Fan ta allting...

2011-07-31 @ 16:05:50
Blir uppringd av janne som säger ni måste komma hem NU för Sherry måste till Ultuna.. Man kommer hem och vet. står och syr Sherry på utsidan av höger framben..



Fan ta allting... 15cm långt sår,, 7 stygn.. Nu lägger jag av.. någon som vill ha några hästar?! ni får dom jag pallar inte mer..

6 juni - Moritz halt = 1,5 månads vila
1 juli - Charlie skadad = borta för alltid
31 juli - Sherry skadad = några veckors boxvila och pencilin..

Parken = AWESOME!

2011-07-31 @ 16:02:40
Parken igår va awesome! Tack Josse för en underbar kväll :D Älskar dig! <3

Duktig flicka!

2011-07-29 @ 23:47:35
Idag har jag varit en duktig flicka :D jag har putsat båda Prestige sadlarna, Ellas, Moritz och Sherrys träns och deras martingalar, mina två lädersadelgjordar och mina två selar ;o visst har jag varit duktig? :D

Sen skrittade jag ut en snabbis på Moritz och efter så spolade jag hans ben o han va rätt så fin i benen idag :) Hoppas hoppas hoppas att han blir bra snart! (Y)

Ne nu ska jag sova för imorrn kommer ju Josse o då måste ja hinna städa lite först ^^ mitt rum ser ut som *piiiiip* xD

Godnatt och Sovgott!
PUUUSSS

Josefine Englund! <3

2011-07-29 @ 23:42:36
Min älskade Josefine Englund kommer till mig imorrn :D första gången någonsin :o vi ska ha awesome! Först grilla hos Anton med systrarna och massa människor och sen sen blire parken! :D

Awesome dag, kväll och natt det kommer bli!

Älskar dig Josse! <3

Jag är förälskad! :o <3

2011-07-29 @ 23:40:17
Helt sjukt grym! Jag har precis förälskat mig! ;o ^^ Awesome människa!


Plexus <3

2011-07-29 @ 23:37:52
Min älskade Plexus fick leva i 6år, 2002-2008 :'( Jag saknar dig massor!
Finns ingen storhäst som jag kommer känna samma sak för som jag kände för honom! Aldrig någonsin!



My Best Friend <3

2011-07-27 @ 22:58:22
<3 Josefine Englund <3
Är världens finaste och underbaraste människa! Jag älskar och saknar henne något enormt! <3

Du vet att jag finns här för dig i alla väder och vad som än händer!


Hon har en gryyyym blogg oxå :D läs den Här


Du är bäst min lilla älsklings Josse! <3

Slå ihjäl tid!

2011-07-26 @ 21:45:38
Jag sitter och har tråkigt hos pappsen och försöker slå ihjäl tid (Y) de låter som dom har bytit tillbaka till filmen jag ville se så jag pallrar mig nog tillbaka till soffan nu :) Farmor är här så nu är vi alla samlade, pappa, jag, lillebror och farmor :D kommer nog bli en rätt mysig kväll trotsallt! <3

Imorrn ska jag åka till Enköping och träffa fina Anna "Min banan" Alebark :D Ska bli ruligt!!! Har ju inte träffat henne eller någon annan från klassen sen vi typ slutade för snart 2 månader sen ;o inte okej! Därför ska jag ut och äta och typ gå på bio med MINA små älsklingar (Linn, Josse och *piiiip*) på torsdag! :D  Kommer bli helt amazing kul! <3 Saknar er! <3
Sen följer jag med hem till josse, ÄNTLIGEN!! ;O :D sen åker J och jag till mig på fredag sen blire partajjj på Lördag :DDD vi kommer ha så jävla kuuuulll!!!

