Gårdagens ridning plus intervju med RGB som är värd att lyssna på

2012-02-29 @ 12:40:04
Igår fick det bara bli Moritz som fick gå för när jag tog in Ella och gav henne en godis så började hon direkt blöda i munnen :( så sjukt konstigt att det bara kommer sådär liksom.. har inte märkt något i ridningen eller i munnen,, men hon har börjat lämna hö i boxen så jag har haft mina funderingar ett tag men nu på fredag så blir det ett vet.besök för tandraspning :) Lillflickan får vila tills lördag helt enkelt :) Moritz fick gå en lite stund igår, isen håller på att smälta och det tyckte han var lite läskigt när "marken" under honom ger vika :P menmen han var fin, kände på hans tänder igår också och han ska också få ett vet.besök med tandraspning inom snar framtid!

Dagen blir lite Psykologiplugg och sen ut och rida Moritz en stund :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Denna är värd att lyssna på!

Ridning

2012-02-28 @ 16:48:47
Jahapp då ska man ge sig ut på ett nytt självmordsförsök då,, ska rida Ella på bettlöst (pga hennes tänder) xD Hoppas jag överlever (Y) syster sa att hon har varit lugn i hagen hela dagen vilket bådar gott! Moritz ska också få komma ut en stund idag :)
Återkommer senare!
PUUUSSS

Kristendomsprov... SPY!!!

2012-02-27 @ 22:15:24
Igår var jag och hoppade 80 och 90 på Moritz i Gimo :) Jag är supernöjd med grundomg. i 80, såg avstånd till alla hinder och kom bra på allt, sen kom omhoppningen.. jag stressade och hittade nästan inga bra avstånd osv.. vi kom nära på vissa hinder men jag är nöjd ändå, han hoppade som en klocka (Y) Att sen 90 vart en total ryttarkatastof... vet inte vad jag höll på med.. red gjorde jag då inte iaf! jag såg INGA avstånd alls... eller jo till första sen var allt borta... Min ponny är så jäkla grym som räddade mig varenda gång vi kom fel! hoppade bara grunden där (även fast vi var felfria) bara för att jag red så sjukt dåligt.. Men jag är så sjukt nöjd med min lilla Prins! :D Sen var det två flickor som provred honom efter också, vi får väl se vad som händer med det (Y)
Film kommer snart!

Idag har jag haft Kristendomsprov... jag skulle kunna spy på det! HATAR DET..!!!  menmen jag svarade på alla frågorna så borde få ett G iaf (Y) eftersom vi hade prov så slutade vi tidigare, jag var hemma vid 15.15 idag (Y) :D så jäkla skönt! Jag låg och lästen en bok fram till 17 då gick jag ut i stallet och mockade (den boxen som mamma inte redan hade mockat) och red Ella :) hon var lite stel i munnen och när jag kom hem så såg jag att hon var röd i munnen så kollade hennes tänder.. AJAJ jag skulle dö om jag hade så vassa tänder! så det får bli bettlöst tills hennes tänder är raspade! Moritz fick vila idag, kände inte för att ge mig ut och skritta när han ändå rör sig lika mycket i hagen. det är ju glansis överallt ändå så kunde inte gå ut och gå med honom heller.. men tror han är glad över lite vila. Jag är iaf det,, FYSATAN vilken träningsvärk jag har efter hoppningen igår xD HAHA lagom pinsamt! lite ringrostig sådär.. menmen det blir bättre när isen försvinner, då ska jag fan ut och springa som bara satan!! Imorrn har vi en föreläsning med Emmas brorsa som är polis och hundförare (:

Oj vad detta inlägg blev långt... Men nu ska jag sova!
Ni får hare bäst!
PUUUSSS

Älskade bebis

Slutrubrikat..

2012-02-25 @ 18:13:14
Idag har jag putsat och fixat allt tills imorrn då jag och lille Moritz åker till gimo och hoppar lite klubbhoppning, blir två små rundor på 80 och 90 :) Han är hur pigg som helst så det kommer nog bli roligt ;p vid tretiden åkte jag till Marie och red Tindra, hon var lika duktig idag som igår och vi gjorde samma saker som igår också, hoppas av och på, red i skritt och trav och svängde och gjorde halter :) super duktig häst!

