Ett år närmare pensionen..

2013-01-31 @ 22:26:31
Ja igår fyllde man år då,, hela 19år blev man nu då :p en värdelös ålder om vi säger så.. men hade trevligt igår iaf, systrarna kom, ena morbrorn och den ingifta mostern med kusinerna :)
Fick lite smått och gott men mest pengar, ville inte ha något i present, har inte velat ha det de senaste året, tycker bara det är onödigt :)
Menmen idag var det Fysik som stod på schemat, gick rätt bra med uppgifterna så det känns skönt, äntligen fattar man lite iaf :p Imorrn är det först Matteprov och sen Mikrobiologi som står på schemat så nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och sen i säng :)
Imorrn langar jag upp ett inlägg med sakerna jag fick igår!
Ha det bra!
XOXO Pim
 

Nöjd med min dag.

2013-01-29 @ 22:49:17
Hej på er!
Idag blev det till skolan och ha Fysiklektion med vår nya lärare :) Gustav var super trevlig (och snygg ^^) och duktig på att förklara så nu känns det mer hoppfullt att jag klarar av kursen (y) Efter en väldigt trevlig och lyckad lektion begav jag mig av mot Lindvalls Kaffe där jag skulle möta Linn och hennes vänner för att sen gå och äta på Karlssons tillsammans :) Efter lunchen gick jag upp till skolan och satt och gjorde ingenting i typ en timme, kollade typ facebook och lite sånt skit (borde ha pluggat),, sen begav jag mig av mot gymmet där jag körde Crosstrainer i 30min sen hann jag inte så mycket mer innan det var dags att bege mig mot skolan igen och lämna väskan för att sen gå till körskolan :) Känner mig nöjd med min dag idag, trots att jag inte har gjort så jätte mycket.
Lillebror hämtade mig vid bussen med Lilla blå och sen när jag kom hem så fixade jag klart rummet så nu sitter alla tavlor där dom ska och hästarna kom in för ett tag sen också :) nu får man väl hoppa i säng och invänta morgondagen.. inte alls sugen på att bli ett år äldre, skulle kunna hoppa över det det här året. :s men sån tur har inte jag.. blöö
aja nu blir det sängen med en bra film så ni får ha det så bra!
XOXO Pim
 
Justja vi va ju på Nötknäpparen på UKK igår, det va helt okej men rätt segt så nog inget jag kommer göra igen :p Nötknäpparen är en balett med musik av Pjotr Tjajkovskij.
 
Bild från igår

In da school.

2013-01-28 @ 16:14:52
Sitter i skolan och pluggar, eller aa jag har inte börjat än ^^ ska sitta här till typ halv 7 då jag ska gå till UKK och kolla på Nötknäpparen med familjen :) men ska nog ta mig ner på stan och köpa något att äta snart, börjar bli hungrig nu :)
 
Ge mig lite sol tack!

Hade väldigt trevligt, det är ju det som räknas liksom ;)

2013-01-27 @ 10:57:56
Hade väldigt trevligt igår :) Vi gick först till O´learys sen till Etage och sen till Pitcher´s :) Träffade en hel del folk man känner dock va det typ dött på folk :s kändes lite konstigt med tanke på att det va helgen efter löning.. menmen vi hade iaf väldigt trevligt och det är det som räknas liksom ;)
 
Nu ska jag göra klart rummet sen ska jag åka och leka med Sofie :D
så ni får ha det toppen!
XOXO Pim

Lugn hemmakväll --> Krogen

2013-01-26 @ 20:04:40
Hade tänkt ha en lugn hemmakväll med städning och fixning av rummet, men det ändrades med en handvändning när fröken Ida Prahl skriver och säger att hon är uppe och ska ut på krogen, självklart lyckades hon övertala mig så nu står jag och fixar mig för att bege mig mot staden för en kväll med fina Ida :)
Kommer nog en bild på outfiten sen ;) om jag hinner..
Ha det bäst!
XOXO Pim

