Mina nya kärlekar! :D

2012-05-31 @ 21:40:59
Idag har jag jobbat från 10-17 :) Var trevligt fast regnade halva dagen.. men de var uppehåll när jag cyklade hem som tur var! ;p
Jag fick en filt som betalning med mig hem som jag velat ha i flera månader :D Så mysig och fluffig och dessutom i 100% lammull!

Och när mamma kom hem så hade hon med sig min nya kärlek :D satt perfekt och är sååå jävla skön och snygg! :D Pappi är bara bäst ibland!

Imorrn blir det skola till 10.30 sen blir det Naprapaten till 11.10 sen blir det umgås med Rasmus hela eftermiddagen :D ska dra med honom till Hööks för att kolla på ridbyxor, till Jysk för att dom har lagerrensning och till New yorker för att jag måste kolla på en ny bh ^^ men innan de ska vi fika på Café Årummet och ha det myspys! :D Har saknat lille rasmus! :(

Men nu måste jag sova för att orka upp imorrn.
Hare bäst!
PUUUSSS

Tillsammans tills döden skiljer oss åt! ♥

2012-05-31 @ 00:34:33
Jag saknar min lilla prinsessa massor :( längtar tills hon kommer hem igen,, vill rida och känna känslan när allt funkar igen, tillsammans är vi ett men utan varandra är vi inget! älskar min lilla plutt!

Idag har jag varit ledig så pluggade lite imorse sen red jag ut med syster och sen har jag suttit och pluggat resten av kvällen också :) Imorse köpte jag även två nya bikinisar till sommaren, det var ju rea liksom så kunde inte låta bli ^^ snygga var dom iaf men bilder kommer när jag fått hem dom!

Imorrn är jag också ledig så jag har tagit på mig att gå dubbelt imorrn och tjäna lite pengar från 10-17 :)
så nu får det bli att hoppa i säng och sussa en stund innan det blir upp och duscha och fixa mig och åka och jobba :)
Så ha det bäst! Godnatt och dröm sött!
PUUUSSS


-Tillsammans tills döden skiljer oss åt! ♥ Jag älskar dig ♥

Premiärgalopp och Hästens dag

2012-05-28 @ 16:45:04
Ojojoj det här med att blogga har inte hunnits med då det varit rätt mycket i skolan senaste vecka :)
I lördags avklarades premiärgaloppen på Tindra :) Det var liksom, No big deal :) Inte rädd för bilarna som åkte förbi och inte direkt rädd för fåren heller :) Duktiga Tindra! ♥
Red igenom Lorento rätt ordentligt då också och han var duktig och samlade sig bra och bytte galopp klockrent från vänster till höger men inte tillbaka,, han vägrade totalt att byta tillbaka till vänster galopp.. tror det har och göra med hand högerbakben :/ hoppas han blir lite bättre efter nästa massage :)
På kvällen umgicks jag med Sofie, Axel och Per ist för att kolla på Loreen :) Vi satt och eldade i Tuna och drack öl och cider och hade allmänt trevligt! :)

Igår var det Hästens Dag med föreläsningar på Gimo RK med Daniela Andersson (Målbildtränare), Bea Magnusson (Equiterapeute), Uffe Lind (Unghästutbildare) och Erik Lette (Hästens förutsättning för arbete).  Det var riktigt intressant att sitta och lyssna och lära :) Efter det åkte jag till Farmor och umgicks med min släkt som var där och firade farmor på morsdag och på födelsedagen (fyller på onsdag egentligen), sen blev det att cykla hem och rida ut på Lorento :)

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att lillebror ska bli klar hos frissan sen åker vi till gimo där mammi hämtar upp oss för att sen åka till Karö och vara med under sista betäckningen av Sherry och sedan följer hon med hem igen :)

Men nu börjar mitt huvud göra ont så får bli ligga och slappa sista stunden :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Nanananannanana jag har precis fått mitt första IG....