Mina små pluttar fick vila idag, Moritz för att han ska hoppa imorrn och Ella för att jag inte kände för att ge mig ut på ett självmordsförsök i stormvädret x) Hon har hoppat och skuttat som vet inte vad i hagen idag så tror hon överlever! Nu ska jag sätta mig och plugga Religion... har Kristendomsprov på måndag -.-'' HATART!!!
Ni får hat så bra! jag ska försöka överleva kvällen (Y)
PUUUSSS

Åhh vad jag vill göra om det! Älskade underbara Fridus! ♥


Underbara lilla Tindra och två nervvrak till hästar = min dag!

2012-02-24 @ 22:09:01

Klockan ringde 8.00 imorse, då var det morgonfodring och sen ombyte till ridkläder för att åka till Marie och rida Tindra igen :) Finns fan ingen mer exemplariskt häst, för tre månader sen hade vi problem med uppsittningen, för två månader sen kunde jag sitta upp när Marie höll emot och hoppa av helt själv! Idag kunde jag hoppa upp och av helt själv både på ridbanan och ute i en stor hage, snacka om bäst häst :D och hon har inte haft en ryttare på ryggen på två månader (Y) tror den lilla vilo pausen hon fick var bra för henne! Idag både travade och skrittade vi i den stora hagen där vi aldrig ridit förut så det är ett stort steg framåt! är super nöjd men den lilla damen idag :D

När jag kom hem käkade jag frukost och sen gav jag mig ut och red Ella :) eftersom hon inte är rida så mycket den senaste tiden (pga hennes dumma tappsko hon hade) så hade hon ALLA nerverna på utsidan XD hoppade och studsade för ALLT! HAHAH bra rolig häst man har.. Gjorde riktigt fina galoppfattningar idag (inte alla men några iaf) och hon skötte sig rätt bra tills vi skulle rida förbi Philip och deras hus xD för när deras små söta pälsbollshundar kom och hälsade när vi red förbi så höll hon på att skita på sig (Y) stackarn visste inte vart hon skulle ta vägen xP det roliga är att hon är minst 100ggr så stor som dom små vita söta bollarna XD så på vägen hem så såg hon spöken överallt... menmen jag är nöjd, hon gjorde av med Liiiiite energi iaf..

Sen gav jag mig ut på Mr. Monster, han var lika töntig han, vet inte vad det var med hästarna idag men tydligen var det en dag då alll osynliga spöken var framme :P fick bli en liten lugn tur med herrn, han fick galoppera och trava på ordentligt, la ingen energi på form eller aktivitet bakifrån, lät han mest bara vara, jag lite av "åkte häst" idag bara för att han skulle få ha lite kul och leka av sig överenergin :) kände att det behövdes så hoppas jag kan rida igenom honom imorrn, och då får det bli gougen igen.. hade huvudet i ansiktet så fort jag tog i tyglarna och skulle bromsa idag. -.-'' dryga häst!
men jag är nöjd med dagens tre ridpass iaf :)

Nu ska jag ut i stallet och plocka in mina hästar sen blir det duschen och tvätta min fina navelpiercing ;D
Imorrn åker jag kanske till Happsta ridhuset och rider Tindra, får se hur det blir med det :) 
See ya tomorrow!
PUUUSSS

Idag har det varit världens tråkigaste pissväder så nu vill jag att snön försvinner och vi får riktig vår igen! :D


Nu är det gjort :D

2012-02-23 @ 17:10:26
9års längtan men nu är det gjort iaf :D
Vad tycker ni?

Gran Torino, förkylning och nysningar..

2012-02-22 @ 23:33:23
Dagens frukost bestod av detta ^^ dagen efter födelsedagar är alltid bäst!

Innan frukosten blev det utsläpp av hästarna sen efter den satte sig jag och lillebror och kollade på Gran Torino med underbara Clint Eastwood som huvudperson (för andra gången) så jag kunde göra min psykologiuppgift. Filmen är riktigt bra så den rekommenderar jag till ALLA! Efter det så har jag suttit hela dagen med att försöka gör min dumma uppgift... kom ingenstans på hela dagen,, fattade liksom inte vad jag skulle skriva och när jag väl gjorde det så visste jag inte hur jag skulle få ner det jag hade i huvudet på pappret.. men nu har jag skrivit 453ord och har bara kommit halvägs av det jag har i huvudet (Y)

Det har regnat hela dagen idag... plus att jag har blivit förkyldare.. så hästarna fick vila idag, men imorrn så ska jag rida en häst innan jag åker till stan och en efter jag varit i stan :) Vad jag ska göra i stan imörra får ni veta då ;) Jag får iaf sällskap av fina och underbara Sofie! :D
Idag har inte bussarna gått pga isgatan som blev när det började regna.. så hoppas verkligen på att dom går imorrn!!