Sagan om Koleran

2013-01-25 @ 20:28:45
Åkte upp till Gävle vanlig tid imorse även fast mikrobiologin inte börjar förens 12.30, men jag och Hanna hade bestämt att vi skulle upp och räkna lite matte med hjälp av Diana, gick rätt bra faktiskt och nästa fredag har vi prov på de två första delarna :) ska bli skönt att beta av skiten nu..
På mikrobiologin så hade vi ett läxförhör först sen en genom gång med lite filmer, en handlade om kolera och två andra om virus :) den om kolera va lite äcklig faktiskt.. men ändå bra på något konstig vis :p väldigt intressant lektion iaf
 
Sagan om Koleran
 
 
 
 
 
Vi fick även en uppgift som ska vara klar om 3 veckor, vi ska göra ett häfte med information om olika smittsamma sjukdomar på djur och jag fick Ringorm, så bara att börja leta fakta :) Ska äta nu sen blir det göra klart labbrapporten, plocka in hästarna och sen blir det nog tidigt i säng med en bra film :)
Ha det så bra gullungar!
XOXO Pim

Hela dagen blir så mycket bättre då!

2013-01-24 @ 23:28:29
Åh dagen kunde inte börja sämre,, hade världens huvudvärk när jag vaknade plus att jag vaknade 1h senare än jag egentlige skulle.. missade expressen men som tur va så va 811 i tid så jag hann med tåget.. så som sagt inte världens bästa start på dagen om vi säger så.
Men väl på tåget när jag fick lite macka och te i mig och såg solen vandra upp på himlen, ja då kunde ingenting förstöra min dag, inte ens tanken på att ett fysikprov väntade i gävle. hela dagen blir så mycket bättre när man ser skymten av solen!
 
åh så vackert det är när solen vandrar upp på himlen och lyser alldeles gyllengul och fin :')
 
Väl i gävle så gick provet faktiskt rätt bra, eller aa det kändes som det iaf :) och sen på eftermiddagen så började vi med att räkna krafter i olika riktningar osv,, hann med alla uppgifterna på pappret innan vi begav oss av hem igen, så skönt när man fattar hur man ska räkna, allt blir så mycket roligare då!
Väl hemma efter 40min på tåget till Tierp, 1h 10min på bussen till Gimo och sen 20min väntan i kylan på hämtning, så blev det ut till hästarna och ge dom hö lite fort sen har jag bara suttit och skrivit min labbrapport på pendellabben vi gjorde första veckan, förutom dom 30min då jag gick ut och fixade stallet och kastade in hästarna. nästan klar med labbrapporten, men om jag ska orka upp imorrn så måste jag sova nu så godnatt gott folk!
XOXO Pim

Uppäten!

2013-01-23 @ 21:25:16
Japp idag blev jag uppäten av min förbaskade fysikbok.. åh hatar den väldigt mycket just nu.. har prov i kärnfysik imorrn,, wiho..! :'(
Hämtade lillebror med lilla blå idag, det enda roliga jag har gjort idag faktiskt,, dunkade musik och frös arslet av mig. har inte hunnit rida idag heller. bara för att bokjävlen åt upp mig D: Dåligt Pim, väldigt dåligt!
Nu ska jag gå ut och plocka in hästarna sen väntar duschen och sängen med nya lakan (y) härligt!
men nu får ha det så bra så hörs vi.
XOXO Pim
 
camen fick roa mig lite en stund mitt i allt pluggande.. otroligt vackra bilder ;D





Underbart!

2013-01-23 @ 00:01:35
Va underbart väder idag, strålande sol, dock typ -15 på dagen :/ vi hade -21 imorse :s bläää!
Åkte in till stan för en speciell lektion och sen drog jag och johanna till gymmet och körde lite crosstrainer och gick lite på bandet, va väldigt skönt att röra på sig :) får se om jag hinner med ett till tillfälle den här veckan men tror inte det, :( måste plugga till Fysikprovet imorrn som vi har på torsdag, och på torsdag och fredag går jag ju i gävle så är hemma as sent :/ riktigt synd!
Red ut barbacka på Ella en stund idag, pigg var bara förnamnet :D åh så söt man kan va, skuttade och var överallt hela tiden :'D har ridit henne barbacka dom tre senaste tillfällena jag ridit, och hon har ALDRIG gått så bra som hon gör nu :D åh kan inte beskriva det,, har sagt det för ut men kan inte bli riktigt klok på det, hon borde inte kunna gå SÅHÄR bra med den tjocka magen :0
Som sagt så ska jag plugga fysik imorrn, men ska även göra mina collage :) har klippt ut hälften av de 85 bilder jag skrivit ut :p bara att fortsätta imorrn..
Mina två katter, Saffi och Lillan/lillasyster hade världens krig på mitt rum inatt,, så vaknade flera gånger av att dom skrek och att klippa skällde utanför min dörr.. dom förstörde min sömn :( kattskrällen!
inatt hoppas jag på att få sova ostört. och nu borde jag sova, så godnatt gott folk!
btw hoppas ni har läst Historian om Ella som jag la ut i lördags, om inte så gör det gärna!
XOXO Pim
 