2012-05-23 @ 18:53:59
Nanananananana jag har precis fått mitt första IG någonsin under gymnasietiden :P i svenska av alla ämnen... HAHA
Så på fredag har jag både mitt sista matteprov i Matte C-kursen och omprov på svenskan.. och imorrn har jag ett Fysikprov.. Jippie.. har jag någon aning om vad jag ska kunna... nepp inte alls. men blir till att plugga en stund nu så man fattar lite iaf,, kan ju vara bra (Y)

Hästarna får vila idag med för MÅSTE verkligen plugga..
Hare bäst!
PUUUSSS

Jag vill att min prinsessa ska komma hem snart, saknar henne! ♥

Svenskaprov och en superduktig Tindra!

2012-05-21 @ 22:42:52
Svenskaprovet idag gick heeelt okej,,, hoppas på G iaf. FYFAN vad mycket man var tvungen att skriva... fick kramp i armen så sket i de sista frågorna som jag endå inte hade någon aning om vad svaren va. Menmen nu är det gjort iaf! Efter det satt jag kvar i skolan och gjorde min avslutningsuppsats till Psykologin, hann inte bli helt klar innan klockan slog halv 5 så får fortsätta imorrn.
Juste imorrn kommer älskade Sofie hit igen :D Längtar!

Och nu på kvällen höll jag en liten lektion för syster på Lorento och det gick riktigt bra när latmasken Lorento började jobba :)
Sen red jag Tindra och hon gick riktigtriktigt bra idag! På onsdag har hon stått här i en månad. för en månad sen gick hon emot handen och gummisnodden och mest bara sprang runt,, men nu har hon börjat söka sig neråt och tar ett fin stöd i tyglarna dock orkar hon inga långa sträckor men det kommer allt eftersom :) såhär bra har hon gått de två senaste ridpassen (dock bråkar hon och reser sig när man skrittar fram de första 10min..) så det är väldigt kul att rida just nu :P men det kommer väl en trotsperiod igen snart,,, fast hoppas inte..

Här är en liten film från dagens pass och hur hon går nu :)


Nu ska jag sova så morgondagen kommer fortare!
Ha det bäst!
PUUUSSS

Helgens upplevelse

2012-05-20 @ 23:21:18
Den här helgen spenderade jag hos pappi,, eller aa jag åkte dit igår vid tre-tiden sen åkte jag hem idag vid sju-tiden. det enda jag har gjort hos pappi har typ varit och legat och sträckläst Jane Eyre,, och idag solade jag även samtidigt en stund på dagen,, och lite färg fick jag faktiskt ;D Juste igår innan jag åkte till pappi så stängslade jag och mamma om ena hagen litegrann så att den blev lite större :) glada hästar fick vi iaf!

Idag har jag mått illa, haft ont i huvudet och halsen har känts ovanligt liten medan tungan har känts 3ggr så stor... ingen trevlig dag..
Men nu mår jag bättre när jag har tagit en allergitablett för säkerhetensskull med tanke på att tungan kändes 3ggr så stor. Imorrn blir det att gå dubbelt på Presentbutiken i Gimo från tio till halv tolv sen blir det till att ta bussen in till skolan och göra det där nedrans Svenskaprovet... måste läsa de sista sidorna i boken inatt bara sen tror jag att jag kanske kan lyckas klara av det.

Men nu måste jag lägga mig och läsa om jag ska orka upp imorrn!
Hare bäst och godnatt sen!
PUUUSSS

♥ Jag älskar dig ♥

2012-05-17 @ 23:49:27
Jag saknar min vita KUNG så sjuuukt jävla mycket! vid såna här tillfällen kommer jag ångra mig så jävla mycket att jag sålde honom..

Finaste hjärtat!Jag älskar dig
  

There's a place out there for us
More than just a prayer or anything we ever dreamed of
So if you feel like giving up cause you don't fit in down here
Fear is crashing in
Close your eyes and take my hand

We can be the kings and queens of anything if we believe
It's written in the stars that shine above
A world where you and I belong
Where faith and love will keep us strong,
Exactly who we are is just enough
Yes there's a place for us, there's a place for us.



