Kräftskivan igår va awesome!

2011-08-28 @ 18:50:10
Kräftskivan igår va awesome! :D vi hade mkt roligt hela kvällen :) fast P kom inte...
vi käkade kräftor och umgicks, vi va runt 30-40pers :) mkt roligt!
Men jag o Josse gick o la oss vid halv 1 för då hade typ alla åkt hem :) sen kom P vid halv 4 o snackade en stund när han ändå åkte hem från gimo (Y) det va trevligt,, då jag va pigg o inte kunde somna :)

Igår red jag o josse ut på Moritz och Jojje :D jag galopperade Mz för första gången på grusvägen sen skadan :D o han va jäääätte fiiiin! Jojje va seg och lat men skötte sig bra ändå :)

Sen idag så red Jag o Josse ut i 1,5timme på Mz o J och Mz bråkade heeela vägen bort... han vägrade gå bredvid J,, han skulle gå bakom.. -.- men på hem vägen va han lite mer framåt så vi galopperade och han va lika fiiiin idag igen :D o han är suuuper fiiin i benen varje kväll nu :') jag är så lycklig!

Idag fick jag veta att jag har kommit med i Div II laget med Jojje så kommer rida Omg. 1 på Jälla som Björklinge håller i :) kommer bli kul! jag ska nog anmäla Moritz till en lätt klass oxå :') det kommer bli så kuul!

Åh jag är så lycklig att Moritz är bra igen :') <3

Ne nu ska jag läsa lite,, har typ 7 böcker jag måste läsa klart innan den 16 september (y) heja heja!
Ni får ha det så bäst!
PUUUSSS

Ps. ni som läser min blogg ni är väldigt dåliga på att kommentera :(

<3 Josefine Josse Englund <3

2011-08-26 @ 19:45:15
<3 Josefine Josse Englund <3
Du är världens underbaraste människa! Jag finns här för dig oavsett vad som händer,, till 110%.


Det finns inga ord som beskriver känslan man har när man umgås med dig. Du är helt awesome. du får mig alltid att skratta,, så som ingen någonsin gjort,, du är min bästa vän!

<3 Jag älskar dig! <3

Vad har jag gjort? hmm jag har typ ingenaning..

2011-08-26 @ 19:30:35
Vad har jag gjort? hmm jag har typ ingenaning..

I tisdags bloggade jag senast och jag vet att det är suuuer dåligt,, men vi har inte fått igång internet än.. :( bajs saker! -.-

Så vad gjorde jag i onsdags,, jo jag hade bara en lektion kl. 12.15 så jag åkte in till skolan och pluggade från 10 sen följde jag med systeryster Maria och fikade med Linda (en polare till henne) :) vi fikade på Barrista, det var helt okej faktiskt :) sen åkte jag o Maria till willys och handlade middag,, så när vi kom hem så blev det tunnbrödrulle till middag sen blev det ut och rida två små ponnysar :) Red bara ut en snabbis barbacka på både Moritz och Jojje :)
och sen va klockan 22 så jag gick o la mig,, och tänka sig jag låg i sängen innan 22.30 ;o väääääldigt ovanligt för mig!
Min lilla älsklingsgubbe<3


Sen igår så gick jag i skolan från 8.30-15.00 :) hade matte 1h på mårgonen sen hade vi kemi hela dagen :) vi va klara med kemin vid 13 så sen slappade vi resten av dan :D sköönt! Det är riktigt skönt att vi bara är 4st som läser NV för då kan vi bestämma rätt mycket själva (y)
Sen när jag kom hem så gick jag ut och tog en snabbis tur i skogen barbacka på Jojje medan Moritz fick vila :) mamma hade mockat så det slapp jag (Y)

Sen när jag kom in så va kl. typ 18.30 så då käkade jag middag sen så kollade jag på Eclipse :D den gick på tv (Y) och den va inte lika bra gjord som dom två första men saatan va snygg Robert Pattinson är och Taylor Lautner oxå :o *dreggel*

och tänka sig dom är bara 25 och 19 ^^ (y) Mums!