Jag ringde till sjukvårdsupplysningen idag för att fråga vad mina nysningar kunde vara eftersom jag har nysit konstant i 2dagar nu.. svaret jag fick var "kan förmodligen vara allergi mot djur eller pollen".. FUCK HELLER!!! jag vägrar bli allergisk!! -.-'' men nu börjar det likna mer "vanlig" förkylning.. som tur är! hoppas jag blir frisk snart igen.

Menmen nu måste jag fortsätta med min uppgift som ska in senast imorrn (på morgonen) :)
Hare bäst!
PUUUSSS


Moritz fick en ny testpilot på ryggen idag ;D

2012-02-21 @ 23:57:56
Idag fick Moritz en ny testpilot på ryggen :) nämligen min  storasysters pojkvän Arvid. Arvid red när han var liten och han kunde rida även idag :) Jag kan bara säga, "rida är som att cykla, har man en gång lärt sig så kan man grunderna för alltid!"
Jag red Ella samtidigt oc hon skötte dig faktiskt mycket bättre än jag trodde hon skulle göra, hon har ju trotsallt vilat i över 1vecka (pga tappsko) så är riktigt nöjd med henne idag :) Hästarna fick gå lite lugnt idag, vi red bara i skritta och trav men det gjorde mig absolut inte att Ella vart tvungen att relaxa lite så Moritz hängde med  x)

Nu på kvällen har vi firat Mamma som fyllde 54år idag, väldigt trevlig kväll med alla barnen hemma och en fin middag med tårta och kakor efteråt :) nu är jag proppmätt som vanligt på födelsedagar... Men vi hade väldigt trevligt iaf!
Imorrn blir det kolla på Gran Torino då jag inte hann göra det idag... sen ska hästisarna få gå också och vid halv sju så kommer Marie och hämtar mig så ska vi rida lilla Tindra en snabbis! Jätte länge sen sist så det ska bli kul att få sitta på den lilla flickan igen :D

Jag har blivit typ jäääätte förkyld så hoppas verkligen på att jag är frisk till söndag då jag och Moritz ska hoppa 80 och 90 på Gimo RKs klubbhoppning :) plus att jag ska träffa lilla Alex efteråt x)
Jag hatar verkligen att vara förkyld... antingen kan man inte andas eller så kan man andas och snoret rinner... SKITSAKER!!!
Nu ska jag sova! Hare bäst!
PUUUSSS

Nu vill faktiskt jag också att det ska bli vår,, nu är snön förstörd ändå eftersom det har tinat och frysit om varanat och då blir det skare..

Dressyrsadel och gouge är ett bra knep för att få lata ponnyer att jobba ;D

2012-02-20 @ 22:54:43
Idag fick det bli dressyrsadeln på Moritz :) satte på gougen också,, och satan vad han hatade mig ^^ jag kommer åt honom mycket bättre i dressyrsadeln så han kan liksom inte skjuta mig ur sadeln och komma undan arbete (Y) idag var väglaget väldigt mycket bättre än igår så vågade trycka på honom mer så gjorde lite lägningar och mycket flyttningar i sidled :) Satt även och gjorde lite byten i vartannat och satan vad härligt det är att rida när allt verkligen klickar som det ska :'D Fick till en hel del serier med riktigt fina byten idag eftersom han inte kunde skjuta mig ur sadeln (Y)  man kanske ska sadla om och bli dressyrryttare? ^^ haha nje skulle inte tro det men kommer lägga väldigt mycket energi på dressyrarbetet med båda hästarna nu ett tag framöver. önskar bara jag hade en ordentlig ridbana men vägen funkar den med! :)

Idag har det varit suuuperfint väder,, men hela förmiddagen var jag inne och dunkade musik och bakade för mamma fyller år imorrn så jag missade det fina vädret :/ när jag red så var det visserligen väldigt fint väder men solen låg bakom moln så var lite kallt, men det var så pass varmt att jag kunde rida i ridbyxor och ridstövlar idag :D vilket jag inte har gjort på 2månader, sååå jäkla skönt!
Hovis var här och skodde Ella nu på kvällen, hon fick två par nya skor fram med dubblatåkappor. dom hade perfekt passform så förhoppningsvis kommer hon inte plocka av sig dessa :P

Nu ska jag sova för imorrn måste jag hinna rida två hästar, mocka och kolla på Gran Torino (och göra psykologiuppgiften till den) innan 5 för sen kommer vi fira lilla mamma som fyller 54år imorrn :D
Hare bäst!
PUUUSSS

Äkta männsikor, Fan bästa serien på länge!

