Snabb repris av helgen.

2012-04-30 @ 10:23:20
I fredags var jag ledig från skolan så då red jag Tindra på morgonen sen åkte jag in till stan och hämtade hem min sålda sadel som jag fick tillbaka. lämnade den på pappas jobb, fick 50kr av honom köpte något att äta och lite godis, gick och satte mig på bryggan vid fyrisån och njöt i solen och käkade godis sen tog jag bussen hem till mamma igen :) När jag kom hem mockade jag sista boxen och hade tänkt rida Ella men det blev typ storm så struntade i det.

I lördags kom hovis och satte på Moritz sin tappade framsko och skodde Tindra. Sen gav jag mig ut och red Moritz, skrittade ut en lite bit på Tindra och red Ella med mamma som gick med Sherry :) Efter det mockade jag och sen åkte jag till Pappi. :) där blev det börja kolla på moppen sen kollade vi på tv.

Igår meckade jag och pappi min moppe så nu går den rätt bra igen :) den kan iaf stå på tomgång utan att dö efter 2sekunder (Y) STORT framsteg! Efter det så satte jag mig och läste lite i Jane Eyre sen blev det lunch sen gav jag mig av ut i skogen och gick runt och kollade staketet på sommarhagen och kom fram till att 8st stolpar behöver bytas och 3st sättas om sen är hagen som ny igen :) så i sommar tänkte jag ha hästarna här under typ 2 veckor (y)

Idag är det VALBORG!!!! men jag har ingen aning om vad jag ska göra under dagen, blir väl som vanligt ridning och sen får vi se.. ikväll blir det iaf grillning hos syster med massa trevligt folk :)
Men nu måste jag dra för pappi ska skjutsa mig till mamma strax.
Hare bäst!
PUUUSSS

Idag har varit en väldigt produktiv dag!

2012-04-25 @ 19:10:55
idag har varit en väldigt produktiv dag! började dagen med psykologilektion från 8.30-9.30 för sen fick vi jobba på fritt, men jag gjorde lite av avslutningsuppsatsen vi ska göra nu under 4 veckor framåt sen gick jag ut och plockade sten och ris i "lillhagen" där Tindra ska stå under de första dagarna. Stenplockningen har varit behövlig länge så jag tänkte att det var lika bra att göra det nu när det är en häst som ska gå i den. :) efter det så fixade jag iordning boxen Tindra ska ha, mockade ut lite gammalt spån som låg kvar och fyllde på med ny torv och nytt spån (Y) blev riktigt ljust och snyggt! sen mockade och fixade jag resten av stallet. efter det så tänkte jag att när jag ändå är i gång så kan jag lika bra lägga undan alla vintertäcken och täcken som inte används under sommarhalvåret och plocka fram regntäckena ist. och sen slutade det i att jag städade hela stallet och sadelkammaren :p vilket var vääääldigt välbehövligt ^^ borde gjorts för flera månader sen...
menmen nu är det gjort och stallet är nu rent och prydligt igen (Y) men det är något helt annat än vad jag är,,, känner mig dammig i ansiktet och på händerna trots att jag har tvättat mig flera gånger.. får nog bli en dusch nu för är ändå helt slut så orkar inte göra något annat. :p
sen får det nog bli sega framför tvn tills Marie kommer med Tindra runt 8 :) Ella vilar idag så rider jag imorrn och på fredag ist. på lördag kommer hovis och sätter på moritz tappsko och skor Tindra :)

min dator dampar... shift-tangenten under enter-tangenten vägrar funka så jag måste använda den på andra sidan och det är ju mycket krångligare... :s SKITDATOR!!!

Menmen nu blir det en varm och skön dusch så kommer det kanske en liten bild på Tindra senare ikväll :)
Hare bäst!
PUUUSSS

Strålande sol, skjuts hem, årets första skutt över terränghinder och en helt toppen eftermiddag! Kunde inte bli bättre!

2012-04-24 @ 08:04:43
Molnen sprack upp och det blev strålande sol och jag lyckades fixa skjuts hem så min eftermiddag igår kunde inte blivit bättre :D hoppade årets första terränghinder igår, en liten stock så typ 50cm. Ella klippte den som om hon gjort det hela sitt liv (typ 4 gången hon hoppar med ryttare så ryggen) och Moritz hoppade också klockrent :-D underbara hästar! Enda dåliga saken med igår var att Moritz trampade av sig ena fram skon när vi red i skogen "/ menmen bara ringa hovis och sätta på den igen, som tur är hade han inte sönder hoven (y) Men som sagt min gårdag slutade på topp! :-D Just nu sitter jag på bussen till skolan för att ha ett studiebesök på Biotopia.. Vi ska typ spela in fågel läten :s wow vad kul.. eller inte! Hatar biologi!.. Menmen nu ska jag nog sova den sista biten av bussresan :-) Hare bäst! PUUUSSS

Seg måndag...ingen skjuts hem...tråkigt väder...och jag älskar verkligen mitt liv idag!