Aja sen efter att jag äntligen hade fått sett den efterlängtade Eclipse så gick jag ut och tog in hästisarna och böt bandage på Sherry :) Sen va jag i säng vid 22.30 men somnade inte förens 23..

Och idag började jag dagen med att försova mig,, vaknade 7.05 vilket är den tid då min buss går från gimo.. lyckat! menmen jag va klar på 15min och åkte med 7.35 bussen ist så kom bara 10min försent (y) men eftersom vi inte hade någon lektion med en lärare så gjorde det ju inte så mkt :) Hannas tåg va inställt så även hon kom sent,, och Linn va på Aka och hade hovvård,, Isabelle va ledig idag. Så det blev bara jag o Hanna idag, väldigt skönt faktiskt :)
Vi pluggade matte hela förmiddagen fram till lunch 11.15,, sen hade vi fysik genomgång från 12.15 till typ 12.45 sen skulle vi läsa och svara på frågor i fysikboken fram till 15. :) rätt lugn och skön dag faktiskt!
Sen nu när jag kom hem så satte jag mig vid datorn då jag inte har gjort den sen i måndags,, men jag fixade iaf lite nya låtar till mobilen, kollade facebook och mailen och sen nu bloggar jag.

Men nu måste jag sluta då jag måste hjälpa till att fixa lite inför imorrn då vi ska ha kräftskiva ;) typ 30pers kommer (y) och en av dom är min underbara JOSSE! :D Jag är lycklig!

<3 Underbarare människa får man leta efter! <3

Igår ringde Mamma innan vi skulle käka och sa att hon inte kommer hem på ett tag då mormor hade blivit väldigt dålig och va inne på akuten,, :( dom trodde det kunde va lunginflammation och att det kunde bli riktigt illa men idag fick mamma veta att det är bättre med henne nu :) skönt!

Jag lovar att blogga på söndag om hur morgondagen blev! Och då får ni bilder på dom nya stövlarna oxå (y)
Men nu måste jag dra!
Hare bäst!
PUUUSSS

Heh.. dålig uppdatering jag veeeet!.. (a)

2011-08-22 @ 21:31:29
Ja jag vet att jag har uppdaterat dåligt Josse!! (A) men vårat internet har varit cp så har inte haft tillgång till bloggen på hela helgen... :( Buhu!

Så aa vad har jag gjort sen i Torsdags då jag började skolan..? Jo för tänka sig att jag var ledig heeeela fredagen (Y) satan skönt! så då slappade jag typ hela dagen och red två hestisar,, och alla va super fiiina! :D och sen åkte jag ner till Alunda och lånade & lämnade tillbaka böcker på bibblan och sen hämtade jag ut mina slövlar som hade kommit :D jag är super nöjd med köpet! bilder kommer sen..
sen på kvällen gick jag ut och red Jojje,, han fick sig en ordentlig genomkörare på stubbåkern,, jag körde intervallträning med honom i både trav och galopp, och han gick riktigt bra faktiskt :) dock va vi inte så nöjda över att det började regna precis när vi gått ut..

På lördagen regnade det heeeela dagen... så hestisarna fick vila idag.. så jag gjorde typ ingentiiing! skönt faktiskt!
Men eftersom det regnade hela dagen så behövde Sherry stå inne så det blev till att mocka hennes box 4gånger under dagen... -.-' skit gris! och arg som ett bumblebee va hon oxå!

På söndagen regnade det inte (Y) så Jojje fick gå ett lättare galopp jobb då,, vilket både han och jag tyckte va skönt och det behövdes! :) sen vet jag inte vad jag gjorde mer den dagen ^^ Jo juste jag red Ella igen och hon fick gå en tur i skogen,, vilket hon tyckte va SUPEEEER KUUL!! :D hon gick på så mkt att hon drog av sig ena skon som hon redan hade trampat snett.. så imorrn kommer hovis.

Idag har det oxå regnat heeela dagen så Sherry va tvungen att stå inne,, hon va arg som ett bumblebee när hon fick komma ut och gå nu på kvällen xD Imorse så mockade jag 2 boxar och morgonfodrade 4 hästar och fixade klart allt för utsläppet på 17min!! :o Personligt rekord! I skolan hade vi årets första ordentliga lektion,, och gissa vad det va,, jo nämligen Religion! ;s BLÄÄ!! fast vi hade jäkligt kul!
Mickis, Josse o Linn ;) Toarulle! XD Jag dööööör!