2012-02-20 @ 00:40:08
Idag fick Moritz gå ett lite intensivare pass på 30min. :)  eftersom jag inte har någon ridbana och åkern har 30cm blötsnö på sig så fick det bli fram och tillbaka längst vägen :) Satte gougen på honom, först fäste jag den i ett par tyglar så jag kunde reglera själv hur mycket jag ville att den skulle verka men eftersom Moritz är så sjukt drygt smart ibland så kom han på hur han skulle komma undan arbete ändå.. så då satte jag fast den som en gouge ska sitta och satan vad sur han blev när han insåg att han inte skulle komma undan den här gången xD men satan så fiiiin han blev :D kunde verkligen få med bakkärran ordentligt idag (Y) kunde ju inte rida så hårt idag eftersom det var snorhalt på vägen men blev alla gångarter och lite växlingar mellan kort och normal, får se om det är bättre imorrn och om jag då även kan testa på att trycka på och öka :)

Efter ett lyckat pass på Moritz så fick det bli in till datorn och lata en stund, skulle gjort filmer men glömde bort det ^^ Ella har ju trampat av sig ena framskon så hon har nu vilat i sen tisdags,, och eftersom jag var hos pappa förra helgen så vilade hon då också så vi får se hur rolig hon är att ha och göra med imorrn efter att hovis varit här och skott henne x) får nog bli lina och en stunds longering ist för ridning ^^
Sen när mamma kom hem så drog hon och jag till Österby och lappade, fick lite välbehövlig motion! dock började det snöa på slutet vilket inte var lika roligt..

Sen efter det har jag kollat på den bästa serien på jäääävligt länge!!! ÄKTA MÄNNISKOR!! Så sjuuuuukt jävla grym serie! går på SVT1 på söndagar kl. 21.00. Ett måste att kolla på!!


Lyckan i livet fann jag hos er!

2012-02-18 @ 20:27:33


Mitt sökande efter lyckan tog för lång tid, men när jag slutade leta så fanns den rakt framför mig.. den fanns där i era ögon!

Jag älskar er mina små älsklingar både ni som fortfarande lever och ni som fått trava vidare till trapalandas evigt gröna ängar!

Proppmätt!!!

2012-02-17 @ 20:57:48

Dagen började med matte till halv tio sen håla och lunch som spenderades med Alex och Hanna ute på stan och det blev Max till lunch :) Väldigt trevligt! Efter det hade vi fysikgenomgång och typ lektion till två sen tog jag och Hanna bussen tio över två, eftersom mamma hade kundbesök hos ingen mindre än Andrés mamma i harg (dog lite när jag fick veta det, inte heller första gången hon är hos någon jag känner xD) så gick jag till Farmor och umgicks med henne en stund och såklart som alltid så fick jag supergod mat när jag kom dit :D när mamma kom och hämtade mig så åkte vi och handlade ingredienser till dagens middag, så sen vi kom hem vid sex så har vi hållit på med maten :) och nu är jag supermätt...

Resterna av dagens underbara middag :D


Och nu har vi SPORTLOV i 1,5 vecka :D såååååå skönt!!
Måste dra nu!
PUUUSSS


Så sjukt bra skrivet!!! nästan ett måste att läsa!

2012-02-16 @ 13:45:15

Detta skrevs på facebook igår av Lukas (en gammal klasspolare till mig) och jag tycker han har så sjukt jävla rätt!!

Jag är trött på människor. Jag är trött på de problem som alla har, som egentligen inte är problem, utan små hinder som gör livet till en berg-och-dal bana istället för ett tåg. Ändå gnälls det överallt i media och sociala sammanhang över saker som är näst intill obefintligt små hinder.
Vem som deltog eller vann i melodifestivalen, varför någon inte ser dig som du ser den, hur kallt Sverige är i jämförelse med Thailand eller hur extremt jobbigt livet som student är.
Facebook äcklar mig.
De riktiga problemen lämnas odiskuterade, och det är klart. Vi unga människor har mindre inflytan än hemsidor, tidningar och tv-program som finansieras och därför styrs av större bolag eller företag, som i sin tur styrs av människor betydligt äldre (och rikare) än de människor mediet berör.
Jag kan inte lagligt rösta ännu, och jag är redan trött på politikers lögner och den eviga kampen mellan blått, rött och blågult.
Vi borde inte rösta om VEM som ska "representera" oss, vi borde rösta OM någon verkligen ska kunna betala sina nya bilar med pengar som tjänas genom att ljuga och smutskasta.
Vi borde ifrågasätta systemet istället för människorna som mår dåligt av att leva i det, och människorna som lever utanför det.

