Snart smäller det!!!

2013-02-18 @ 15:11:10
Nu beger jag mig strax mot bussen för att åka mot staden och sen mot m/s Silja Galaxy för 23 timmar galet festande på årets första studentkryssning, ska bli så sjukt kul!!! :D Kommer nog kanske upp ett inlägg senare ikväll när jag befinner mig på båten påväg mot Finland, håll utkik!
XOXO Pim
 
 

Duktig idag.

2013-02-17 @ 18:02:02
Hellojsan!
Idag har jag varit lite duktig, skrev klart en uppgift i mikrobiologin och lämnade in den och räknade lite Fysik, tills häftet tog slut.. efter det hjälpe jag pappi med veden sen har jag suttit och skrivit på mitt CV. Borde åka hem till mamma snart, är ju studentkryssning imorrn så måste fixa allt och packa osv :D ska bli så galet kul med vännerna!
Dock läste Katinka en artikel om en våldtäkt på m/s Silja Galaxy tidigare idag,, hoppas det inte händer nått sånt imorrn!!
Här är artikeln.. vidrigt om man frågar mig. 
 
Nej nu ska jag nog ta och packa och göra mig klar för att åka hem till mamma, klockan är ju massor :o 
Ha det kung!
XOXO Pim
 
 

On the floor

2013-02-16 @ 17:07:24
Hej på er!
Just nu sitter jag på golvet hos pappa och pratar om jobb, framtiden osv med pappi, Katinka och farbror Jonas :) Väldigt kul faktiskt, ,men börjar få skapligt ont i röven nu xD
Har pluggat lite fysik imorse innan Jonas kom och sen dess har vi suttit och fikat och snackat om allt möjligt mellan himmel och jord, väldigt mycket om politiken i Sverige och övriga länder och om vilka idioter vi har i riksdagen mm.. väldigt intressant att få veta hur det varit och hur det är :)
Hade egentligen tänkt plugga fysik hela dagen så jag slipper göra det på lovet nästa vecka, men får göra det imorrn ist, är inte så mycket kvar.
Red Ella igår, hon var helt sjukt duktig :D fattade galopp utan minsta problem, dock såg hon spöken överallt och hoppade för minsta lilla men där emellan skötte hon sig klockrent (y) så skönt!
Igår var vi nere på Björkö och kollade igenom vad vi ville ha av morfars saker i stora huset :) fann några små guldsaker jag skulle vilja ha men får se vad man får sen :)
Igår fick jag även min födelsedagspresent från Katinka, massa kläder :D Så nöjd! Bilder kommer imorrn!
Nej hörrni nu måste jag vara social igen! Ha det kung!
XOXO Pim
 

Helg mitt i veckan..

2013-02-13 @ 23:37:25
Hej på er igen!
Ni har väl sett mitt tidigare inlägg med bilden på lilla Chewie och mig när jag pluggade fysik? vad bra!
innan jag pluggade så red jag ut en lite stund på Ella, hon börjar bli riktigt tjock nu och inte lika allert i steget som vanligt så kräver inget jobbigt av henne, utan idag red vi bara ut i alla tre gångarter och krävde ingenting mer än framåtdrift, red henne lång och låg och även större delen av turen på långa tyglar vilket jag tycker är bra då man kan checka av hur bra balans man som ryttare har när man inte kan ta något stöd alla i tyglarna utan måste jobba hela kroppen själv. nyttigt för oss ryttare och verkligen nyttigt för dom som ibland har en tendens till att hålla balansen i tyglarna vilket man INTE får. Hon gjorde helt klockrena fattningar idag! :D fattade och galopperade några språng och bröt sen av och gjorde en ny fattning och så gjorde jag ett par gånger åt båda hållen och hon fattade lika fint och enkelt varenda gång, inte det minsta grinig eller sparkig :D Härligt!
Som sagt så har hon börjat bli riktigt tjock nu så kommer bara rida henne månaden ut och sen bara lulla runt i skogen sista månaden :) wiiiie inte långt kvar nu :DD längtar satans mycket!!!!!!!
Nej hörrni nu måste jag verkligen sova, har fysikprov imorrn (som jag kommer faila på)...
håll en tumme för mig är ni snälla, tack!
Go'natt och Sov gott!
XOXO Pim
 
va duktig och lagade maten idag eftersom jag ändå var ledig (som varje onsdag), gillades av de andra också så det var ju tur (y)