Sen nu på kvällen så gick jag ut och gick med Moritz och Jojje medan mamma gick med Sherry,, jag höll på att gå av på mitten när dom drog åt varsit håll... -.- hästskrällen!!
Och nu måste jag sluta för Janne ska ha datorn,, så nu blire ut och tanka moppen och sen duscha och sen blire soooova!! SKÖNT!

Imorrn blire skola och jag slutar 14:30! Najjs fast komme nog sitta kvar o plugga ett tag :) Sen kommer Hovis och skor Ella och Mortiz :) Moritz måste få bakskor igen..

Hestisarna får göra detta inlägg lite roligare :D (dålig bild tyvärr..)


Aja hare bäääst!
PUUUSSS

Första skoldagen i 2an :D

2011-08-18 @ 23:16:19
Första skoldagen va väldigt härlig :D har längtat faktiskt ^^ haha
dock va den inte riktigt så chill som jag hade hoppats,, vi började med ett MATTETEST och sen skulle vi läsa 23sidor i Kemiboken :O:O xD bra början!.. HAHA
Vi är bara 2st som kommer läsa NV då Emily bytte skola :/ så det är bara jag o Hanna men det kommer bli skönt att vara några ändå :)
Jag har ett väldigt härigt schema :D Börjar 9:00 och slutar 14:45 på måndagar, börjar 8:30 och slutar 14:30 på tisdagar fast får stanna och vara med på dom andra i klassen matteB om jag vill :) och sen börjar jag 8:30 och slutar 13.40 på onsdagar och då har jag även håla mellan 10:00-12:15 :P och tordag och fredag börjar jag 8:30 och slutar 15:00 :P

Lagom härligt schema elr vadå? :D

Jag fick träffa underbara Josse igen :D jag har saknat henne massor,, känns som jag inte hade träffat henne på evigheter,, även fast hon va här i måndags! ;o

Idag orkade jag inte rida då jag känner att jag kanske håller på att bli sjuk,, så idag fick hästisarna vila :)
Imorrn är jag ledig :D så då ska jag rida och så ska jag försöka övertala storasyter som oxå är ledig att vi ska åka till alunda för att hämta mina nya ridstövlar :D 2par för 1500kr helt grymt bra pris!! sen vill jag till bibblan oxå för att hämta boken jag har reseverat! ÄNTLIGEN kom den!

aja nu ska jag sova innan jag somnar sittandes! (Y)
Hare bäst!
PUUUSSS

Bilderna från Vällenklipporna :)

2011-08-17 @ 18:47:22
Här kommer bilderna från lördagseftermiddagen som spenderades vid Vällenklipporna tillsammans med Elaine Hägg, Niclas Ahlbom och Linnea Viklund :)



Det va en väldigt trevlig eftermiddag som blev väldigt lyckad :)

Svar på Kommentarer

2011-08-15 @ 02:25:55
Ebba ([email protected]) om Fan ta allting...:
Har ni tagit bort Charlie?

Svar:
Japp tyvärr belv vi tvugna och det är 1,5månad sen,, "/

jasmine om Min älskling hade super fina ben idag! :D:
Söt ponny, har han haft en skada i benet eller ? :/
Svar: Ja visst är han :) ja men vad det är vet jag inte,, kunde varit en kotledsinflamation men vet inte säkert,, och eftersom vet. ändå inte gör något åt det så valde vi att bara låta honom vila ist :) men nu är han äntligen bra igen så nu kan jag sätta igång honom :)




Snabbrepetition av veckan!

2011-08-15 @ 02:18:12
Hejsan!
Här kommer en snabbrepetition av min vecka som varit :)

Måndag:
Jag åkte till pappa på morgonen och va där till halv 4,, då cyklade jag upp till Faringe k:a där jag skulle möta min syster för aqtt få mina ridbyxor som jag såklart hade glömt hemma hos mamma x) sen hämtade Kim och Linda upp mig där,, sen bar det av till UPK på Pay N' Jump med Jojje,, hoppade 70cm och 80cm,, 4fel i 70 och nollade 80 :) Supernöjd även fast det va lite flackigt och orytmiskt :) Sen skjutsade Linda och Kim hem Jojje till mig då jag ska träna och tävla honom åt dom undertiden som han är tillsalu :)

<3 LITTLE JOE <3


Jag var och red hos Marie igår och då låste sig min höft så såhär gick jag runt hela kvällen idag..