Jag är 17 år gammal och är redan trött på hur ignoranta och lättlurade människor i systemet är. Hur kan någon ifrågasätta sitt barns psykiska hälsa utifrån ett utlåtande av en "kvalificerad psykolog", istället för att ifrågasätta den psykiska hälsan hos en person som tror sig kunna förstå hur ditt barn mår och tänker genom en timmes konversation utspritt med månaders mellanrum?
Hur kommer det sig att fler och fler föräldrar, ungdomar, till och med barn doseras med piller för att lyckliga, istället för att själva analysera sin situation och inse varför de egentligen inte mår bra?

För att systemet vi alla lever i trycker ner oss i gropar. Vi hålls ner och våra röster hörs inte över de oändligt högljudda medierna. Vi blir manipulerade till att tro att vi är ensamma, udda och missanpassade, att det är vi som är dåliga på allt som är viktigt och inte mår som vi borde, att det är vi som inte kan se saker från den rätta sidan,
ATT DET ÄR VI SOM INTE PASSAR I SYSTEMET, INTE ATT DET ÄR SYSTEMET SOM INTE PASSAR OSS!
Vi är inte ensamma, vi är plural och mångfald, vi är majoritet och vi är inte blinda!
ÖPPNA ERA ÖGON!

Jag är 17 år gammal, och jag ser inte fram emot att fylla år. Jag vill inte bli en officiell del av systemet, och jag vill inte rösta på en lögnare, jag vill inte mata systemet med mer pengar genom skatter, och jag vill inte leva upp till systemets förväntningar, och jag vill inte leva under sydtemets tryck.

Jag är 17 år gammal, och att jag som är så ung och oerfaren redan inser hur fel systemet behandlar oss måste peka på att något gått extremt fel!

Jag är 17 år gammal, och mina ögon är öppna.

Vad tycker ni? Håller ni med eller tycker ni något annat? :)


Fått hem nya saker :D

2012-02-16 @ 12:48:27
Igår fick jag mina nya läderskydd till Ella :D 365kr för både fram och bak inkl. frakt! (Y) kostar normalt typ ca 700kr för fram och ca 400kr för bak! Och dom är typ oanvända så jag är suuupernöjd!! :D 



Sen fick jag även min hylla jag skulle fått i födelsedagspresent av syster M :D Super nöjd!


tappsko...

2012-02-15 @ 13:26:19
Började dagen med att rida Moritz, satan vad pigg han var,, ville inte göra det jag sa utan han skulle bara galoppera hela tiden xD men han fick jobba i trav tills den blev bra sen fick han gå i galopp. vi jobbade på att gå avslappnat i form med mycket energi bakifrån utan att kämpa emot handen hela tiden och efter en stund gick det rätt bra både bortåt och hemåt längst vägen :) Sen hade jag tänkt göra lite samma sak med Ella men det fick jag hoppa över då hon hade trampat av sig höger framsko... så hon fick en ordentlig rykt ist, borstade igenom man och svans ordentligen och ryktade henne så hon glänste! det var jätte skönt tyckte hon :P
Men nu ska jag plugga massor...
Hare bäst!
PUUUSSS

en sommarbild från en sommardag med underbara vänner får pigga upp detta inlägg lite!

Dejt med sängen!

2012-02-15 @ 00:46:44
Idag har det ju varit Alla hjärtans dag,, dagen började bra med en glad och hyffsat pigg Pim :) första lektionen bestod av ett studiebesök på Evolutionsmuseets Zoologiska avdelning, vilket var väldigt intressant, sen bar det av till skolan för att gå igenom lite andra saker i VDL sen lunch :) Dagens lunch blev Potais och Purjolökssoppa på Fröjas Sal (Y) MUMS!! Efter det hade vi Svenska B, dom i min grupp redigerade vår Svordomsfilm så då passade jag på att gå till rektorn och prata lite, känns skönt att ha allt lite mer klart för mig! Sen gick jag tillbaka till lektionen och hjälpte de övriga i min gupp med redigeringen,, sen blev det filmvisning! och SATAN vad jag garvade XD trodde jag skulle dö när jag såg Mickis, Johannas och Hannas film!! XD SJUKT KUL!