DU är världens bästa! ingen kommer någonsin kunna ersätta dig, varken en människa eller häst, du var den som höll liv i mig, utan dig är jag nästan ingenting. Du är så förbannat saknad och än har det bara gått två veckor sen du åkte,, hur ska jag klara mig?!

Jag älskar dig räker inte för att beskriva min kärlek till dig, min vita Kung! ♥


Prinsessan på Askö och två fina hästar = Livet är underbart! <3

2012-05-16 @ 22:11:11
Imorse åkte vi till Askö Stuteri med Ella :) Prinsessan skötte sig exemplariskt i transporten, brydde sig inte om någonting och var inte ens trött när vi kom fram och ändå är det första gången hon åkte längre än 4mil,, 14mil blev det denna gång :p Snuttan var inte riktigt redo än så de skulle inseminera henne på fredag ungefär sen ringer dom när vi kan hämta hem henne igen :)

Bebis Prinsessan ♥



Prinsessans Kung
var både snygg och trevlig, kunde ju inte bli bättre!


Sen när vi kom hem så gav jag mig ut och red Tindra och Lorento :) båda fick skritta och trava fram ner till vägen och tillbaka sen gick jag ut i sommarhagen och arbetade igenom dem lite i trav och även i galopp på Lorento, målet var så långa och låga som möjligt i nacken så att de jobbade ryggen och efter en stund gick båda riktigt bra! :D Tindra höll på och bråkade i början när vi skrittade fram,, hon har börjat trottsa och försöka vända och resa sig,, men efter 5-10min så går hon bra :) försvinner nog snart hoppas jag.

Men nu måste jag sova, imorrn blir det visa mamma hur hon ska tömköra Sherry på morgonen och sen åker vi till Almunge och hoppar PaJ 30cm på Tindra :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Prov dagen innan skolavslutningen... Tack för den -.-'

2012-05-15 @ 23:49:08
Idag borjade vi dagen med att skriva en typ labbrapport från vår dag i stadsskogen när vi letade insekter och gjorde artbestämningar på dem med hjälp av bestämningsnycklar. Efter det var det lunch och sen hade vi Svenska,, och vi började med ett nytt område, Språkhistoria, och vi kommer ha ett prov på detta dagen innan skolavslutningen... så om man failar så måste man göra om det i höst.. IRRITERANDE! -.-

När jag kom hem så gav jag och Maria oss ut och red på Ella och Lorento. Massagen Ella fick förra veckan gjorde verkan för idag kickade hon INGENTING i galoppfattningarna vilket hon har gjort hela tiden förut. Efter att vi ridit så stretchade jag henne som Sofia visade mig att jag skulle göra och det märktes skillnad i "vighet" i högerbak :) vilket är toppen! (Y) efter det så borstade och fixade jag Ella snygg (så gott det gick) och sen fixade jag stallet :) Nu sitter jag här även fast jag borde sova för en timme sen... måste ju upp 7 imorrn för att hinna med allt tills vi åker till Askö Stuteri :) Åh vad jag är glad över det här!
När vi kommit hem igen måste jag rida Tindra och Lorento för Tindra ska hoppa sin första bana och Pay and Jump på torsdag och syster hinner inte rida Lorento själv imorrn och han måste gå för han ska masseras på torsdag.

Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorrn...
Godnatt och ha det bäst!
PUUUSSS

Världens finaste prinsessa! ♥


Wiiie Lycklig tjej!! :D

2012-05-14 @ 17:27:41
Just nu är jag typ världens lyckligaste tjej :D på onsdag klockan 8.00 åker vi till Askö Stuteri med min lilla prinsessa för inseminering :D Wiiiie vad jag är glad just nu så ska ge mig ut och rida Tindra en liten stund i blåsten :D Inget kan göra mig nerstämd just nu!