Tisdag:

Idag åkte jag till Marie Fredriksson som jag red dressyr för med Charlie,, och hjälpte henne med hennes 4åriga NF-sto :) Supersöt liten mörkfuxflicka som såklart hette Tindra :D Hon kan nog bli en jätte fin tävlingsponny så småningom, hon måste bara lugna ner sig lite :P
Sprallig som tusan är hon när man går ut utanför stallet xD Men super fin! Jag lovar att ta en bild nästa gång jag åker dit och hjälper till!
Sen när jag kom hem från Marie så red jag ut en stund på Jojje och sen åkte jag till pappa :) Innan jag åkte till Marie så bytte jag och mamma bandage på Sherry :)


Onsdag:
Idag skrittade jag och min storasyster Maria ut på Moritz och Jojje,, och såklart skulle det börja regna när vi hade ridit 1km.. och såklart hade vi inga regnkläder på oss,, men det slutade regna efter ett tag,, men sen när vi hade ridit ca. 3,5km så vände vi och red hem igen,, och då bokstavligttalat öppnade himlen sig... Vi va blöta enda in till trosorna när vi kom hem -.-' x( Men ponnyerna skötte sig rätt så bra förutom att dom töntade sig lite på vägen bort. :) Vi bytte bandage på Sherry innan vi red kom jag på (Y)
Sen när vi hade ätit middag så åkte jag tillbaka till pappa igen :)

Vackert blöt man va xD


Torsdag:

Jag minns ärligtalat inte vad jag gjorde idag mer än att jag var hos pappa :o XD
Jojuste nu kom jag på,, jag, Maria och Tinus åkte till Alunda för att klippa oss,, men det blev bara Maria och Tinus som klippte sig för det fanns ingen som hade drop in just idag.. och innnan vi gjorde det så bytte vi bandage på Sherry :)
Sen åkte jag tillbaka till pappa och min farmor var där vilket hon hade varit hela veckan :P

Maria och Siri


Fredag:

Idag åkte jag tillbaka till mamma direkt på morgonen eftersom Vet. va här och tog bort Sherrys stygn :) Det såg bättre ut än hon hade förväntat sig sa vet. :D Känns super skönt att det snart är helt läkt!
Sen efter det så letade vi syskon fram alla kläder vi skulle ha med oss till fotograferingen som min mamma hade beställt,, och gissa vilka det va som lurade mamma till det.. Jo såklart THE STUDIO!...
Menmen vi hade iaf en jätte trevlig kväll tsm vi i familjen :) Bilderna blev helt okej,, dom på Tinus blev riktigt bra även dom på Siri så vi köpte bara 5 bilder, 2 på Siri, 2 på Tinus och en gruppbild :)

Kolla vilken snygg lillebror man har ;D


Lördag:
Idag träffade jag några saknade människor :) vi åkte till Klipporna (Vällen) och fikade och umgicks :) Niclas och Elaine badade oxå :)
Synd att Fridus inte kunde komma :(
Tack för en underbar eftermiddag Elaine, Nea och Niclas!
Bilder kommer senare.
Här har ni ett smakprov :)


Sen skrittade jag ut 1 timme på Moritz och mötte Philip på vällsätervägen, tur att Mortiz är snäll och inte bryr sig om bilar för hans Epa lät inte lite inte :P Sen på vägen hem så skrämde en kalv slag på Moritz xD han flög rakt upp i luften när kalven kom i full galopp mot honom xD jag har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde då! XD

<3 MORITZ <3

Sen red jag ett lättare dressyrpass på Jojje :) Båda ponnyerna gick riktigt bra :)
Vi bytte även bandage på Sherry och så klippte jag Ellas man :)

<3 ELLA <3
Före:

Efter:


Visst blev hon mkt snyggare och sportigare i kort man? :D

Söndag:

Idag åkte jag till pappa en stund på dan och sen när jag kom hem igen så bytte vi bandage på Sherry och hennes sår är verkligen jätte fint nu :D Så himla skönt att hon snart är hel igen! *pepparpeppar ta i trä*
Sen nu så sitter jag här och sammanfattar min vecka för er :P

Måndag (idag):
Idag kommer Josse, Bella, Anna, Blocher och Kristin :D vi ska grilla och umgås och ha kul tillsammans här hemma hos mig :D hoppas det inte regnar!