När jag sen satte mig på bussen till Alunda för att åka hem så ringde jag Siri för att säga vilken tid hon skulle va i Alunda för att hämta mig. men när jag kom till alunda tror ni hon var där då eller?... såklart inte.. så jag köpte 3 wienerbröd och gick upp till bibblan och väntade efter att jag försökt fått tag på henne i 20min utan att lyckas.. när hon sen väl kom så visade det sig såklart att hon hade somnat och vaknat sent och sen hade hon glömt mobilen hemma.. menmen tillsist kom jag hem och då var det bara ut i stallet och mocka och sen har jag suttit här resten av kvällen och gjort min Svenska B-uppgift om Minoritetsspråk :) jag hann klart så jag är nöjd! SÅ idag fick hästarna vila...igen....vilket inte var tänkt eftersom jag hann med en tidigare buss...men aa sånt är livet. imorrn har jag ingen Psykologilektion så kommer kunna rida direkt på morgonen och sen plugga och sen åka till Marie och rida Tindra igen :D saknar den lilla krabaten och såklart Marie också!



Menmen nu håller ögonen på att slockna av sig självt så nu får det bli en dejt med sängen! :* :$ 
Hare bäst!
PUUUSSS

Glad alla hjärtans dag!

2012-02-14 @ 08:18:38
Idag är det alla hjärtans dag :-) hoppas ni får en trevlig dag! Har ni någon speciell person ni ska fira med eller gör ni som mig och håller er till vännerna?

Helgen och Dagen!

2012-02-13 @ 16:45:06
I helgen har jag varit hos pappa, väldigt skönt och lugnt som vanligt! (Y) I lördags var vi till Vändel för att fira min kusin Marcus som fylde 20år i söndags :D jag var typ döds mätt,, Cornelia bakar ALLTID en massa goda kakor och tårtor som man inte kan låta bli att äta! ^^ i fredags sov jag hos Alex, blev en väldigt trevlig filmkväll :) Alltid lika mysigt att vara där!

Idag hade vi först mentorstid med NV2, vi diskuterade hur vi ska göra på Studenten nästa vår. Efter det var det Svenska,, vi klippte vår film om svordomar. Efter lunch var det en föreläsning med UF (Ungt företagande) och sen slutade vi vid typ 14. efter det så försökte jag leta upp min rektor för att snacka med honom om det underbara fina mailet jag fått idag :D men.. han hade åkt hem :( så får göra det imorrn! Så jag gick till Darkwell och bestälde tid till att pierca mig :D Yeah snart blir det äntligen av! som jag har längtat!
Just nu sitter jag i Syster M´s lägenhet och kollar på när Arvid lagar middag :P han vill inte ha någon hjälp så jag får sitta och kolla på... vi skulle plugga Körkortsteori men har inte blivit så mycket av det, vi gick och handlade ist ^^ Menmen syster borde komma hem snart! Efter maten blir det nog antagligen åka hem och fixa stallet och skriva Svenskauppgift..!
Aja See Ya!!!
PUUUSSS



Seg skoldag som avslutas med en shuppingrunda i stan (Y)

2012-02-09 @ 16:12:36
Just nu sitter jag i skolan och fördriver tid. Ska strax stänga av datorn och gå ut på stan och shuppa lite :D medans jag väntar på Elaine som ska köpa kakor av mig vid kvart i fem :) Idag har jag gått i skolan,, har varit som en vanlig torsdag.. seeg som faan! Vi hade labb på Jensen mellan 10 och 11, vi brukar ha mellan 10 och 13 men nu har de tyligen krympt vår tid så vi fick klara oss på en timme.. idag gick det men det kommer det inte göra dom andra gångerna!menmen skolans problem..
Efter det var det lunch,, fick bli pannkakor på Fröjas sal, MUMS! Sen har jag suttit och gjort fysik hela eftermiddagen,, åh vad roligt... NOT! Hatar fan fysik nu.. -.-' pga vår sämsta lärare..

Aja snart blir det stan en stund sen blir det pappas jobb och plugga lite mer fysik medan jag väntar på att få åka hem :) Sen blir hem och ha en lugn och skön kväll i skogen hos pappa (Y)
Men nu måste jag dra Tjao!
PUUUSSS

Vill va liten igen!