dagens nyttiga del och dagens finaste del
 

Historian om Ella

2013-01-19 @ 20:02:00
Tänkte berätta historien om Ella och visa er lite bilder från när jag köpte henne 2009 till nu 2013 :) och kommer även några bilder från hennes första år på Öland där hon är född :) (dom bilderna plus dom på föräldrarna är lånade av Linda Holgersson som är uppfödaren)
 
Estella som hon heter är född 10 April 2007 på Öland :) Hur jag fick tag på henne var via en gammal klasspolare som köpte henne därifrån när hon va 1år (2008), och sen visade det sig att dom inte klarade av att ha hästar så 5 April 2009 köpte jag henne mest för att rädda henne från slakt och ännu mer vanvård..
Hon såg ut som en liten tanig c-ponny med löss, pälsavfall och inga muskler. När vi hämtade henne så var hon väldigt ouppfostrad, sprang över folk, sparkades och bets, så första månaden fick hon gå ensam i en hage, dels bl.a för att hon hade löss och dels för att hon va som hon va. Tanken va att hon skulle ty sig till mig, jag höll på med henne flera gånger om dagen för att hon skulle lära sig att det va jag som bestämde,, och jag har lyckats, hon är den hästen som alltid sköter sig i stallet, inte går ut ur boxen om hon inte får tillåtelse, alltid sköter sig när man leder henne osv. Tillbaka till hur hon utvecklades, efter bara ett par veckor hos oss så började hon växa och lägga på sig muskler och idag har hon blivit hela 160cm (y)
 
Så går vi vidare, år 2010 red jag in henne och håller fortfarande på att utbilda henne, har varit tvungen att ta flera pauser på några månader per gång för att hon bara bråkade och reste sig och slog efter oss m.m. Det har inte varit en lätt väg den vi har gått,, flera gånger under 2010 har jag kommit in och sagt "nu säljer jag aset" eller "jag tänker inte hålla på med den här bitchen längre" och en gång gick det tom så långt att jag satte ut annons på henne och var påväg att sälja henne men insåg, som tur va, att jag egentligen inte ville det så behöll henne och fortsatte att kämpa. Och inte har det varit lätt kan jag lova, en hel del blåa kindben, hakor, läppar, ben, fötter m.m och en heldel turer rakt upp i luften som flera gånger varit på väg att sluta på rygg med en häst över sig, en hel del slagsmål på marken och även i sadeln om vem som bestämmer. Senast det gick riktigt illa va förra sommaren när vi va ute på åkern och galopperade, hon bestämde sig för att hon inte ville gå längre så då tvärnitade hon och gick rakt upp på bakbenen och hoppade runt så ett bra tag, mamma blev rätt chockad som gick på marken med sin häst samtidigt, och den händelsen slutade med en blå haka.. Det är bara ett av alla tjaffs vi har haft.
 