Josse kommer tidigare på dagen för att hjälpa mig att förbereda och sen kommer Anna och Blocher vid halv 5 och sen kommer Kristin och Bella lite senare då Bella hade hoppträning kl. 5  :) Satan vad kul vi kommer ha tjejer!
Alla sover över förutom Josse som blev tvungen att åka hem, vilket är synd då sista bussen går ca. 23:45 "/ Förtidigt om du frågar mig!

Aja Ne nu ska jag sova så att jag orkar upp och städa imorrn för det ser ut som ett bombnedslag överallt!
Hare bäst!
PUUUSSS


Hem till mamma igen....

2011-08-12 @ 11:01:28
Jahapp då måste man hem till mamma igen.. vet. kommer och tar bort stygnen idag. :)

Nu kom syster :)
Hare bäst!

Min älskling hade super fina ben idag! :D

2011-08-10 @ 00:22:45
Min älskling hade super fina ben idag! :D Jag är sååååå glad över det! nu kan jag äntligen börja skritta honom igen :D
Moritz du är BÄST! <3



Älskar dig över hela mitt hjärta min lilla plupp! <3

Hos pappi ännu en gång :D <3

2011-08-09 @ 21:56:11
Tjenixen :D
Jojje gick toppen idag :D förutom att han fånade sig och gick o skrek halva vägen :P o så hoppade han för lite småsaker x)

Men nu sitter man hos pappi o kollar på någon film som påminner om "The Hunger Games-böckerna", lite B-film över den.. men de funkar :p


Hare bäst!
PUUUSSS

Bilderna jag har lovat er :)

2011-08-09 @ 00:04:26
Här kommer bilderna på våran gård och hästarna som jag har lovat er :)



Orkar inte ladda upp flera bilder just nu :) Men vad tycker ni? vill ni se fler bilder?

Hare bäst!
PUUUSSS

Sherrys "fiiina" ben!

2011-08-08 @ 23:34:24
Så här såg Sherrys ben ut idag.. två stygn har släppt men vet. vill inte sy ihop det igen,, dom kommer imorrn o kollar på det :)


Det har nog bildats svallkött under huden så vet. ska nog komma o skära bort det. det är därför hon har den där knölen på utsidan av benet :/ det är inget jätte farligt som tur är!


Sherry är sååå lyckad..

Hoppningen på UPK och lyckade jag (Y)

2011-08-08 @ 23:27:47
Hoppningen på UPK gick jätte bra :) dock lite orytmiskt men vafan jag är nöjd ändå :) fick ett pet i 70cm och nollade i 80cm :) Duktig ponny står i stallet nu o sover,, ska träna och förmodligen tävla Jojje åt Kim Järlund ett tag framöver, kommer bli kul :D




Och så till lyckade mig...

Någon som vill byta höft med mig? :P
Hoppade upp för långsamt (enligt min höft) på 4åringen jag red igår så att höften låste sig.. -.-' så nu går man runt med Moritz back-on-track benpadd fast lindad med en fleecelinda (y) ibland är det tur att man har hästar!