Älskar er MINA små älsklingar!!!
PUUUSSS


Ni har nog rätt trotsallt :)

2011-07-26 @ 21:35:45
Kim Järlund om Sälja?:

sälj inte Ella! :O de e ju henne du ska sattsa på. så då behöver ju du inte tävla, då kan du ju träna på eget vis. Moritz, han kan du ju, ella e så ung, o du skulle väl bli unghästutbildare? GULD LÄGE OR WHAT!? :D

JOSEFINE! om Sälja?:
fan gumman.. du vet att jag alltid finns vad som än händer!!! jag får väll köpa hästarna då så får du dom på foder ;););) <3333333
Kim du har nog rätt så mkt rätt, ja ska nog satsa på henne men allt går så tungt just nu men ja får inte ge upp nu! ja måste kämpa vidare. Tack för att du påminde mig :)

Josse ja de skulle ju kunna va ett alternativ ;D rätt så najjs de skulle va ändå ^^ Ja älskar dig! och du vet att jag finns där för dig också vad som än händer! <333333

Sälja?

2011-07-24 @ 12:25:45
Ja tror ja säljer hästarna så slipper jag massa skit från familjen om att det är jag som tar alla pengarna, det är jag som kostar mest, det är jag som gör att vi har lite pengar, det är jag som tjatar om mer, bla bla bla...
Tänk va skönt att slippa deras tjat...

Ja ska nog sälja Ella o behålla Mortiz o bara rida hemma i skogen och inte träna något för tränare eller tävla...
Så kan min jävla familj ta o hålla käften för en gångs skull!

Varenda dag får ja höra "sluta tjata, du är den som gör att vi inte har pengar, du är den som tar all mammas lediga tid, du är den som kostar mest bla bla bla..."


Jag skulle sakna det enormt men är det vad som behövs för att slippa allt gnäll så är det nästan värt de...

Svar på Kommentar.

2011-07-24 @ 12:21:02
Amelie - stallviggeby.blogg.se om 3 hästar, varav 2 barbacka = ont i rumpan och benen!:
Hur högt har du hoppat som högst? :D
Svar: Jag har hoppat 130cm med Moritz och det är det högsta ja har hoppat :)

3 hästar, varav 2 barbacka = ont i rumpan och benen!

2011-07-22 @ 00:18:45
Idag har jag ridit alla tre hästarna :D Ella va bråkig men gick helt okej på slutet. Sherry va jääääätte framåt och pigg som vanligt. :)
Och jag skrittade Moritz för första gången sen han vart skadad för 1,5 månad sen :D de är sjukt att man kan bli så glad över att kunna sitta barbacka och skritta en tur på sin ponny :') Han va jäääätte framåt och tyckte det va jätte kul :D så nu är han inte lika grinig och uttråkad längre (y)

Moritz rygg är bred och skön att sitta på när man rider barbacka medans Sherrys va spetsig och vass med en stor klot rund boll under sig xD

Jag älskar mina små sötnosar!

Moritz var jätte fin i benen idag :D <3



Skoda suuuger!

2011-07-22 @ 00:10:23
Citat från syster: "kör 1km. PLING! Tappar drivning. Stänger av. Väntar. Startar. 4km. Hopp. Hopp. PLING! Tappar drivning. Rullar så långt det går. Stänger av. Väntar. Startar. 400meter. PLING! Tappar drivning. Rullar.. Hoppas att vi inte stannar i backkrönet. Stänger av. Väntar. Startar. Och så om igen. Hoppas.."

Resan till Tingsryd slutade efter 15mil... det blev en "Mälaren runt" ist då biljäveln la av... igen..! (mamma hämtade ut den från verkstaden i tisdags..) Vi vände i Järna och tog småvägar upp till Strängnäs.. 7mil tog 3,5 timme... Vi kom tillslut fram till Strängnäs där Janne mötte oss med en annan bil som kunde dra släpet hem.. sen gick mammas skitskoda klockrent hela vägen hem utan att krångla en enda gång.. Lagom irriterande!

Och nu undra ni såklart vad vi skulle ner till Tingsryd och göra en torsdag :p vi skulle nämligen ner o provrida en häst som jag skulle ha till försäljning åt Vivicka (Charlies förra ägare). :) Det är ett 7årigt fullblodssto på 158cm i mkh, tävlar 110cm i dagsläget :) men vi får se hur vi gör om vi tar henne elr inte.

