frivilligt plugg i skolan i 5timmar...

2012-03-28 @ 16:54:26
Nu har jag suttit i skolan och pluggat frivilligt sen 12 och har bara lämnat in en uppgift... Psykologi är inte min starkaste sida just nu.. skitsaker! om 20min ska jag sätta mig på bussen till östhammar för att kolla på lillebror med flera när de har en kvällsföreställning av deras ABBA musikal kl. 19 i frösåker :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Pluggeliplugg..

2012-03-27 @ 14:09:24
Just nu sitter jag i skolan och försöker skriva ett personligt brev.. mitt CV är redan klart så nu är det bara det hemska brevet kvar... Svenska B uppgift såklart. bläää!
Igår satt jag kvar i skolan till 17 och pluggade och sen åkte jag till systers nya lägenhet i Alunda och var där tills 22 då mamma hämtade mig och lillebror där :) Idag blir det nog sitta kvar till 17 och plugga lite,, måste skriva in min APU-uppgift på datorn och sen plugga lite Psykologi. sen blir det hem och rida lite pollar :) 
Men nu har jag rast i 20min sen blir det plugg till 15.00 (Y)
Hare bäst!
PUUUSSS

♥ Älsklingsponnyn


Trevlig dag och middag :)

2012-03-23 @ 23:21:59
Idag var jag på Forsmarks gymnasiet med Frida och jag hade en väldigt trevlig dag och nu är det helt bestämt, jag byter till 3an! :D men nu är jag väldigt trött efter en trevlig kväll/middag med hela familjen (inkl. syster M, Arvid och Philip) så nu får det bli sängen för imorrn ringer klockan halv 8 för att åka och rida lilla Tindra :) Natti! ♥

Produktiv dag (Y)

2012-03-21 @ 22:17:27
Idag hade jag psykologilektion från 8.30 till 11 :) bara arbeta ikapp tid (y) men kom inte så långt innan jag körde fast... menmen lite är gjort iaf. Efter det åkte jag med mamma till Alunda för att gå till banken och fixa så att ja kunde föra över pengar från mitt sparkonto till mitt personkonto :) sen gick jag till apoteket och hämtade ut mina nya p-piller sen begav vi oss till stan. väl där åkte vi till pappas jobb för att få en ny underskrift på lillebrors ansökan om pass (då han hade tappat bort den gamla..) sen åkte vi till Knivsta och på vägen dit så åkte vi förbi Alsike och fyyyfaaaan där kan man ju inte bo :o Skolåda efter skolåda.. precis intill varandra :S Usch kommer aldrig bo så!
sen åkte vi och hämtade lite saker åt mamma i knivsta sen åkte vi till Bauhaus och där köpte jag 3lådor på hjul som jag ska ha under min säng :) får ju liksom inte plats med mina flyttlådor längre.. Sen blev det hem och mocka och fixa stallet sen blev det soppa och våfflor till middag :D AWESOME GOTT!! Har haft en väldigt trevlig och produktiv dag idag (Y)
Men nu måste jag sova för imorrn har jag fysik, kemi och matte hela dagen... fast med vår nya lärare :D hoppas hon är bra..!!
Menmen Sovgott och hare bäst!
PUUUSSS

Gammal bild på Ella får göra detta inlägg lite roligare :)

Vi fick visst vinter igen.... -.-

2012-03-19 @ 19:51:29
Ja som rubriken säger så fick vi visst vinter igen... ute är det nu ca 5cm snö hos mig men i Uppsala har allt smält bort redan... orättvist!
Och det värsta är att jag broddade av hästarna igår... så idag fick dom vila och jag hamnade här framför datorn :)

Visst ser det härligt
ut?!...


Idag har jag gått i skolan och först haft Svenska hela förmiddagen sen började vi med ett nytt projekt på Projekt och Företagande kursen nder eftermiddagen :) Vi ska först göra en budget och studieplan för "universitetsplugg och hemifrån flytt" och sen ska vi göra en film som handlar om ett företag som håller på att gå i konkurs men som får hjälp av "Lyxfällan" och så ska vi få upp företaget på benen igen :) Så dagens lektion ägnades åt att kolla på ett avsnitt av Lyxfällan :) Väldigt bra program faktiskt! Sen fick vi även tillbaka våra kristendomsprov och tänka sig jag fick ett VG :o Jag ÄR chockad! men vääääldigt nöjd! :D

