super sköönt!
Så imorrn ska jag upp vid 7 för att hinna ut och rida på morgonen för sen ska jag sitta och plugga resten förmiddagen fram tills mamma kommer hem för då ska jag åka med henne till bussen för att åka till stan, ska förmodligen träffa Älskling en stund och sen åker jag till pappas jobb för att åka med honom hem sen på kvällen :D Sjuuuukt länge sen jag träffade lilla Pappi! Saknar honom masssor!

Men nu ska jag ut i stallet och ta in hästarna.
Ni får ha det bäst!!
PUUUSSS

Pappi får stå för att göra detta inlägg lite finare :D <3

Duktig or not...

2011-11-09 @ 20:36:47
Känner mig helt kass idag!
Idag har jag typ inte gjort ett jävla dugg.. Har ridit Ella och Moritz och fixat stallet och sen har jag åkt med mamma till Alunda för att köpa Kornkross och Skor till hästarna. Jag hade tänkt plugga men tror nu jag har gjort det? svar nej såklart jag inte har... Bajs på mig!!! :S
Jag borde ha gjort klart mattehemtentan, kemihemtentan och fysikhemtentan..! Men dum som jag är så har jag inte gjort det.. vad tänkte jag med?! Kuken som inte finns kanske? Blää vad dålig jag känner mig som har haft hela dagen på mig.. -.-
Har gått på Alvedon och Ipren typ hela dagen så kroppen är rätt sliten och trött,, inte kul att bli sjuk men ändå skönt att jag äntligen blir ordentligt sjuk. :) Fryst och haft ont i kroppen och knoppen typ hela dagen..

men jag har iaf ridit Ella och Moritz :) Ella gick toppen bra :D och Moritz också även fast han tyckte det va lite läskigt att det va så mörkt och dimmigt ute (: men är nöjd med dem båda!
Nu ska jag ut och ta in hästarna och sen SKA jag börja med mattehemtentan!!
Vi hörs och ses. See Ya!
PUUUSSS

Äntligen dax att bli sjuk,, hoppas jag..

2011-11-09 @ 00:00:56
Hejsan!
Igår kväll gick jag och la mig 10 med huvudvärk, ont i kroppen och frös som en gris.. väldigt trevligt! Sen vaknade jag idag kl 8 och insåg att shit jag har försovit mig,, men satan va skönt det va att sova! Jag åkte till skolan så jag va där vid 10, missade inte så jätte mkt men lite grann iaf.. efter någon timme så hade jag sjukt ont i huvudet och kroppen igen och frös som fan.. men jag tog en huvudvärkstablett och pallrade mig igenom resten av dagen.
Sen när jag kom hem så käkade jag och gick ut och fixade stallet :) sen kom jag in och käkade middag och då tog jag även en alvedon till då jag började frysa och fick ont i huvudet och kroppen igen.. sen åkte jag och mamma till Alunda för att lappa, men på vägen dit så stannade vi hos några grannar och sålde Newbody, så jag sålde 12paket till (Y) Känns bra att jag är uppe i typ 70st paket nu ^^ hehe
Sen lappade jag och mamma i 1h och 15min (Y) lagom ordentligt träningspass. Hej träningsvärk i benen imorrn! :P Haha
Frös som fan om fingrarna efter 30min.. men nu är jag hemma och har tinat igen (Y) Så nu blir det snart sängen!

Jag är ledig från skolan resten av veckan ;D Snacka om skööönt!! Imorrn har jag bara en mattelektion men eftersom vi är klara med MatteB och vi inte kan börja med MatteC förens nästa vecka så är vi ledig imorrn :D och på torsdag och fredag så åker vår lärare till typ Paris och då har vi ingen lärare och vi har bara två hemtentor att göra i Kemi och Fysik så är lediga då också :P fast ska till skolan och plugga tsm med Linn och Hanna (dom två som läser Natur tsm med mig) på torsdag bara för att vi ska kunna hjälpa varandra med lite saker :)

Så imorrn blir det ut och rida Ella och Moritz! Och i slutet av veckan så kommer hovis och skor dem, då får Ella bakskor också ;D

Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sluta frysa!
Och ja som rubiken säger så längtar jag faktiskt efter att bli sjuk,, för har känt att det varit något pågång i typ över 5 veckor nu,, så nu vill jag bara bli ordentligt sjuk så att jag kan bli helt frisk igen :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Btw nu har jag fått hem min bild :D den kom idag (Y) Den är ännu finare i verkligheten! så nöjd med den! C:



Jag älskar dig<3

2011-11-07 @ 19:40:34
Var du än är och var du än befinner dig, så finns jag alltid där för dig
Jag vakar över dig som Gud över jorden, förklarar mina känslor genom dom här orden
Dagarna kommer och dagarna går
Jag älskar bara dig och jag hoppas du förstår
Det finns en dröm -Du och jag lever i den
När du ser på mig, då stannar tiden
Tusen diamanter finner jag i dina ögon
Alla mysiga stunder i livet -Det är du som gör dom!
Älskvärda stunder när jag ser dig le och skratta
utan dig skulle jag vara borttappad!

Min ögonsten och livets diamant
-Att du är min, det kan inte vara sant
Som en ängel från himmlen förtrollade du mig
Och jag lovar dig, jag kommer aldrig såra dig
Du är det bästa som hänt mig
Prinsen i mitt liv
Och jag älskar dom stunderna att ha dig här bredvid
Att smeka ditt hår och nudda dina läppar
utan att tveka
Nej, du är den perfekta

AC på bussen = Isbit till Pimpim..

2011-11-07 @ 18:53:33
I helgen har jag varit hos Älskling :) Elr aa från i lördags kväll till igår kväll :) Väldigt mysigt som alltid att vara med honom! <3
Därför har jag inte så mkt att skriva om helgen.

Idag har vi börjat ett nytt projekt i skolan :) Projekt JULSHOW! (Y) Vi ska planera vår julshow som vi i klassen ska ha på Akademi stallet den 21 December :D Galet kul kommer det bli! Jag kommer inte va me i något nr för jag är ansvarig för fram- och bortbyggnad av banor m.m (:
Vi kommer jobba med det hela måndagarna och även lite på tisdagarna fram till Jullovet! Galet najjs dagar det kommer va.
Så det är vad jag har gjort hela dagen idag :p

När jag åkte bussen hem så höll jag på att bli en isbit ;o Dom körde AC i bussen o.O galna människor! 1timme hem i det och jag va typ en isbit när jag hoppade av.. väldigt skönt.. NOT! Jag satt med vantarna på mig för att inte frysa fingrarna av mig!.. INTE OKEJ!!!
Tur va så va min syster redan i Gimo när jag kom fram så va bara att hoppa in i en varm bil och tina i 20min sen va man hemma. Fast det är kallt inne också så jag fryser nu.

Har ni någon gång varit med om att ni åkt en buss som varit så kall att ni typ blivit en isbit?

Jag orkar inte rida idag då jag är sjuuuukt trött och fryser som fan så ska sätta mig och göra mina hemtentor i Kemi, Fysik och Matte :) Kuligt!
Kemihemtentan handlar om typ såna här roliga kemiska bindningar vilket är enkelt :P


På lördag ska jag tydligen på släktmiddag hos min faster :D kommer bli superkul!!
Hare bäst för nu ska jag sätta mig och vara duktig och plugga!
PUUUSSS

Chockerande.. R.I.P Hickstead <3

2011-11-07 @ 18:26:17
Helt chockad när jag fick höra från en icke hästintresserad vän att Hickstead hade dött :o han visste inte hur så va tvungen att kolla upp det och då hittade jag en artikel om det och sen en massa videos om det.. Man blir så chockad när någgot sånt här händer!
R.I.P Hickstead! 6 November 2011 <3

Total katastrof...

2011-11-05 @ 14:37:00
Dubbel nolla, 9a av 22 och jag är supernöjd med lillplutten :-D han skötte sig klockrent, tyvärr några missförstånd i omhoppningen vilket gjorde att tiden blev för lång, men är supernöjd! Tyvärr var tävlingsplatsen en total katastrof.. Ingen ordentlig framridning förutom en geggig sandyta och en grusväg som faktiskt va fin. Framhoppningen va katastrof, 5st på en yta på 10x20m.. Och ridhusbotten va stenhård.. TOTAL KATASTROF!! Så nu är vi påväg hem för strök mig i LB då jag inte vill riskera hans framben. Men jag är supernöjd med Lillpojken iaf :-) PUUUSSS

Det går segt..

