Inte långt kvar nu :D

2013-03-09 @ 00:20:08
Idag fick jag hem min studentklänning så nu är det inte långt kvar :D Så jäkla skönt! Snart aldrig mer obligatorisk skola (även om gymnasiet inte är det så är det ett måste för att kunna få jobb..tyvärr..), 13 fucking år sen man för första gången satte sin fot i en skola, då som 6åring och nu 19år gammal så är det snart över, såååå skööönt!! :D
 
Här har ni den, min studentklänning som jag fullkommligt älskar! :D

Fy skäms..!

2013-03-09 @ 00:17:48
Så va vi där igen,, den här nedrans latheten att inte skriva ett inlägg här om dagens sysslor bara för att man inte orkar starta datorn.. FY SKÄMS Pim!!!
Aja idag har jag iaf varit uppe i Gävle och haft Mikrobiologi  där vi gjorde en bakterie labb med olika bakterier och olika antibiotika och sen have vi en lite intruduktion till Genetiken som vi börjar med nästa veckan. intressant och kul :)
Kvällen spenderades inne hos lillebror framför Nintendo Cube där det spelades Mario cart med honom och Sanna :) väldigt kul förutom att jag förlorade hela tiden :p det är inte riktigt min grej även fast det är kul :p
Imorrn står det ridning på schemat och sen tycker mamma att jag ska ta och övningsköra till knivsta med henne så får väl bli det med :p
Gällande ridningen så är det inte många veckor kvar jag kan rida henne, för damen har börjat fylla ut juvrena så bara ca 1 månad kvar tills det förhoppningsvis ploppar ut en frisk lite krabat :D kommer bli så jäkla kul!!!
Längtar satan!
 
Igår var jag på riskettan efter skolan så nu är jag ännu ett steg närmare körkort, bara halkan kvar sen är det bara att skriva och köra upp (Y) skönt!
Men nä nu tänkte jag ta och hoppa ner i sängen och slå på ett avsnitt av Gossip Girl (y) älskar den serien!
 
Torsdagens outfit - Väst från Mexx, Åre-tjocktröja och Halsduk från indiska (och Ljust blå/vita Outfiters nation jeans och en vit/svart randig långärmad tröja från Gina Trocot, som inte syns på bilden).

vid datorn igen

2013-03-03 @ 10:49:29
Sådär nu sitter jag vid datorn igen så nu kan ni få lite roligare inlägg med bilder osv :)
Själv ska jag ta och plugga massor idag för har lagt alldeles för mycket på en hög ist för att bara ta tag i det och göra skiten.. så idag blir det Fysik, Mikrobiologi & Genetik, Ekologi och lite projektarbete. inte det roligaste men måste göras :/
Det är strålande sol ute men blåser på tok för mycket för att jag ska ge mig ut på min tokiga överpigga tjockis till häst, plus att det är ren isgata överallt.. Så idag blir det bara plugg hela dagen. :)
Nej hörrni nu måste jag sluta, hoppas ni får en roligare dag än vad jag kommer ha!
XOXO Pim
 

Roadtrip

2013-03-02 @ 18:24:00
hej på er!
Just för tillfället sitter jag på Gävle Centralen och väntar på Upptåget som går 18.39, är framme i uppsala runt 20 igen och då är det bara att vänta på mamma och lillebror som är på UKK och lyssnar på Musik Direkt deltävling 3 :) idag åkte jag buss ner från Sandviken så blev lite som en roadtrip det här, väldigt kul att få se allt nytt.
Jag har haft det väldigt trevligt i Sandviken de här dagarna, väldigt fint där uppe!
Väl hemma sen så blir det nog direkt ut i stallet för kånner jag mamma rätt har hon jobbat idag och då är det ett stall att mocka och fixa :) imorrn blir det massa plugg!! har 3prov jag måste hinna göra innan vecka 12 :(
 nej nu ska jag chilla lite, vi hörs!
 XOXO Pimpim

Duktigt godis....

2013-03-01 @ 18:24:00
FÖRLÅT förlåt förlåt.. jag har inte uppdaterat en enda gång sen studentkryssningen.. jag fick iaf influensa på onsdagen efter studentkryssningen.. spydde och hade feber :( äckligt! så jag kunde inte åka ner till Ida i Göteborg som var planerat, det var något jag sett fram emot ännu mer än studentkryssningen.. :'( men kommer åka ner en annan helg ist! 
den här veckan har jag haft praktik på Uppsala Hundsim, haft en otroligt trevlig och lärorik vecka, något jag absolut skulle kunna göra om :) även fast det var lite för slappt vissa stunder då jag helst har fullt upp hela tiden, blir annars väldigt lätt uttråkad och rastlös :) men det var väldigt kul att få simma hundar och vara med på olika intron :) 
just nu sitter jag på ett regional tåg till sandviken för att träffa en polare :) duktiga jag missade ju såklart upptåget med 5sekunder.. såg dörrarna stängas precis när jag är 5m ifrån... sååååå irriterande..!!!!! -.-' men nu är jag iaf påväg, kostade ju typ ingenting att köpa en sista minuten biljett (y) 
nej nu ska jag vila lite och låta mobilen få ladda utan att jag tar massa energi från den genom att surfa en massa :) 
see ya!
XOXO Pim
 

RSS 2.0