Men nu måste jag ta och göra något nyttigt istället för att bara lata mig!..
See ya! hare bäst.
PUUUSSS

Today is a good day

2012-03-18 @ 23:39:19
Idag har jag varit och ridit Tindra hos Marie :) hon gick bra men nu börjar hon sträta emot lite mer, hon ska nog börja fälla nu och så hade hon typ precis varit brunstig och så hade hon sovit ute under natten men hon fick gå rätt mycket så tycker hon var duktig iaf! :)

När jag kom hem så gav jag mig ut på Moritz och mamma ledde Sherry :) Sherry var piiiiigg som vanligt! tyckte det var väldigt kul att tvinga mamma gå fort xD Moritz var lite allmänt lat och seg men efter en stund piggnade han också till :) När vi kom tillbaka fick moritz trava lite bommar och jobba rygg och lyfta ben, väldigt jobbigt och onödigt tyckte han. Men Sherry hon tyckte det var superkul att få flyga över lite bommar :D hon som ALLTID brukar slå i varenda bom var inte i en enda och gick perfekt över när jag sprang med henne (Y)

Ella fick komma ut en sväng på vägen där vi jobbade på att inte slå för skänklarna (igen...) i galoppfattningarna men efter en stund så gick det bättre :) nu börjar framåtbjudningen komma i galoppen också :D HÄRLIGT!
Efter det så jobbade vi lite bommar men i början var hon jätte nonchalant mot dom och slog i och tramsade men efter att jag hade jobbat igenom henne så att hon lyssnade ordentligt på skänklarna och mig så gick hon lika fint som igår (Y)

Ne nu ska jag sova! för imorrn är det skola och den första "riktiga" skoldagen på två veckor... och jag har sjuuukt mycket att plugga i Psykologin (eftersom jag missat två lektioner under praktiken) men som tur är så har jag typ ingenting i de övriga ämnena (Y)
See ya! hare bäst och sovgott!
PUUUSSS

Trevliga dagar :)

2012-03-17 @ 23:17:41
Detta var gårdagens sysselsättning, kan ni se vad jag gjorde hela min sista dag på praktiken hos John? ;)


Igår kväll åkte jag som sagt till Alex och sov där inatt :) Mycket trevligt! Var hemma vid 12.30 och då var det bara att käka frulle och ge sig ut och rida pollarna :) Syster S skulle leda Sherry ner till vägen och tillbaka men det slutade med att jag fick ta över henne och ha henne som handhäst direkt utanför stallet för hon flög i luften.. Snacka om taggad häst när hon gjör kapriollsprång i skritt xD HAHA Moritz tytckte bara hon var dryg!
Efter det så red jag en liten stund till på Moritz, red i alla gångarterna och red igenom en stor vattenpöl (lite vattenträning är aldrig fel!) och han skötte sig bra som vanligt :)

Efter det mockade jag och sen gav jag mig ut på Ella :) har ju jobbat henne hemma på gårdsplanen för att hon ska börja acceptera höger skänkel och det har gett resultat! hon gjorde klockrena (för att vara henne, alltså inga sparkar eller bockar) fattningar åt båda hållen :D och sen jobbade jag henne genom vattenpölen också och det var inga som helst probelm (Y) sen travade vi en lite bomserie på 3bommar och idag löft hon på benen ordentligt som hon skulle!

Sen efter det så försökte jag plugga lite Psykologi... gick inte så bra kan vi väl säga.. gör ett nytt försök imorrn..! Middagen blev grillad korv på vår egna maj(mars)brasa ute i hagen :D Riktigt trevligt att vara hela familjen ute och äta tsm :) man luktar mindre gott efter bara.. men det är det värt!
 
 
Här kommer bilderna jag har lovat er på Ella före och efter friseringen!
Före

Efter


Nej nu MÅSTE jag sova innan jag somnar här vid datorn! Måste bara dricka massa vatten först för känner mig helt uttorkad typ :S inte bra... plus att jag blivit solbränd i ansiktet på praktiken i onsdags och torsdags.. inte så vackert eftersom jag hade mössa på mig så pannan är typ vit... -.-'
Menmen natti alla underbara!
Hare bäst och sovgott!
PUUUSSS

Svar på Mundens kommentar!