2012-04-23 @ 14:25:36
Just nu sitter jag i skolan och har religion :) tråååkigt!...  vi kollade på en film om Islam i 50min eller aa jag kollade väl totalt 25min sen sov jag resten.. oups ^^  förmiddagen segades igenom med 2,5h litteratur historia.. också tråååk! Måndagar är fan alltid lika tråkiga.... bara Svenska och Religion hela dagen från 8.30 till 14.30.. :S Blä

Sen vet jag inte om jag kommer komma hem idag heller... får väl åka till farmor eller systrarna ist.. mamma jobbar och glömde köra ner en cykel åt mig och janne jobbar typ också. -.- hatar att bo så långt bort ibland :(   
Menmen får se om jag hinner rida ikväll eller om det blir alldeles för sent, hoppas jag hinner. och så är det skittråkigt väder.... -.-' kan det bli sommar snart!? JA TACK!!!!
Menmen nu måste jag "jobba" vidare de sista 8min :)
Hare bäst!
PUUUSSS

lång dag med provridning.

2012-04-22 @ 20:14:19
Kul... Roliga ni är då... här har man frågestund och så är det ingen som frågar något. Roliga läsare ni är... :(

menmen idag åkte vi ju till Nykvarn för att provrida en Angloarab trodde jag men som sedan visade sig vara en shagya och vi provade även ett arabsto, :) syster testade Arabstoet och jag Shagyan och jag märkte redan på marken att Trisha som hon hette inte alls skulle passa syster då hon var väldigt het, framåt och stissig (var lite Charlie-varning över henne), syster testade inte ens henne efter att hon försökt slänga av mig :p arabstoet som syster testade föll hon nog lite för men hon var en lat liten åsna typ som ibland fick för sig att bara frysa fast och vägra gå framåt och börja backa och hålla på och dessutom var hon 22år så jag tror att hon inte kommer välja henne :) eller jag typ hoppas att hon inte kommer göra det!
Trisha som jag red var ju som hon var att rida (lite min smak på häst) men det hade nog inte skadat med en martingal så jag slapp ha huvudet i ansiktet så fort man tog minsta lilla i henne. hon var dessutom triangelmärkt efter att hon brytit benet för typ 8-10år sen, och redan då hade jag i princip bestämt mig för att henne skulle vi inte ha. visst det var inget som märktes i ridningen men ändå hon har en gång i tiden brutit ena bakbenet rätt ordentligt. :)

När vi kom hem var klockan 17 och vi åkte halv 9 så jag kan säga att jag är rätt sliten, så blir väl ut i stallet och mocka och plocka in hästarna sen blir det nog duschen och sen sängen och läsa lite Jane Eyre :)
Hare bäst!!!
PUUUSSS


Blodig navel, mjukisbyxor i torktumlaren och tvätt i tvättmaskinen..

2012-04-21 @ 17:00:20
Blodig navel, mjukisbyxor i torktumlaren och tvätt i tvättmaskinen.. det var mina sysslor igår kväll :) min fina älskade navelpiercing började blöda igår av någon outgrundlig anledning :s jag hade inte fastnat i eller nått sånt utan helt plötsligt när jag kollade den så var den blodig.. :( men idag är den mycket bättre och den slutade blöda igårkväll iaf :) som tur är!
Jag tvättade även en maskin tvätt igår vilket var behövligt då tvättkorgen var full ^^ igen... Och bara för att testa om katthåret försvann från mjukisbyxorna och munktröjorna så torktumlade jag dom ist för att hänga dom i torkskåpet.. och gissa om dom vart rena :D de var inte ett strå kvar (Y) Lycklig tjej! så hedanefter så kommer jag ALLTID torktumla dom!

idag var vi ju till Edsbro och provred Lorento som är en halvblodsvalack och både jag och syster gillade honom men imorrn blir det av till Nykvarn och kolla på en angloarab se får vi se vem det blir :) Jag hoppas på Lorento för det var något jag skulle kunna rida också men det är syster som bestämmer eftersom det är hon som ska ha den :)
När vi kom hem igen så gav jag mig ut och red mina små gullepluttar och båda skötte sig riktigt bra :) de fick gå en liten runda på 30min i alla gångarterna (väldigt lite galopp på Ella pga gamla hovbölden) och vi njöt allihopa av de trevliga ridturerna, lite blåsigt och kallt men ändå trevligt :)