Ja som ni vet så skulle vi åkt vid 2 men vi kom inte iväg förens vid halv 4 inatt och sen kom vi 15mil sen va de bara att vända.. kl. 6 ringde vi hem o väckte janne,, då var vi en bra bit söder om Stockholm,, så när vi väl va hemma igen vid 12 så somnade både jag o maria på direkten o vaknade inte förens vid 16 :) det va skönt att sova! (Y)

Det va kul att du följde med Fridus även om det inte slutade som vi riktigt hade tänkt oss :P

o med tanke på att sova så ska ja faktiskt sova nu :) så ni får ha de så bra!
PUUUSSS

On our way (y)

2011-07-21 @ 04:49:48
Nu är vi påväg :-D Fridus sitter bredvid mig o mamma sover i fram medan maria kör :-D nu passerade precis Arlanda på vår väg mot Stockholm (y)

Tingsryd nästa!

2011-07-20 @ 21:06:56
Inatt far vi.. mot Tingsryd :D
vad jag ska göra där är hemligt så de får ni veta sen ;)
De kommer bli super roligt iaf! Min lilla Fridus följer ju med :D
Vi åker inatt vid 3 och kommer hem vid 20 imorrn ;P

Hare bra så länge ;)
PUUUSSS

Ridit första gången på 1månad!

2011-07-18 @ 09:38:20
Igår red jag för första gången på en månad :) det va rätt skönt faktiskt! Jag skrittade dock bara eftersom jag red Ella :) Men det va trevligt iaf (y)

Min syrra väckte mig vid halv 8 då hon behövde komma in eftersom någon hade låst ytterdörren.. så nu e ja vaken o kan inte sova.. så de blir väl till att sätta sig o käka frulle o sen ut o rida Ella igen o sen får vi se vart dagen leder en :)
Syrran vill att man ska följa med till Bålsta o göra henne sällskap, träffa katterna, baka o kolla på massa film (y) :D men vi får se om ja pallar elr inte :p

Nu ska jag iaf äta innan ja hungrar ihjäl!
PUUUSSS

Somnat in bredvid dig skulle man kanske ha gjort?!

2011-07-16 @ 03:53:34
Fyfan asså jag vill att det ska vara januari igen.. så att allt kan va bra igen.. :'( </3

Man skulle kanske ha somnat in tillsammans med Charlie. Tänk vad skönt de skulle varit att slippa känna såhär (y)
Nu sitter man ist med gråten i halsen varje dag och en saknad som är enorm och sen är ens absoluta bästa vän skadad o inte går att rida och sen har Ella patella upphakningar i båda bak.. Fan helvetes jävla skit saker...

Killar sviker o beter sig som svin och vännerna känns som man hållar på att tappa bort :( Fan nu vill jag att skolan ska börja så att jag kan få något att göra ist för att bara tänka och sakna!... Jag vill ha tillbaka min vanliga dygnsrytm igen..

FAN TA ALLT!!! </3

Jag älskar er Moritz, Ella och Sherry! och jag kommer ALLTID älska dig Charlie!
<3

Seeegt

2011-07-13 @ 01:04:20
Hejsan svejsan!
Idag har ja inte gjort mkt,, hjälp farmor att plocka ogräs, läst och solat och lagat mat :) sen har ja bara segat framför tv:n :) det åskade som fan under eftermiddagen idag.. och det började regna oxå :( inte kul..

Imorrn kommer pappi hem :D
efter 13 någon gång :D Längtar efter honom! jag har saknat honom massor!
Men innan han kommer så ska ja försöka städa lite och klippa gräsmattan :) så det är fint när han kommer hem (y)

Men nu ska ja sova lite tror jag :)
Hare bäst!
Puuusss

Hökörningen är äntligen klar!

2011-07-11 @ 12:49:03
Igår blev vi klara med hö't :D ca 1500bal har vi pressat och lastat.. trött som fan i kroppen nu!..  vi fick inte in allt så Maria och Kattis fick lite :) men vi  har ca 1200bal hemma i ladan (Y) o nu har vi bara 3 hästar så de kommer räcka läääänge.