Nu har hon äntligen slutat resa sig rakt upp (y) men nu har hon börjat slå för skänkeln i stället... så när ett problem försvinner så kommer ett nytt.. får hoppas det släpper snart. men under förra året har hon utveckalts något otroligt mycket! har varit på några dressyr- och hoppträningar och hon har skött sig bättre än förväntat och har även varit iväg på en del Pay and Jumper på olika ställen och där har det också gått bättre än förväntat!
Första starten - Felfritt 50cm
Andra starten - Ett missförstånd 50cm och ett pet 60cm
Tredje starten - En extra volt 50cm och ett pet 60cm
I mitten av Maj 2012 betäcktes hon även med Fighting Alpha 1190, som står på Askö Stuteri utanför Västerås :) Så i mitten av April så kommer det antagligen en liten krabat efter min älskade prinsessa :')
Nu har ni fått veta lite om min älskade prinsessa och här kommer bilderna i ordning från fölis till nu 6år :)
 
Pappa: Jasir


Mamma: Grazy Blaze
Ella som föl på Öland


Ella 1år på Öland


Så här såg hon ut när jag köpte henne i April 2009 som 2åring



 
Sommar/Vinter 2009

 
Ella 2010 (3år)




Första traven utan ledare, 2010
 
Ella 2011 (4år)


 

 
Ella 2012 (5år)


 


Hoppträning 30 sept 2012




2013 (6år)
 
 


 
 
 
 
Sån otrolig skillnad!
2009


2012
 
 

Hej igen!

2013-01-19 @ 17:53:33
Hej igen!
Ledsen för att jag inte har skrivit något på några veckor, men har faktiskt inte haft något att skriva :) har väl egentligen inget vettiga att skriva nu heller men kände att jag måste uppdatera här lite. Såg att det, trots att jag inte har skrivit något, varit många som gått in och läst här den senaste veckan, det är jätte kul så det tycker jag ni ska fortsätta med :D
Tänkte dra det som hänt senaste tiden lite fort, skolan har löpt på men inte ute problem som vanligt.. gävle har satt en fysiklektion på måndagar och den kan ju inte vi gå på så nu ska vi kanske få Sahar som gav mig IG i matteC vilket hon inte hade någon grund till. och som ni kanske förstår så vägrar jag ha henne, så vi har krigat med skolan,, som vanligt.. hade hoppats att det skulle bli ändring på det men icke sa nicke.. aja vi får se vad dom hittar på för lösning.. kan ju liksom inte missa 2h fysik i veckan och så tror dom vi ska klara en 150p kurs på en termin.. lyckat.. -.-'
Ella går bättre än hon någonsin har gjort, trots att hon är dräktig i 8e månaden och världens tjockis så går hon så jäkla bra :D kan inte beskriva hur det känns att rida henne :'D formen börjar sitta nu och fattningarna med, åh är så lycklig när jag rider henne!
Jag, Johanna och Filippa har börjat gymma på Friskis och Svettis i Uppsala, jätte kul :D vi har varit där 2ggr, i tisdags och igår, i tisdags körde vi lite cross trainer och promenerade på banden och igår körde vi cross trainer i 20min, och jag har ridit barbacka i två dagar så har VÄRLDENS träningsvärk :( ont!
Jag har bara gått i skolan i två dagar den här veckan :D SÅ SKÖNT! måndag och torsdag, onsdag ledig som alltid, tisdag ledig och fredag ledig (Y)

Det har faktiskt inte hänt så mycket den senaste tiden faktiskt, eller jo vi va till Vittinge och kollade på en sak för några helger sen, vad det va får ni veta sen när det kommer ;D
Ikväll kommer nog inlägget om Ella som jag lovat, det är färdigskrivet men ska bara lägga in lite filmer också sen lägger jag upp det :) Lillebror och jag tog "Lilla Blå" till pappi idag det gick bra förutom att fönstret lillebror vevade ner inte ville åka upp sen.. så det var rätt kallt att åka i 45km/h i -20 med ett fönster nere till hälften :p
jag har precis skrivit ut bilderna som ska vara med i collagen som jag ska börja göra när jag åker hem till mamma imorrn.
Hoppas ni har haft det bra under tiden som jag varit frånvarande!
Ha det kung vänner!
XOXO Pim
 
 
Lilla blå och pappis bil, lite skillnad va ;)

Årets mjukstart! tillåt mig skratta..