2011-11-05 @ 10:24:38
Nu har det gått 1.5timme sen dom startade första klassen och dom har precis gett startsignal till andra ryttaren av 3ponnyerna, det är Stilbedömning men det går väldigt segt. Jag startar inte förens i nästa klass o då är det 28 starter innan mig.. Blir en kul väntan det här.. Men fjärilarna i magen är här iaf så det betyder att jag är sjukt taggad nu :-D

Only 90Km kvar

2011-11-05 @ 08:00:36
Nu är det bara 90Km kvar till gävle :-D Taggad som satan nu! Moritz va duktig o traskade rakt in i transporten idag :-) han är taggad han oxå, stod o stäppade o hade sig i stallgången (y) Håll en tumme för oss nu tycker jag! :-D PUUUSSS

Dax för sängen nu!

2011-11-04 @ 23:38:53
Nu är det dax för sängen för min del :) Upp halv 6 för att kunna åka till Gävle kl. 7 :)

Lillpojken är knoppad och klar och transporten och bilen är packad (Y) Känns skönt att allt är klart redan idag.
Blev han inte fin då?


Sen undrar jag om det bara är jag som får lockiga hästar när jag duschar dom?! :o

inte speciellt vackert men lite charmigt ändå ^^


Är det någon mer än bara mig som blev chockad att Olle åkte ut från Idol? o.O What is happening med svenska folket..?! :o
Molly borde ha åkt ut ikväll för hon va verkligen sämst.. Väldigt ovanligt för att vara henne.. men det är inte okej att hon får stanna efter ett sånt totalt fiasko!
Sen när Moa sjöng fick jag gåshud över hela kroppen! Totaly Amazing!

Aja see ya, för nu måste jag sova!
PUUUSSS

Vår egna E4:a!

2011-11-04 @ 14:53:50
Titta vi här ute i skogen har faktiskt oxå en alldeles egen E4:a ;D Fast den här håller man sig undan ifrån, man går helst inte ut på den då det tyvärr inte går vanliga bilar på den utan Vildsvin..

Detta är alltså vildsvinens egna E4:a! som går rakt över min ridväg...

46 paket på 3 personer (Y) Duktigt tycker jag!

2011-11-04 @ 10:37:00
Hejsan.
Imorse la jag in beställningarna på Newbody.se och jag har sålt 46 paket på bara 3 personer :P rätt duktigt tycker jag faktiskt ;D Sen kommer vi i familjen att köpa typ 10st också och så ska jag sälja lite mer till andra. kommer nog ha kommit upp i 60st när jag är klar :P hoppas det iaf (Y)

Jag har också satt in pengarna på min kusin konto så jag kan få min bild hon ritat åt mig, den är helt galet snygg! Eller vad tycker ni? :D

Den kommer hem till mig på måndag typ :D Den kommer få en hedersplats på min dörr!!

Men nu ska jag ut i stallet och mocka och duscha Mortiz ut o skritta honom torr :) Tävling imorrn ju och då måste man ju va fiiin!
Ella får vila idag, hon va lite stel i ryggen imorse så inatt får hon sovs med BoT ryggtäcke!

Men vi hörs senare!
Hare bäst!
PUUUSSS

Hennes första skutt över ett terränghinder :D

2011-11-03 @ 22:40:56
Idag gjorde Ella sina första skutt över ett terränghinder :D bara en stock men ändå, hon hoppade så glatt och fint över :D Jag är lycklig!
Sen klättrade vi lite upp och ner i små backar,, hon tyckte det va läskigt att gå ner för så hon försökte sig på en egen metod att ta sig ner,, nämligen att lämna bakbenen ovanför backen och bara gå ner med frambenen,, vilket inte gick så bra :p men tillsist så gick hon klockrent både upp och ner.
Jag klippte även Moritz för andra gången den här hösten :) han va snäll och duktig! blev rätt bra (Y) sen red jag ut en stund i skogen på honom, vilket han tyckte va skojj.
Sen har jag inte gjort så mkt mer idag,, jo jag och storasyster bakade misslyckade brownies.. inte ätbara!! BLÄÄÄ!
Vi käkade kokt korv till middag med hembakta tunnbröd till, som inte heller blev som vi riktigt hade tänkt oss men dom va ätbra och tom goda :P så det va ju tur!