Energin bakifrån framåt (Y)

2012-02-08 @ 22:22:59
Imorse hade vi Psykologi lektion men filmen vi skulle kolla på funkade inte så vi fick sluta kl.9 och kolla på filmen på egen hand ist :) Så jag satte mig och pluggade VDL (växt- och djurliv) ist hela förmiddagen sen blev det ut i stallet och rida två fina hästar och sen in och plugga igen :) så nu är jag helt klar med VDL-uppgifterna och ska upp och duscha strax :)

Ella var fin idag, dock sparkade hon bakut i varje fattning och den ena sparken gick rakt upp i min rygg... så nu har jag lite lagom ont i ländryggen :/ hoppas det släpper tills imorrn (Y)
Moritz var pigg som satan men efter en stund var han också fin :)
Red båda två väldigt mycket med bara sitsen och jobbade för att få energin bakifrån framåt och att de skulle vila på steget och efter en stund så fick jag det jag letade efter så är väldigt nöjd med båda idag :)

Aja nu måste jag dra, lillebror har gjort blåbärspaj så nu ska jag tjocka mig sen blir det duschen sen sängen ^^
Hare bäst!!
PUUUSSS

Kläder och Spegeln!

2012-02-07 @ 20:43:18
Här kommer bilder på kläderna och spegeln! :)

Vit Cardigan med Röda och Blå ränder

Röda Jeans - KÄRLEK!!!!

Mörk Deminblåa Jeans
(syns dåligt...)

Vit "Rynk" klänning - AWESOME!


Och här har ni en helbild på spegeln :)

Dagens sysselsättning (Y)

2012-02-07 @ 20:32:46

Idag har jag varit hemma från skolan,, vaknade med ont i huvudet, snorig, slem i halsen och fick lock för öronen när jag svalde.. Inte alls kul så stannade hemma.
Idag har jag inte gjort så mycket, borde pluggat mer än jag gjort!.. menmen ska sätta mig och göra klart Växt- och Djurlivs uppgifterna nu. Men först blir det måla ett lager baslack på naglarna (Y)
Ella fick gå longering idag, hyyyper häst! snacka om att bli rädd för massa vanliga saker bara för att få bli rädd och kunna busa och visa upp sig xD knäppa häst!

Imorrn är det Psykologi lektion vid datorn mellan 8.30 och 11 sen blir det ut i stallet och rida och fixa allt där sen får vi se om jag åker till Pappa imorrn eller om jag åker dit på Torsdag-lördag ist :) på Lördag blir det nog film kväll och sova hos Alex :) Mysigt!

Jag funderar på att ha en frågestund från imorrn till söndag.. låter det intressant?

Dagens Outfit:
* Mälarprofil Tjocktröja
* Klassbyxorna från 9an ("Stoor" längst låret)
* Polarn o Pyret t-shirt (under så syns inte)


Kommer ett till inlägg med bilder på kläderna från Bubbleroom.se och en bild på spegeln :D
Hare bäst!
PUUUSSS


HAHAHAHAHA DÖÖÖÖÖR!!!!

2012-02-07 @ 10:42:39
HAHAHAH JAG TYP DÖÖÖÖÖÖR!!!!! XD XD XD

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article14303359.ab

Krogpremiär! :D

2012-02-04 @ 23:28:52
Igår var det Krogpremiär för min del :D
Jag åkte först ut till Alunda och hämtade mitt paket med kläder från Bubbleroom.se :D sen blev det in till syrrans lägenhet i stan och fixa mig sen drog jag ner på stan och träffade Alex en stund och Bella var ocså med, Mysigt! efter det blev det middag hos syster och förfest med trevliga människor! Sen blev det Etage vid halv 11! Mycket trevligt och roligt hade vi :D Etage hade inte riktigt min smak på musik,, de har typ karaokebar och det var inte många av dom som sjöng som överhuvudtaget kunde sjunga.. menmen jag är nöjd över min krogpremiär iaf!