2013-01-11 @ 22:22:08
Idag startade Mikrobiologi och Genetik uppe i Gävle, kommer nog ha väldigt kul under den här kursen, väldigt intressant och läraren verkar vara bra :) Linn i klassen va med upp hon med då hon också ska läsa den med oss.
Igår startade Fysik B ordentligt också, har redan en inlämningsuppgift på räkneuppgifter i kapitel 1, en inlämningsuppgift på kontrollfrågorna i kapitel 2, en labbrapport på en pendel-labb vi gjorde i torsdags och prov på kapitel 3 nästa vecka, och vi har haft en lektion.. vilken härlig mjukstart eller hur? ;*
Imorrn händer det en väldigt rolig grej, mer om det imorrn men nu måste jag sova ;D
Godnatt pojkar och flickor!
XOXO Pim
 

Kläder kläder kläder :D

2013-01-11 @ 22:12:23
Nu har alla mina kläder jag beställde/köpte i början av året kommit :D så nöjd med alla sakerna!
Här kommer lite bilder och uppgifter om dom (Y)
 
Vita shorts - Rut m.fl. - 119:- Ord.pris 199:-
T-shirt "Free like a feather" - Serious Sally - 89:- Ord.pris 149:-



Randig stickad tröja - Serious Sally - 90:- Ord.pris 299:-
Stickad "fluffig" tröja - HM - 100:- Ord.pris 199:-


Guldglittriga jeans/byxor - HM - 150:- Ord.pris 299:-
Rosa kofta 50% ull - HM - 100:- Ord.pris 299:-


Blus - Rut m.fl - 159:-
 

Åh lycklig tjej..

2013-01-09 @ 18:53:13
Åh lycklig tjej, först klarar man examen av D9 och sen ser man det här på frontersidan för Djursjukvården, kan inte bli gladare :D
låter bilden tala för sig själv!

Back to school - skönt!

2013-01-09 @ 18:44:00
Idag har jag gjort det där D9-provet, kändes rätt bra :) hoppas jag får godkänt...
käkade lunch med saknade brudarna, väldigt skönt att vara tillbaka i skolan igen, rutinerna kommer igång och vardagen blir mer händelserik än när man inte har något att göra. Efter lunchen blev det hem och en liten tur på hesten :) Blev hoppsadeln och hacket idag, travade med inte så mycket krav mer än lång och låg, skötte sig sådär, lite för pigg idag för att kunna slappna av ordentligt. gick sen ut på en åker där dom har kört ett spår med traktor så det var precis lagom att rida på (y) red några varv i trav och sen gjorde jag några fattningar på den "braiga" delen, travde bort - galopperade hem, bara för att få det positivt och energin till att fatta galopp när jag ber om det, hon gjorde en jätte fin fattning till höger men bråkade till vänster,, nu har jag iaf hittat en plats jag kan galoppera på mer än på vägarna :D toppen!
Är i helhet nöjd med flickan, hon va pigg och glad och överallt men lyssnade ändå rätt så bra på mig.
Nu ska jag äta och sen börja skriva på ett personligt brev, dags att söka lite jobba nu ju..!
Hoppas ni haft en toppen dag idag ni med!
XOXO Pim
 
(bild från förra veckan)

Snurrig i bollen..!

2013-01-08 @ 18:40:11
Asså min hjärna är överbelastade nu.. skrivit 5st A4-sidor med sammanfattning från tre föreläsningar, och fler blir det då jag inte är klar än,, hur ska jag klara av provet imorrn :o kommer ju va helt ihop snurrad i hjärnan imorrn.. aja hoppas jag klarar det, bra start på terminen annars liksom..
 
Imorse red jag en liten tur på damen, fick bli hoppsadeln, Sherrys träns med hennes tredelade nickelfria bett med fasta ringar och gramanen idag, hon jobbade på väldigt bra, red bara en halvtimme i mest skritt och trav, gjorde en fattning i båda galopperna, la ner henne så lågt det gick och red i fältsits bara för att få henne att jobba igenom ryggen och det gjorde hon verkligen toppenbra idag, är väldigt nöjd med henne idag, dock bråka hon lite i fattningarna menmen :) hon har börjat bygga mycket fina ryggmuskler och hals-/nackmuskler, kommer bli en riktig snygging så småningom!
Eftersom hon inte är klippt så blev hon lite svettig så plockade av allt, satte på ett fleecetäcke, streatchade bakbenen och gick sen ut på en liten "torkapromenad" som jag kallar det :p dock dög det inte att gå på vägen som ni ser på bilden här nedan, käppisflickan :')
 