Fysikplugg

2013-02-13 @ 18:20:34
Sitter och pluggar Fysik med ett väldigt trevligt sällskap, dock är han lite överallt på mina papper men söt är han ändå vår lilla Chewie :D

Musik Direkt @ UKK

2013-02-12 @ 15:48:53
I söndags var vi till UKK på Musik Direkt. Lillebror tävlade och även två andra polare till mig tävlade :)
Lillebror var sjukt duktig och fick sjukt mycket publikstöd vilket var väldigt kul! Dennis och Rasmus var riktigt duktiga dom med! men tyvärr gick ingen av dom vidare :/ så nästa år får vi hoppas på bättre lycka!
Här kommer iaf lillebror båda låtar.
 
 
 

BIotestsjön - Bilder

2013-02-12 @ 15:35:32
Här kommer bilderna från biotestsjön vid Forsmarks kärnkraftsverk.
Så otroligt vackert där, massa svanar och andra fåglar, inte en endaste isfläck på sjön, såg två rådjur som simmade över utloppet också, så sööta :D
 
Utloppet


På denna bild finns de två rådjuren som simmade över, dock syns dom knappt om man inte zoomar in :/



Sjön med utsikt över Forsmarks reaktorer 1, 2 och 3

 
 

Forsmark Kärnkraftsverk

2013-02-07 @ 22:05:49
Hej förlåt för att jag har varit sämst på att uppdatera men det har varit så sjukt mycket den här veckan.. :/
Komme bli ett superkort inlägg nu så får vi se om jag slänger upp ett med massa bilder från senaste dagarna imorrn :)
Idag har vi varit på Forsmark och fått en guideadtur runt där, vi var först i deras utställning i vattentornet, sen gick vi upp i vattentornet, typ alla tog hissen men alla fick inte plats så vi var några som gick upp,, 44m rakt upp är det och eftersom trappan gick runt kanten (på insidan) så är det ju bra mycket mer än 44m,, höll i allafall på att dö kändes det som,, för det första såg man rakt ner genom trappen och sen var det kallt och jag fick ont i lungorna av den kalla luften.. :( sen åkte vi ut till Biotestsjön, snacka om att det var fint där, bilder kommer imorrn, solen tittade fram en stund just då också så det var extra fint! skulle vilja åka dit på sommaren också! vi såg iaf två rådjur som simmade över utsläppskanalen, såå söta :'D
Efter det begav vi oss ner i berget till slutförvaret, har varit där redan så inget direkt nytt men ändå lika intressant :)
Nej nu är det matdax, har varit duktig och pluggat en stund :)
Ha det kung!
XOXO Pim
 
(blev ett jätte tråkigt inlägg utan bild..sry)

Födelsedagspresenter

2013-02-01 @ 23:52:10
Här kommer bilder på presenterna jag fick igår :)
 
Två påsar Göteborgs Jätten från mamma, Janne och lillebror på morgonen


En flaska Pimm´s No.1 från kusinerna ;)
 
Nylonförstärkta stigläder från mamma och Janne, systrarna och Arvid


Blomma från systrarna och Arvid
 
Klänning från syster S
 

Speciell dag!

2013-02-01 @ 23:50:00
Imorrn händer det, det som jag pratade om att vi va och kollade på för några helger sen ;D hihi vad det är får ni se imorrn, kommer upp bilder och en sak kan jag lova, många kommer tycka det är vääldigt gulligt ;)
Men nu måste jag sova så ha det bäst!
XOXO Pim
 
Fick hem Ellas nya sadelgjord idag så nu kan jag rida med sadel igen ;p

RSS 2.0