2012-03-15 @ 23:36:41
munden om Första praktikveckan hos John Hickey avklarad!:
Va kul att du vill kommentera min blogg :D

den där som du hade ridit som var "en riktig hopphäst", hade det inte gjort så mkt eftersom den bara kosta 100? :) ta mer kort på den ;D om du e kvar där heh

Svar:
Anledningen till varför den bara kostar 100 är för att ägaren typ håller på att skilja sig och kan inte ha hästen kvar :) den är värd 270 men behöver säljas hyfsat fort därför så "billig" :)

Endast en praktikdag kvar :/

2012-03-15 @ 23:31:00
Uppdateringen blir lite lidande just nu när jag har pratik. men iaf igår fick jag vara med och hoppa Serie på en häst som heter Planet. Inte min favorit att rida direkt,, för stora steg och slog med huvudet så fort man tog i henne.. visst hon är bara 6år men går som 5åring i år då hon fått ett föl. Men iaf hoppningen var en ren katastrof... Jag höll på att flyga av i varenda språng genom hela serien... varenda gång desutom.. Satan vad hon sköt mig ur sadeln i sprången.. hindrena låg på typ 70cm och hon hoppade 2meter över det... inte det enklaste för lila mig att hålla mig kvar... men jag klamrade mig fast genom hela passet.. Fick även en av Johns besömda utsällningar... stod och skrek på mig i 5min... sen fick jag beröm för min sista runda genom serien för han tyckte jag red bäst den gången även fast jag tyckte det kändes exakt likadant som första.. det enda jag gjorde var typ att se till att hon kom rakt in i serien sen höll jag i mig för glatta livet för att inte åka av... ingen trevlig upplevelse kan jag säga!

Idag har jag sluppit rida vilket var väldigt skönt eftersom jag har (typ) blåmärken på insidan av låren och knäna och ont i hela kroppen efter flygturerna igår. Så idag har jag bara fixat hästar åt John och plockat in och ut hästar från skritten och sen klippte jag och Siri Ville på morgonen. han blev rätt snygg tills klippmaskinen dog så han är hårig på ena baksidan av bakbenet XD Väldigt vackert... NOT! HAHA
Sista 1,5timmen var jag själv med att fixa iordning hästar åt John då Cassie åkte och hadlade och den tiden var sjukt stressig men det gick det med! Menmen efter praktiken så åkte jag hem och red Ella så gott jag kunde med träningsvärk i hela kroppen. travade öven en bom och jobbade på att svänga ordentligt för skänklarna osv. tyvärr är hon så nonchalant mot bommen... -.-' så det ska vi öva massor på under våren!

Imorrn har jag min sista praktikdag (både skönt och inte skönt) hoppas jag får rida Conett en sista gång då :'D kommer sakna honom massor :'( och jag kommer sakna Sammy också.. och Toppe och Max.. :( önskar jag kunde få ta med mig Conett hem! (y)
Blir hämtad av mamma hos John imorrn så slipper åka buss (Y) SÅÅÅÅ SKÖNT!!! Imorrn bär det av till Alex på kvällen :D Var ett tag sen jag träffade lillemannen nu..

Menmen nu måste jag sova!
Godnatt och ha det bäst!
PUUUSSS

Älskade Conett


två dagar av denna vecka avklarade (Y)

2012-03-13 @ 22:31:48

Nu har två dagar gått på denna vecka också (Y) Igår red jag ut på Diva i sällskap av Cassie och Siri (en tjej som hjälper till fram till torsdag). Diva är en mycket trevlig liten dam på 4år, går klockrent för skänkeln och är totalt orädd för det mesta :) Efter det så longerade jag Toppe, Max och Twitch och sen så longerade jag Ellie över cavalettin och så gjorde jag iordning en hel drös med hästar åt John och stoppade in och ut hästar i skritten :) när jag kom hem red jag Ella (Y) Satte på henne en gummisnodd för att hon ska komma ner med huvudet och slappna av i underhalsen och sen så satt vi och övade på att flytta för skänklarna i båda varven i skritt och trav utan att slå för skänklarna eller falla ut med ytterbogen och efter en stund så gick hon riktigt bra :D