Men nu måste jag hitta på något att göra innan jag får panik,, har alldeles för mycket överenergi för att sitta hemma och inte göra någonting alls!! och allt i stallet är redan klart så finns inget att göra där heller..
Men ni får hare bäst!
PUUUSSS

♥ Ni gör mitt liv värt att leva! ♥


JÄVLA SKITVÄDER.....! -.-

2012-04-20 @ 17:59:40
Jävla skitväder.... My skulle ha kommit och ridit Moritz idag men eftersom det har vräkt ner snö hela dagen så skippade vi det, hästarna fick vila idag för det har vräkt ner snö hela eftermiddagen.. men det har äntligen slutat nu och övergått till regn ist så förhoppningsvis är snön borta till imorrn! Imorrn ska vi till Edsbro för att provrida en Halvblodsvalack till syster :) Jag tror han kan vara det vi söker men vi får la se :)

Idag har jag varit i skolan och räknat Exponetialfunktioner och läst lite om redoxreaktioner fram till 11 sedan slutade vi och då drog jag hem,, när jag kom hem så läste jag de 12 första sidorna i boken om Jane Eyre sedan somnade jag och vaknade halv 4, det var vääääldigt skönt kan jag lova!! Sedan fick det bli stallet och mocka och eftermiddagsfodra hästarna.
Och Just nu försöker jag hitta något att fördriva tiden med,, har svinigt tråkigt här i skogen.. men jag hittar nog något snart :) Hoppas jag...

Men ha det bäst!
PUUUSSS

SM-GULD för Brynäs och 6a för RGB!

2012-04-19 @ 23:53:53
Dagen börjades med att man vaknade upp bredvid hjärtat sen blev det skolan, med 6timmar NV-plugg... Wiho..
nar jag slutade spenderade jag lite tid på stan med bl.a. Ida, Linn och Nicole, mycket trevligt :) Sedan blev det att åka med mamma hem, och när man väl kom hem så var klockan redan halv 7 och sedan gick tiden väldigt fort och poff så var det SM-slutspels dax :D
Och Brynäs vann ju såklart denna match på hemmaplan och allt och eftersom de redan hade vunnit 3 SM-slutspelsmatcher så fick dom ju sitt efterlängtade SM-GULD :D:D:D (först den till 4 vunna matcher av 7 vann hela skiten!) De vann med 2-0 och de underbara målen blev gjorda av Jakob Silfverberg och Ryan Gunderson och båda målen var så sjukt snyggt gjorda!! ;D och nollan hölls av bästa Niklas Svedberg ♥

Och som grädde på moset så kom RGB 6a i första omgången av tre i WC-finalen :D:D:D snacka om underbar dag!!
Denna dag hade inte kunnat vara bättre!! eller jo om jag hade fått fira SM-GULDET med mitt hjärta!! :D Då hade denna dag varit fulländad! :D

Men nu måste jag sova!
Imorrn blir det skola till 11 sedan blir det hem och rida, My kommer och rider Moritz vid 2 så jag ska bara fixa stallet tills dess och se om jag hinner rida Ella innan, hon ska ju bara skrittas i typ 30min så det borde jag hinna :)
Menmen godnatt alla glada!!
PUUUSSS

BTW GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!!!!



♥ Niklas Svedberg
♥ (Brynäs bästa och snyggaste målvakt)

FAAAN OCKSÅ....

2012-04-17 @ 22:27:35
Brynäs förlorade med 3-2.. :( så.. på torsdag blir det en till SM-match fast denna gång på hemmaplan i Gävle så vi håller tummarna att de tar hem det den här gången!

När jag kom hem så red jag ut på Mr. M, red barbacka i bara grimma :) han var fin fast vääääldigt pigg vilket inte är så konstigt eftersom han inte gått på en vecka :) busade och hade sig men inget mer än att jag satt och garvade åt det :P

imorrn blir det psykologilektion 8.30-11 sen blir det ut och rida Mr. M och skritta ut på Ella :) Sedan blir det att åka till älsklingen! Saknar min lilla plutt massor :( sover där till torsdag och sen på torsdag så blir det NV-lektioner hela dagen :)

Glöm inte bort frågestunden!!!!

Men nu måste jag natta hästarna sen blir det nattning av mig också! Så sovgott sötungar!
Hare bäst!!
PUUUSSS

Huvudvärk..