Tjocka flickor :D

2013-01-07 @ 22:24:00
Åkte med mamma in till stan vid 8 och satt och pluggade djursjukvård i Härjedalsköksbutiken tills dom var klara med deras morgonmöte, sen åkte vi vidare till hööks där mamma köpte en ny grimma för att vi hade ingen fullsize och Crazy behöver det och antagligen min fölunge i framtiden :) jag frågade även om jag kunde få ha min blockpraktik där men icke sa icke.. gick även in till veterinären som ligger bredvid hööks men dom tog inte heller emot för dom hade inte tillräckligt med saker att göra för att sysselsätta en praktikant,, men fick tips på andra veterinären som kanske tog emot, så det tackar jag verkligen för :) bara att leta vidare då,, har bara 6veckor på mig.. panik! aja, sen åkte vi till IKEA där mamma köpte en ny skohylla till hallen och jag köpte en skohylla till mitt rum, två tavlor som jag ska göra collage av, en för mina kungar och min lilla vita prinsessa och en för min stora prinsessa :) kommer bli toppen snyggt! sen köpte jag även två förpackningar med plastgaljar att ha i garderoben då dom i trä tar så mycket plats.. är iaf mycket nöjd med mina inköp :D sen lämnade mamma mig i gränby där jag skulle lämna tillbaka en tröja och byta ut en åt lillebror (men inte va han nöjd med den jag tog med mig hem heller -.-) och då hittade jag en riktig liten snygging till mig själv :D en grön kort kavaj, åh så snygg den va, så kunde ju inte låta den hänga kvar ^^ 100:- fattigare, men åh så värd det!
 
 
Efter det drog jag till skolan och fortsatta plugga lite i väntan på att klockan skulle bli 3, men blev för uttråkad så gick ut på stan och träffade två saknade vänner, Rasmus och Dennis, sprang runt på stan med dom en stund sen drog jag till China garden där Johanna och Filippa väntade, sen tjockade vi buffé och hade en allmänt jätte trevlig kväll. Lär göras om snart! tjocka flickor blev vi då kan vi ju säga, jag och johanna satt och försökte trycka i oss det sista vi hade på tallrikarna i typ en halvtimme x) hahah men gott as hell va det iaf.
Sen va det bara att sätta sig på 809 och åka till "hemma" för att åka med Janne hem därifrån och sen va det bara ut och fixa stallet och nu hoppa i säng. haft en mycket trevlig dag idag, har saknat att göra något med mina vackra flickor :)
hoppas ni också haft en bra dag!
XOXO Pim
 
tjocka flickor :D

Dagens garv!

2013-01-06 @ 18:25:55
Imorse klippte Katinka mig, blev bara lite toppning men håret blev mycket freshare bara av det :)
Efter det har jag pluggat lite djursjukvård och nu sitter vi och lyssnar på Magnus Betner, han är ju så jäkla bra! magkramp av allt skrattande x)
 
Här kommer några av de bästa!
 
 
 
 
 

Pappi helg

2013-01-06 @ 01:10:00
Skulle rida Ella imorse va tanken men hon va lite svullen i ena fram så jag och mamma tog en liten promenad med Sherry och Crazy ist, Crazy var väldigt nöjd över att få komma ut en stund :) Vi åkte till Alunda och handlade en pall spån på Gustis och lite korn på Granngården, fick även med mig en väst hem som va på halva priset :) Sen när jag eftermiddagsfodrade hästarna så kände jag på Ellas ben igen och då va hon inge svullen längre så får hoppas på att det bara va en vrickning eller nått litet :)

Nu sitter jag hos pappa och har precis kollat på Sagan om de två tornen, så jäkla bra! nästa lördag blir det sista filmen sen ska jag ge mig in på att läsa boken om Bilbo :p
Jag har inte lyckats en enda gång att få till en bild i photoshop.. ger upp snart..
aja nu ska jag sova! God natt
XOXO Pim

As a team we can do it

2013-01-05 @ 10:00:00
 

Passion

2013-01-04 @ 23:31:33
 

Crazy Bitch!