Idag har jag longerat Twitch innan John red honom och sen har jag tvättat honom och gjort honom fin för en kund som kom och kollade på honom :) sen klippte jag och Siri det sista som var kvar på Micke och sen longerade jag Toppe innan John red honom och sen travade jag av honom efter och skrittade ut en stund på honom (Y) Verkligen världens snällaste hingst! Helt underbar att rida :D Fixade även iordning en massa hästar åt John och stoppade in och ut hästar i skritten (Y) Juste jag hjälpte till att duscha lite unghästar efter att John hade jobbat med dom.. och så fick jag jobba en stund med Escobar (en söt fuxvalack som är rädd för allt och alla) När jag kom hem så red jag Ella och jobbade på samma vis som igår och sen gjorde jag även lite lika arbete med Moritz :)

Både igår och idag så har jag legat en stund på spikmattan då jag har svinont i ryggen... men det har hjälp lite att ligga på spikisen (Y) riktigt skönt att gå på den för då stimuleras fötterna och man känner hur det går upp i hela smalbenen upp till knät! (Y) det rekommenderar jag starkt att göra för er som har ont i fötterna!

Menmen nu måste jag sova!
Hare bäst!

PUUUSSS

PS. Bilder på lite hästar kommer någon annan dag för orkar inte koppla in mobilen idag.. DS.


Pluggdagar!

2012-03-11 @ 21:13:37
Igår pluggade jag hela eftermiddagen, gjorde klart en inlämningsuppgift och skickade in den :) sen satte jag mig vid tv med pappi och kollade på Melodifestivalen och käkade godis och chips och hade kvalitetstid med älskade pappi :) väldigt trevligt! men tyvärr tycker jag Danny borde ha vunnit :/ menmen det går nog bra för Loreen också..

Idag har jag suttit och pluggat hela dagen förutom en liten stund då jag gick ut och hjälpte pappa lasta ved :) Gjorde klart en psykologiuppgift och lämnade in den (Y) sen hjälpte jag pappi med maten och nu sitter jag och kollar på Äkta människor. Så sjuuukt jävla bra serie!

Imorrn börjar sista veckan av blockpraktiken hos John Hickey :)
Men nu måste jag kolla på tvn!
Hare bäst!
PUUUSSS

Dagens sysselsättning tisdagen 6 Mars hos Hickey

2012-03-10 @ 13:09:06
Dagens sysselsättning (Y) Longering av 6st hästar som tävlade i Högbo i helgen :)


Första praktikveckan hos John Hickey avklarad!

2012-03-10 @ 12:38:58
Här kommer en liten sammanfatting av min första praktikvecka hos John Hickey :)

Måndag:
Jag kom dit vid 9 och ingen vad där vilket jag visste så jag hade fått instruktioner dagen innan vad jag skulle göra tills de kom tillbaka :) Jag började med att plocka ur och städa lastbilen för de hade varit och tävlat i Högbo under helgen och jag kan lova det såg ut som ett bombnedslag... men efter 2 timmar så var allt urplockat och bodelen städad (Y) efter det skulle jag sätta mig och putsa allt som hade legat i lastbilen och det som låg i tävlingsskåpet inne i stora sadelkammaren,, inte lite kan jag lova!.. Jag satt ute och putsade i solen från 11 till 15. de sa att de bara skulle vara borta en liten stund men de var inte tillbaka förens halv 4  xD efter det så fick jag vara med och rida lektion på Sammy, en riktigt härlig häst! skulle jag ha 100 lax så skulle jag inte tveka att köpa honom! trodde det skulle vara svårt och jobbigt att hoppa bana på en riktig hopphäst men det kändes som att hoppa Moritz allt liksom klickade mellan mig och Sammy, han är så härlig! :D
Efter det fick jag vääääldigt bråttom hem för skulle varit hos Alex vid 7 men vid 7 var jag i stan så jag var hos honom vid 9 :) klippte honom och jag blev riktigt nöjd ^^ efter det så skulle jag sitta och plugga tills mamma kom och hämtade mig men tror ni jag pluggade mycket? nej självklart inte.. jag somnade typ på golvet, så slut var jag efter en dag hos John! x) Fast var inte så konstigt eftersom jag inte hade ätit något på hela dagen och det första jag åt kastade jag i mig innan jag åkte till Alex.. När jag kom hem från Alex så däckade jag på sängen (Y)