Vad har ni gjort idag då?


Nu ska jag sova!
Hare bäst!
PUUUSSS

Sommaren tillbaka tack!



Just listen, it´s amazing, it´s truth

2011-11-02 @ 13:54:32

Uppe med tuppen (Y)

2011-11-02 @ 13:13:12
Hejselisvejseli!
Ja som rubriken säger så va jag upp med tuppen, jag gick upp 06.15 bara för att vänja kroppen vid att skolan börjar på måndag igen :) Satan va mörkt det va ute ;o men det ljusnar fort som tur är!

Det första jag gjorde va att gå ut och morgonfodra hästarna sen in och äta frulle själv. sen gav jag mig ut och red Ella en stund, red ut en bit i alla gångarterna, hon va lite motvillig i början men efter en stund så gick det bättre. Jag ska säga till mamma att vi måste sko henne i bak nu för hon är rätt så ömfotad på grusvägen och då blir hon så grinig och osammarbetsvillig.. inge kul att rida henne då. så jag hoppas det blir bättre med ett par skor på dom små bakfossingarna :)
Sen red jag ut en stund på Moritz också :) Gick ut i skogen och traskade runt lite, han tyckte det va roligt! Hoppade några små stockar på skogsvägen också, vilket han också tyckte va väldigt kul. Han lyssnade fint för små hjälper även när vi hoppade så det känns bra inför lördagen då det är tävling i Gävle, blir LC och LB då. :)
Sen på hemvägen klättrade vi lite upp och ner i små backar, jobbigt tyckte Moritz men nyttigt säger jag. (Y)
Efter det mockade jag stallet och gjorde det klart och gav hästarna sitt förmiddagshö sen blev det in och äta Brunch för det va för tidigt för att säga Lunch :P Sen kollade jag på en film tillsammans med min syster, den hette "500 days of Summer", helt okej bra inget jag skulle kolla på igen men aa =)
Och nu ska jag ner och kolla på "Svarta hingsten kommer tillbaka", bara för att jag tycker om hästfilmer ^^ Sen ska jag hänga min tvätt och sen blir det till att plugga lite Kemi och Fysik :) Riktigt roligt!

Vad har ni gjort för något roligt idag då?

Hare bäst!
Vi hörs!
PUUUSSS


Snabbt inlägg..

2011-11-01 @ 21:03:12
Hejsan!
Igår blev det ingen dressyrträning för jag kom på att det inte är några lektioner på loven och nu är det ju höstlov :) Så igår fick Moritz vila och Ella longerade jag en stund bara :) Ella va fin som vanligt (Y) 
Sen idag så gick jag upp 9.30 och gick ut i stallet och släppte ut hästarna och red Moritz, de fick stå inne lite längre idag då de kom in sent igår :) Mamma hade morgonfodrat vid 8. Jag red bara ut en stund barbacka på Moritz, hoppade en liten stock i skogen, han tyckte det va vääääldigt kul och jag med :D
Sen longerade jag Ella med dubbla linor, alltså hade jag longergjord och två linor, ena gickgenom en låg ring och sen bakom rumpan till min hand och den andra gick genom en låg ring till min hand. Hon stretade emot handen väldigt mkt så satte på en lös gummisnodd för att få henne att bli lång och låg, och det blev hon och då gick hon super fiint :)

Sen efter det så mockade och fixade jag stallet sen blev det in och slappa. superskönt att inte göra någonting utan typ bara sova hela dagen :)
Men nu har internet dampat hela kvällen så därför blir det bara ett snabbt inlägg då lillebror vill ha tillbaka datorn nu.

Vi hörs!!
PUUUSSS

Mina tre älskade hästar <3



RSS 2.0