Tänk vilken snygg fölis det kommer bli efter dessa två snyggingar :D

Avslutad praktik, så säger nu Hej till en ledig vecka i höst (Y) och Välkommen till familjen Lorento!

2012-05-13 @ 23:12:07
Som rubriken säger så har jag idag avslutat min praktik som jag har haft under de två senaste helgerna. Haft det väldigt trevligt på Granngården i Alunda, rekomenderar att ha praktik där! Men eftersom jag nu har klarat av min Naturbrukspraktik, som egentligen ligger under en vecka i höst så kan jag nu säga Hej till en ledig vecka när alla andra har praktik ;D HÄRLIGT!!!

Efter att jag slutat vid 14 så åkte jag till Gimo marknaden i Gimo där mamma stod. köpte 7 remmar för 100kr, 4st Sur Coca-Cola och 3st vanlig lakris,, UNDERBART GOTT!! efter det stängde vi vagnen och åkte hem för att fixa stallet tills Lorento kom. :)
Så Välkommen till familjen Lorento!

foto: Maria Ejerfeldt

Imorrn har vi prov i idrottsteori,, måste plugga lite till innan jag sover men sen blir det sängen som gäller,, måste orka upp och duscha imorrn för om jag gör det nu så kommer jag somna i duschen..
Så ni får ha det så bra!
PUUUSSS

Regn för med sig underbart fin himmel!

2012-05-11 @ 23:45:15
Idag fick vi vara lediga från skolan eller aa vi behövde inte åka till skolan och plugga :) Så jag tog chansen att åka till Granngården och "jobba" idag ist. Det har vräkt ner hela dagen idag... skitväder.. men när jag kom hem så hade regnet fört med sig en stor fin regnbåge över hela himlen och ibland var dom tom två :D
Så underbart vackert!


Men innan jag och mamma åkte hem så åkte vi till Karö och kollade på Sherrys hingst Handzome, riktig liten snygging var han! så det kommer nog bli toppen med dom tsm!
Imorrn kommer jag "jobba" igen så nu måste jag sova,, natti vänner, sov gott!
PUUUSSS

Ellas Hingst

2012-05-09 @ 21:49:41
Idag har jag suttit och letat efter en ny hingst åt Ella eftersom Cairo som vi skulle betäcka med ska tas bort :/
Men efter några timmars letande så hittade vi dessa två Fighting Alpha 1190 och Corriendo Tau som det stod mellan men efter lite övervägande och prissnack så valde vi Fightning Alpha. Vi tror att han kommer passa bäst med Ella eftersom dom är rätt så lika i utseendet och han hade rätt så vägvinnande galopp och det är en av sakerna jag kollade efter eftersom tanken är att fölet ska bli min andra framtida fälttävlanshäst :)

Idag fick även Ella massage och "El" av Roslagsterapeuten så nu hoppas vi på att det ger resultat, hon kommer tillbaka nästa vecka och kör en omgång till innan vi åker och betäcker henne :)
Jag har även pluggat lite psykologi idag (Y) men nu dunkar huvudet ont så får nog bli ut och tvätta Sherrys sår och släppa ut dom i hagen för natten. Dom sov ute för första gången inatt och de verkade stormtrivas med det sen har de stått inne hela dagen idag bara för att vila och för att det är så mycket små bitflugor hos oss just nu.. -.-' Insektsjävlar... Men sen får det nog bli sängen för är helt slut!

Hare bäst!
PUUUSSS

Fightning Alpha 1190



Kvällens sysselsättning...

2012-05-07 @ 22:38:57

Kvällens sysselsättning... + musik i högtalarna såklart!