♥ Sammy ♥


Tisdag: Jag kom dit vid 9 och då började jag med att longera Ian, Tex (Festival Van Texelhof (hingst)), Cactus, Ellie (Electric), Casper och Luke över några bommar i ridhuset för det var dom som hade varit och tävlat i helgen :) Under tiden jag gjorde det var John och Cassandra iväg och provred en häst. När de kom tillbaka så var klockan 15 så då fick jag äntligen äta lunch.. efter lunch så red jag ut på Conett (The One) :D Dock höll han på och bråkade när vi skulle gå från gården så John fick jaga oss där ifrån xD dock höll vi på att gå omkull när han gick ut med bakbenen på en isfläck (obroddade hästar). Han satte sig ner och jag höll på att glida av bakåt men höll mig kvar men sträckte baksidan av mitt vänstra lår (AJJ!!) och vi var ner i diket och vände en gång men han är verkligen världens underbaraste häst! :D Så sjukt jävla fin, min favvis! Tänkte nästan fråga vad han skulle ha för honom, trodde att han skulle ha runt 500 lax för honom tills jag fick veta att han vunnit en Världscup då steg priset direkt till någon mille xD men verkligen världens finaste häst! Efter det så putsade jag lite saker tillsammans med Cassie och Signe sen åkte jag med John till Jälla för han hade träning där så slapp sitta på 104 från björkligen till stan (Y)

♥ Conett

Från ridturen

Ian


Tex

Onsdag: Började 9 som vanligt. Satt och red ut på häst efter häst hela dagen i blåsten (Y) Hann bli 6st hästar som fick komma ut med mig på ryggen innan jag slutade 16. En del snälla och en del som försökte mörda min kropp och mina armar.. -.- Conett den söten var lika rolig som vanligt hoppade och skuttade och hade sig men satan så underbart det är att rida honom :D Cactus skötte sig som en klocka, Camomill och Diva också (Y) Medan Max och Ellie var rena rama monstrena... Max gick lugnt bortåt men hemåt så var det nog den äckligaste ridturen jag någonsin har gjort! Han satte bakbenen under sig och sköt iväg och galopperade och hoppade och hade sig.. och att veta att det är en asfaltsväg man rider på är lite så lockande att gå omkull på.. Jävla hästjävel! efter den turen så bestämde jag mig att jag aldrig mer kommer rida honom, tänker inte sätta mitt liv till för en okontrolerbar häst! Ellie var en Moritz sizen större så hennes fina krumsprång gjorde mig inte så mycket blev dock till att jag fick gå med henne för hon vägrade gå men det är jag ju van vid... x) Efter det så åkte jag hem och red mina små pollar (Y) och saaaatan vad taggade de var! xD

Ellie

Camomill


Torsdag: Började 9 med att klippa Toppe's (Top of The Hill (hingst)), Max och Twitch manar och jag blev riktigt nöjd med allas manar :) Efter det så longerade jag Max och red ut på Cactus som skötte sig i början men efter halva vägen så fick jag hoppa av och gå... -.-' Johns hästar motionerna mig inte jag som motionerar dom xD Efter det så käkade jag lunch och sen longerade jag Toppe. Sen precis innan jag slutade 16 så fixade jag i ordning Max för det var en kund där som skulle testa honom och Twitch :) Hoppas det gick bra! På bussen hem så kände jag mig lite halvt dålig, med illamående och värk i lederna. Sen när jag kom hem och skulle ut och rida så protesterade hela min kropp med illamående, ont i fötterna, huvudet, halsen, öronen, axlarna, höften och lite överallt så då däckade jag i sängen ist vid 20 och sov till halv 22 :) och eftersom jag fortfarande mådde dåligt då så smsade jag John och Cassie att jag inte skulle komma dagen efter och sen sov jag vidare :)

Toppe

Cactus

Fredag: Vaknade självmant vid 6 :S jag som hade tänkt sova till 9.. menmen då var jag iaf sjukt hungrig och mådde betydligt bättre än dagen innan (Y) så då gick jag upp och morgon fodrade hästarna och sen käkade jag fukost själv :) efter det så gick jag ut i stallet vid 8 igen och klippte Ellas man (bilder före och efter kommer senare!) och eftersom jag mådde så pass bra igen såred jag ut en stund på henne (: MONSTER!!! jag satte gummisnodd på henne för att hon ska sluta använda sin fula underhals hela tiden.. och satan vad sur hon blev! vägrade gå och höll på att bråka och dryga men efter en stund så gick hon riktigt bra :D hon reagerade inte ens på den tomma timmerbilen vi mötte :D superduper häst! Efter det så satte jag mig och pluggade litegrann sen gick jag ut och gick med Moritz och Sherry och satan vad glad Sherry blev xD ni se det på videon. att jogga med henne var inte att tänka på då hon flög i luften då! XD



Ojoj detta inlägg blev vääääldigt långt! :o så nu måste jag sluta och forsätta plugga!
Hare bäst!
PUUUSSS

Väldigt trött chey!