Åkte till pappa igår o nu är jag här o väntar på att farmor ska komma :) Pappi kommer hem på tisdag eller onsdag :)
De va skönt att vara helt själv för en gångs skull.. kände att jag behövde de.

Nu sitter jag o kollar på en Brittisk dramaserie från 2003, Holby City :) den är riktigt bra faktiskt.

Nu kom farmor så nu måste ja jobba så nu blire till att stänga av tv:n och datorn :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Alundagubben

2011-07-05 @ 23:55:41
Idag var jag och Elaine o jobbade på Alundagubben :) vi plockade jordgubbar, vi började 8 men stod o gjorde ingenting till 10 medan vi väntade på Roine (stavningen..) sen visade han hur vi skulle plocka o sen började vi plocka vid 11 o sen slutade vi vid 12 :P men vi fick betalt för alla timmar vi va där :D så nu är ja 160kr rikare :D

Sen åkte vi hem till Elaine och åt och umgicks, vi gick ut o gick oxå :) och ja sa upp kontakten med den som betyder mest bara för att han sårar mig hela tiden.. så jag sa som ja tyckte och sa att de va bäst såhär eftersom han ändå inte var intresserad av en normal vänskap.. Menmen de va tungt men bäst för mig.

Sen när ja kom hem så fixade ja lite i mitt rum o satte upp bilder på Charlie o när jag såg hans stjärn så belv jag påmind om sista ögonblicket jag träffade honom.. Han kollade på mig o hans blick typ frågade mig förvirrat "vart ska du gå? ska du lämna mig här alldeles ensam?" och fyfan va ont det gjorde att bara vända ryggen mot honom och gå där ifrån :'( så idag när ja satte upp bilderna på väggen så påmindes jag om det o då kollapsade allt runt mig och en flodvåg av tårar forsade ner.. :'(

Fan vad jag saknar dig Charlie! <3


Älskar dig igår, idag och för alltid! <3

Just nu sitter ja o lyssnar på Josh Turner på Spotify med syrrans Ipad :) Han äger! Would You Go With Me, Your Smile och Angels Fall Sometimes är dom bästa låtarna!

Imorrn ska ja plocka jordgubbar igen,, fast jobbar 7-12. Lillebror Tinus ska följa med och pocka tror ja  :)
Och jag SKA ta med mig mitt handsfree så ja kan lyssna på musik när ja plockar! Fan va tråkigt de kan va..

Sen imorrn ska ja på konsert med mina små tjejor :D Elaine, Issa, Nea, Frida och Jag ska se på Eric Saade på Krutudden i Östhammar :D det ska bli roligt! Längtar som satan! vondas dock över vad ja ska ha för kläder o för sminkning o sånt :o Inte bra..!

Aja nu ska ja sova så ja orkar upp 5:40 imorrn (y)
Hare bäst!


.

2011-07-02 @ 14:00:53
Anledningen till att vi fick ta bort Charlie va för att han fick en pinne rakt upp i hoven som tog så fel att han blev allvarligt skadad och det enda alternativet var operation om han skulle klara sig. Men det va inte helt säkert att han ens skulle bli helt bra igen och han skulle ha så fruktansvärt ont i flera veckor efter operationen så då tyckte vi att det var mer än rätt att låta honom somna in o slippa lida mer. Han har redan lidit tillräckligt i sitt liv och ja ville inte utsätta honom för mer traumatiska händelser.. Jag älskar mitt lilla C o ja kommer sakna honom av hela mitt hjärta i resten av mitt liv!

<3 R.I.P Charlie Boy! <3


Farväl älskade Charlie <3

2011-07-02 @ 01:49:14
Fan oxå.. Han kommer aldrig hem igen, han kommer aldrig lägga sin mjuka, lena mule på min axel igen för att söka trygghet hos mig.. De enda ja har kvar är hans lugg i en fin fläta och massa underbara minnen. Fyfan va ja kommer sakna dig Charlie! :'( ♥

Sista bilderna på honom inne på Ultuna..


Vila i frid älskade Charlie!

You'll always be a part of me
You'll always be my friend
You'll always be the only one
I love you until the end

<3 Love you! <3

RSS 2.0