Ett ENORMT prov imorrn plus en tvärgruppsredovisning av boken.. som jag har över 300sidor kvar att läsa... enligt läraren så kommer man inte klara provet om man inte har läst boken då man får ett visst prov beroende på vilken bok man läst... provet innehåller ett tjockt häfte om de olika epokerna, ett tjockt häfte med texter och sen boken då.. och tvärgruppsredovisningen innehåller en reflektion av boken och sen ska man berätta lite om epoken den tillhör.. och ALLT det under en och samma eftermiddag! FYFAN ibland hatar jag verkligen min svensklärare -.-


♥ Världens bästa ♥

2012-05-05 @ 21:44:26
Igår åkte världens bästa :'( Kommer sakna honom MASSOR! Men jag tror han kommer få det bra hos den 8åriga tjejen :) Sherry var helt till sig igår, stallets kung var ju inte i sin box :/söten.

Vi fotade lite igår innan dom kom och hämtade honom också, och jag skrittade honom för sista gången, kommer nog aldrig lita så mycket på en annan häst som jag gör på Moritz, jag var aldrig någonsin rädd på honom!

Vi fick fyra helt underbara år tillsammans med massa oförglömliga minnen! jag tänkte göra ett inlägg imorrn med en liten resumé av våran tid tillsammans mest för att påminna mig själv om alla underbara dagar jag fick av världens bästa! :) hoppas ni kommer gilla det.

Idag har jag jobbad (haft praktik) på Granngården i Alunda 9-14 efter det umgicks jag med två trevliga grabbar :) mycket trevligt! sen blev det hem och mocka och nu blir det strax sova för jobbar 10-14 imorrn med :)
Jag kommer låta hästarna få vila en vecka eller så nu (tills brunsten är över) för det är ingen idé att ta en fight med två rödhåriga bitchar.. satan vad Ella och Tindra är griniga... som oss tjejer när vi har mens... BITCHAR!!! Sherry har också börjat brunsta nu så om 2-3veckor åker hon till sin hingst Handzome :) denna lilla snygging! och tanken är att Ella ska åka till sin hingst då också.. men han finns inte med i språngrulla så man kan inte anmäla.. så det blir till att ringa till dom och prata om det igen. för de sa att dom inte hade hittat honom där dom heller. menmen hoppas det löser sig :) Ellas hingst är denna snygging!

Menmen nu måste jag sova om jag ska orka upp imorrn..
Hare bäst!
PUUUSSS

♥ Sista Dagen Med Världens Bästa ♥



Sommarjobb!

2012-05-04 @ 00:24:39

för några dagar sedan fick jag ett brev där det stod att jag har fått sommarjobb hos kommunen :) Bättre det än inget! kommer jobba på Olands golfklubb 30/7-13/8 och tjäna runt 3000kr (Y) Sen ska jag försöka få till lite sommarjobb i början av lovet också för i slutet av Juni åker jag och några polare ner till Gotland och bor i min fasters hus under en vecka (Y) Galet kul vi kommer ha!

Imorrn är jag ledig, någon gång under dagen kommer Cecilia och vet.besiktigar Moritz och sen vid halv 6 kommer hans nya ägare och hämtar honom :) kommer sakna honom massor men det här är bäst för allas del. :/ Stallets kung, min lilla bebis, min plupp ska flytta från oss efter 4år.. :'/ Jag har haft 4 underbara år tsm med världens bästa Moritz, vi lyckades skrapa ihop runt 50rosetter under 2009 och sedan plockat några stycken under 2010-2011. 2009 och 2010 stod vi som stolta KM-segrare på Gimo RK, 2009 stod vi som stolta silvermedaljörer i totalen och som segrare i hoppfinalen i Eko-Hus Cup! under 2009 gjorde vi bravalden att segra i båda klasserna under två tävlingar (UPK och Gimo RK) och ingen var så stolt som jag var då! Ingen kan någonsin ta ifrån mig dessa underbara minnen som jag har fått dela med världens bästa vän!
Jag kommer sakna honom massor men jag kommer ALDRIG någonsin glömma honom!
Jag älskar dig Moritz! <3


Mycket trevlig valborg!

2012-05-01 @ 09:22:57
Gårdagen blev riktigt trevlig! :-) grillning och fint sällskap hos syster i Alunda (y)

RSS 2.0