2013-01-04 @ 22:55:47
Dagen har bestått av... inte alls mycket faktiskt.. red Ella vid 3-tiden, tog bara typ 10min att få in henne.. knäppjöken kände typ vårkänslor eller nått liknande,, sprang runt som en galning i typ 10min i hagen, men lite vacker att se på när hon visar upp sig är hon allt min lilla arabflicka :') dock trampa hon sig lite på ena bak, inget allvarlig, men nu är hon vackert blå på sin enda vita fot..
 
 
 
Efter det så har jag kollar på Gossip Girl, har kommit till säsong 2 nu,, typ fast.. vilket inte alls är bra! -.-' men den är ju så bra :0 aja imorrn måste jag iaf plugga till "D9-provet" som är på onsdag, (D9 är slutprovet på djursjukvården, klarar vi det så får vi typ ett diplom/certifikat på att vi får injicera andras djur, vilket skulle vara en bra grej att ha med i bagaget). Nä nu ska jag gå och duscha sen blir det sängen, dax att ändra på dygnet ordentligt nu, skolan börjar ju på onsdag.. sista terminen så bara att kämpa på :)
Aja ha det så bra så hörs vi!
XOXO Pim
 

vi ser de snöa, vi ser de snöa, det va väl roligt hurra!?

2013-01-03 @ 19:33:26
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, tog en liten tur på flickan i morse, hon va pigg och glad som vanligt :) Fick bli dressyrsadeln och hacket, lite omväxling va tanken. hon gick faktiskt rätt bra, förutom att hon taktade hela vägen hem :p busfrö, kan inte fatta att hon precis gått in i 8e månaden, inte långt kvar till april nu :0 blev iaf mest skritt idag då det fortfarande är lite isigt på grusvägarna och på asfalten tycker jag inte om att trava så mycket även fast den är isfri, blir så stumt nu när hon är broddad, känner oftast att dom liksom fastnar i stegen med brodden mot asfalten :) på vägen hem så började det snöa igen, rätt skönt faktiskt för jag tycker absolut inte att vinterna ska försvinna än, jag måste ju få fylla år först :o så jag satt och sjöng "vi ser de snöa, vi ser de snöa, det va väl roligt hurra!?" så härligt att sjunga lite när man sitter och skrittar i sin ensamhet på världens finaste flicka! :'D
Efter det har jag bara suttit och kollat på Gossip Girl men har faktiskt även varit lite duktig idag, genom att plocka ur och i diskmaskinen nyss (a) och nu tänkte jag göra ett försök att redigera lite bilder på Photoshop som jag laddade ner igår, vi får se hur det går men bildbevis kommer senare iaf :p
Ha det så bra tills vidare
XOXO Pim
 
Dagens otroligt vackra outfit (gröna mjukisar, röda gummistövlar, gul vinterjacka och knallrosa skritttäcke) ;)

Årets sista och bästa dag

2013-01-02 @ 22:14:30
Nyår 2012 är nog mitt bästa nyår hittils :) hade så jäkla kul med världens bästa människor som får mig lycklig och att må bra, inget slår det liksom!
Igår blev det en lugn dag, hovis va här och fixade fötterna på hästisarna och idag har jag gått runt 2 av 3 hagar och fixat staketet efter all denna snö, mysig va det när man fick sällskap av hästarna mitt i allt också :)
Någon jag verkligen älskar här på jorden är min fina Ella, finns inga ord för den känslan, hon är bara bäst helt enkelt!
Har även kommit på mitt nyårslöfte (mitt första någonsin) och det är: Gör det inte igen, gör aldrig samma misstag igen!, finns nog dom som vet vad det handlar om, men jag tänker inte skriva ut det här på bloggen iaf, är för personligt för det. :)
Hoppas ni alla fick ett lika bra avslut som jag fick
XOXO Pim

Janne släppte upp en vacker Chinalykta innan jag åkte till Tuna, otroligt vackert :)



Här börjar de otroligt sexiga bilderna ;)

 

RSS 2.0