Idag kollade jag, systrarna x2 och Arvid på Nanny McPhee (2an) och drack cola och åt chips, väldigt mysigt tidsfördriv! efter det begav jag och Siri oss hemåt, var hemma vid halv 6, då började jag gå igenom min garderob och rensa/städa ur den :) Har en rätt stor hög på golvet med kläder som jag inte ska ha kvar xD Borde gjort detta för LÄÄÄÄNGE SEN!! och jag håller fortfarande på med städningen av garderoben. :)

Bilder på de nya kläderna från Bubbleroom kommer sen! Nu ska jag få Janne att sätta upp min spegel, som han skulle ha gjort för typ 1,5månad sen.. Ska även möblera om lite mer på väggarna :) Bilder på det kommer också sen!
Jag har även livemusik från älskade lillebror som sitter och sjunger och spelar på sitt rum (vilket är granne till mitt) :')
Aja ni får ha det så bra!
PUUUSSS

Trevlig eftermiddag med Fridus och Alex :)

2012-02-02 @ 23:44:29
Idag har jag gått i skolan. lika sag dag som alla torsdagar är.. hade typ inget att göra.. Blää
Efter skolan åkte jag till Gimo och umgicks med Fridus och Alex :) Mycket trevligt! men glömde göra/ta med saker som var viktiga.. så typiskt mig!..
Aja nu ska jag sova för imorrn blir det upp 05.30 och duscha och sen blir det skola till 15.00 sen blir det till syrrans lägenhet och hänga en stund, sen ner på stan och umgås med Alex en stund sen blir det fixa oss inför en kväll ute på Krogen med syster M, Syster S och Arvid och några godingar till :D kommer bli awesome!
Hare bäst! Godnatt och Sovgott
PUUUSSS


Möblerat om på väggarna! (Y)

2012-02-02 @ 00:38:18
Idag har jag haft min första Psykologi lektion hemifrån :) det gick toppen, tom bättre än i från skolan då jag kan koncentrera mig bättre när jag är själv och får lyssna på musik, så när vi under den sista timmen av lektionen skulle sitta själva och jobba med diskussionsfrågor så dunkade jag spotify (Y) Efter det så blev det lunch och sen ut och rida hästisarna! Jobbade galoppen på båda, Ella fick gå på åkern och galoppera på volt, vilket är sååååå jobbigt enligt henne, men på slutet gick hon riktigt bra :D Moritz red jag ut och galopperade på, han tyckte vi skulle gå i fälttävlanstempo xD satan vad han låg på och ville öka hela tiden! vi jobbade även på byten i varannat och efter en stund så lyckades vi göra 4st utan att kasta oss iväg i bytena och öka takten. Är supernöjd med båda!
Efter det har jag städat rummet och möblerat om litegrann på väggarna, är riktigt nöjd med resultatet faktiskt :)
Vad tycker ni?


Före!


Efter!


Det är inte klart än då jag ska sätta upp mina födelsedagspresenter från Maria också :) så det kommer en lite bild på det också när allt är klart :)
Men nu ska jag sova, klockan ringer 05.30 imorrn för att jag ska hinna duscha efter morgonfodringen..
Hare bäst! Sovgott
PUUUSSS

Dagens påhitt

2012-02-01 @ 00:11:43
Idag har jag gått i skolan, Seeeegt som faaan! somnade på Växt- och Djurlivs lektionen.. (Y) Metorstiden var bara dryg och seg... menmen efter det käkade jag Nachotallrik till lunch med Anna, Blocher och Emma. Mysigt! Sen sista letionen hade vi Idrott och vi var till Uppsala Dance Center i St. Per's Gallerian tillsammans med HV1 och dansade Street! Hur kul som helst faktiskt! Något jag skulle kunna göra om!
Efter det bar det av hemmåt, umgick med Kristin en stund tills bussen kom. När jag kom hem så fick hästarna EM-hö och sen satte jag mig vid datorn för att plugga men... jag fastnade såklart på FB där jag pratade med Alex.. Sen så kollade jag mitt konto för att se om Studiebidraget hade kommit,, och det hade det men jag hade även fått pengar av pappi så jag blev rätt chockad när jag såg att jag hade 3000kr där! XD så då fick det bli att handla lite kläder på Bubbleroom.se (Y) :D plus att Siri köpte en kofta till mig där också :D Supernöjd med allt! Bilder kommer sen när jag fått hem dom! Hästarna fick vila idag då jag har sjuuukt ont i benen efter dansen XD

Imorrn ringer klockan på 7.30 då blir det morgonfordning av hästarna sen blir det att sätta sig vid datorn och ha lektion från 8.30 till 11.00 :D SUPERGLAD att allt funkar som det ska nu så jag kan ha mina Psykologi lektioner hemifrån!
Efter det blir det ut och rida medan det är ljust :)
Aja nu måste jag sova innan jag somnar sittandes här framför dator..
Hare bäst!
PUUUSSS


RSS 2.0