2012-03-08 @ 08:23:28
Sry för den dåliga uppdateringen men jag har praktik den har veckan och nästa och jag är inte hemma förens tidigast halv 7 och då ska jag rida och fixa stallet sen är jag så trött att jag somnar direkt efter middagen :-) imorrn åker jag troligtvis till pappa och då kommer en uppdatering med lite bilder och filmer från veckan som varit :-) hoppas det duger! Hare bäst så länge! PUUUSSS

Musik Direkt, Löshoppning och ny säng! :D

2012-03-04 @ 18:35:26

Går var lillebror med och tävlade i Musik Direkt och saaaatan vad klockrent han satte låten! Både jag och syster M höll på att börja gråta och jag satt och skakade! SÅ BRA VAR DET!! :D 

Här har ni nästan hela låten! missade början och ingen bra filmkvalité..

Idag har vi varit iväg med lilla Ella och löshoppat i Happsta. I början fattade hon inte alls vad hon skulle göra eftersom det var första gången men när hon började fatta så tyckte hon det var kul :D

Här kommer en liten film på de tre sista sprången, hinderhöjd 70cm

Jag red även Tindra innan vi löshoppade Ella :) Och idag har hon galopperat för första gången med ryttare :D och det gick jätte bra!
Efter att vi kom hem från löshoppningen så åt jag Amerikanska pannkakor med jordgubbssylt! satan vad mättande en sådan var! Efter det så satte jag mig och pluggade lite VDL och sen gick jag ut och red Moritz barbacka i solen, vi skrittade mest och bara myste i det härliga vädret, så underbart att rida honom! :')

Men ne nu måste jag sluta sitta här.. imorrn sitter jag på bussen 07.05 som vanligt men denna gång tar inte min bussresa slut i stan utan där blir det byte och sen vidare ut till Westgate Farm och John Hickey för praktik :D HÄRLIGT!
Hare bäst för nu ska jag gå och lägga mig och sova i min nya underbara 105-säng som jag äntligen fick in från stallet igår efter 2månader mellanlandning där.. (Y) så underbart sköön!


See ya!
PUUUSSS


Toppendag :D och lite lättnande besked (Y)

2012-03-02 @ 23:48:21
Idag har vi varit till Veterinären med Ella för tandraspning :) hon har ju blödit i munnen av någon outgrundlig anledning så då började jag tro att hon hade vassa tänder men tydligen hade hon inte det utan hon hade små fickor vid sidorna av sina främre kindtänder som det fastnade mat i osv. Vet. visste inte vad det kunde vara så hon spolade bara rent med koksaltlösning och sen raspade hon litegrann när vi ändå var där :) Hon sa även att det såg ut som om hon hade tappat alla sina mjölktänder redan och hon har ju inga problem av sina vargtänder så dom får sitta kvar :) Hon sa att det inte var någon fara att rida utan det var bara att fortsätta som vanligt bettet skadar ändå inte hennes fickorna :)

Här sitter hennes fickor som hon samlar mat i som en hamster x)


När jag kom hem så gav jag mig ut och red Moritz på bettlöst :D synd att man inte får tävla på det :( för han gick riktigt bra på det! fick liksom upp frambelen och kunde sätta honom på bakbenen utan att han blev hängande i handen (Y)
Det finns många som kallar Hackamore och Sidepull för bettlöst men för mig som har ett bettlöst träns tycker att Hack är Hack och Sidepull är Sidepull de har liksom sina egna namn och tränset jag har har fått namnet bettlöst :)
Såhär ser de ut!

Och såhär sitter det på :)


Efter jag ridit Moritz så fixade jag stallet och sen har jag lagat middag till mig och lillebror för vi är de enda hemma då mamma och janne är i Krägga och plockar ur Marias sista saker i huset (Y)
Och när lillebror äter utan att klaga och maten tom från tummen upp så har man verkligen lyckats :D

Dagens middag belv detta som är Baconlindad torsk med mexikanskt ris


Nej nu ska jag tareda på lite saker som är kvar i köket sen blir det nog faktiskt sängen, är sjukt trött..!
Hare bäst!
PUUUSSS


RSS 2.0