Hare bäst! bilderna jag lovade kommer oxå nu fast i ett annat inlägg :D
PUUUSSS

Hos Pappi igen! <3

2011-08-08 @ 10:31:55
Sitter hos pappi just nu :) åker o hoppar Pay N' Jump med en suet ponny på UPK senare ikväll :D
Jag hoppas att fina underbara Bella kommer dit o kollar :D Hoppashoppashoppas! Saknar henne så grymt mkt! <3

Vilken ponny det är jag ska hoppa får ni se senare ;) Hemligt än så länge ;) Hehe

Ni får ha det så grymt awesome tills ikväll då jag är tillbaka med ett nytt inlägg om hur det gick på UPK och dom första bilderna på ponnyn som jag ska ha hos mig ett tag framöver ;D
PUUUSSS

Hos pappi! <3

2011-08-06 @ 13:26:57
Hejsansvejsan!
Jag är hos pappi för tillfället :)
men måste åka hem senare idag eftersom Sherrys bandage måste bytas och imorrn ska jag åka till Marie och hjälpa henne rida ett 4årigt NF sto :) Men jag åker nog tillbaka hit imorrn efter att jag varit hos Marie :D Saknat pappa enormt massor!! <3

Jag vill åka till Öregrund ikväll,, men det finns ingen som vill det med mig :( så jag får ligga hemma i soffan och läsa Breaking Dawn ist, vilket inte är specillt tråkigt eftersom böckerna ÄGER!!! :D Jag är helt såld på böckerna ^^ och jag ska nog kolla på filmerna igen ^^ Jag är HELT såld på Robert Pattinson! :o Så jääävla snygg! Taylor Lautner är inte så dum han heller ;o Riktiga Snyggingar!

Är det någon som har Eclipse? Jag MÅSTE se den nu :o någon som har den och vill vara med på ett Twilight-marathon? Jag har lånat 1an och 2an av Elaine Hägg men nu letar jag efter någon som har 3an som jag kan få låna! :D

BTW är det någon av mina kära vänner som vill åka till Öregrund med mig senare i eftermiddag?! hör isf av er till 073-98 122 98! :)

Aja nu ska jag läsa lite! läste ju ut Eclipse igår så nu måste jag läsa en annan bok tills jag kommer hem.. "/ Jag vill inte att böckerna ska ta slut! inte filmerna heller!

Hare bäst alla läsare! Bilderna jag lovade er kommer senare när jag är hemma!
PUUUSSS

Svar på Kommentar

2011-08-06 @ 13:11:32
Nadja om Fan ta allting...:
AJ, vad har hon gjort? ;O

Svar: Hon fastnade med skon mellan två stenar och när hon försökte komma loss så skar hon sig på stenen, på utsidan av höger framben "/

Dagar på kort tid..

2011-08-02 @ 18:59:03
Måndag:
vi började byta Sherrys bandage kl. 22 och 4 timmar senare hade vi inte lyckats få på det nya bandaget.. Hästjäkel att va envis.. Många sura miner och ett jäkla spring i stallet.. "Stå still är du snäll lilla söta rara Sherry!" "du din jävel,, du siktar ju på mina tår :o din bitch!" vi älskar sherry såååååå mkt...!

Imorrn kommer vet. med lugnande så hoppas vi att vi lyckas få på det där förbannade bandaget!


Tisdag (FM):
Kl. 12 va hon bandagerad igen (y) vet. drogade ner henne rätt ordentligt och vi bremsa,, tillsist gick det.. Hon är dyr den där lilla donnan.. Hon har redan kostat oss runt 10'000kr på bara tre dagar.. Två vet. besök och mediciner och bandagerings material.. Imorrn kan det bli kul när vi ska försöka själva igen (y)

Ja sådär såg min gårdagskväll och min förmiddag ut :)

Tisdag (EM):
Jag insåg nyss när jag var ute o myste med hästarna och fotade lite, att jag trivs väldigt bra här ute i skogen :) även om det känns lite ensamt ibland så trivs jag väldigt bra och längtar inte tillbaka till Björkö,, även om jag längtar tillbaka till tiden på Björkö så längtar jag inte tillbaka till att bo där.. :)

Jag trivs väldigt bra här ute i Gillinge-skogen! (Y) :)



En bild på Sherry (från senaste ridturen innan hon skadade sig) får göra detta inlägg lite intressantare :)


Ne nu ska jag  gå och äta lite för mu pratar min mage en massa igen :p bilderna som jag fotade idag kommer senare idag elr imorrn om ni vill se villsäga :) Vill ni ha en liten bildbomb på hästarna och våran gård?
Hare bäst!
PUUUSSS

RSS 2.0