2012-04-17 @ 12:49:34
Huvudvärk.. Tror jag har fått typ feber eller nått för den vägrar släppa helt:( men bättre än innan jag lyckades tigga till mig en huvudvärkstablett av rasmus.. Så det är ju bra (y) men jag kommer typ vara helt slut när jag kommer hem.. Men eftersom jag gick ut och gick med Ella imorse på behöver jag bara rida Moritz och mocka stallet, vilket är skönt. :-) men nu måste jag lyssna på lektionen igen.. Litteratur historia.. BLÄ! Men hare bäst! PUUUSSS

Dagens

2012-04-16 @ 21:54:11
Idag har jag gått i skolan, hade först mentorstid där en brud från ABC-gruppen försökte trycka på oss studentmössor... och hon tog upp hela vår mentorstid med prat så vi var inte så glada.. efter det blev det svenska.. Litteraturhistoria.. Renässansen var det vi gick igenom idag.. BLÄ! och så fick vi varsin bok att läsa,, jag valde Jane Eyre för den verkade mest spännande.. får hoppas att den är det också.. 538 sidor som ska läsas på 3 veckor (Y) yay!



Efter lunch som blev sallad på Coffehouse så åkte min grupp (Linn, Jag och Bella) ut till Aka för att filma klart vår film som ska visas imorrn så jag hoppas Bella har redigerat klart den idag. annars är vi rökta imorrn,, vilket vi nog är ändå.. för filmen ska vara totalt runt 30min lång :s vi skulle göra ett eget avsnitt av Lyxfällan. menmen vi kommer få G iaf :)

När jag kom hem så hade jag tänk rida båda hästarna men.. jag somnade på sängen och sov fram till halv 9.. lagom trött chey!!! men imorrn SKA jag rida båda två! :)
Men nu måste jag sova! Natti! eller egentligen borde jag läsa lite litteraturhistoria då vi har några texter som ska läsas tills imorrn men jag gör det nog på bussen till skolan eller på lunchen imorrn..
Hare bäst!
PUUUSSS

En dag med mycket händelser

2012-04-16 @ 07:03:28
I förrgår sov jag hos syster i Alunda och igår satt jag och pluggade och målade naglarna och lite sånt fram till 14 sedan tog jag en lite powernap på 15min i soffan sedan fixade jag mig och gick ut till Ica för där väntade Adde med Johanna, Pelle, Buken, Anders och Niklas. vi åkte runt lite och var bort till Malin och hämtade upp henne och sen drog vi till Gossens och käkade och sen stod vi och snackade med massa polare vid Hörnan sen härjade pojkarna lite och sen drog vi hem till Adde och där spelade pojkarna lite golf,, på åkern i leran (Y) lagom skitig man blev! men pojkarna hade kul :P

Sen när jag kom hem var det bara att kasta i sig lite mat och fixa stallet och sen blev det sängen för min del :)
Men nu måste jag fixa mig till skolan.. Svenska och Filminspelning idag..
Hare bäst!
PUUUSSS

Btw.. frågestunden kommer idag ist för hann inte fixa den igår..

Älskade C ♥

FRÅGESTUND!!!!

2012-04-14 @ 17:18:18
Nu blir det en frågestund som pågår fram till nästa söndag!!! FRÅGA PÅ NU TRÖGISAR!!!! :D:D:D

Då jag inte har någon "vårbild" så får det bli en julfrågebild då jag inte pallar göra en ny just nu..



trevlig kväll igår,, så länge det varade.. och ett STOORT grattis till Lillebror! ♥

2012-04-14 @ 16:57:14
Igår blev det fest hos Johanna med Adde, Sofie, Mysan, Axel x2, Rickard, Malin, Dansken, Pelle, Walle, Niklas, Per, Filip och en massa massa fler! Trevigt var det ända tills Kumme den jäveln börja dryga.. då blev det slagsmål ist... men det löste sig tillsist även om det blev poliser indragna :) men början av festen var väldigt trevlig!
Sov hos Snutt inatt men blev hämtad av mamma vid 14-tiden :)

För idag fyller lillebror 16år :D GRATTIS!!! Så blir till att fira honom och sen ska man väl åka till pappi, men det är faktiskt så att han får hämta mig här annars skiter jag i det.
Men nu ska jag ta och vika in min rena tvätt och städa rummet litegrann :) btw från och med imorrn tänker jag ha en frågestund fram till nästa söndag bara så att ni vet.
Hare bäst!
PUUUSSS

♥ GRATTIS LILLEN!!!! ♥

Ledig dag och shopping (y)

2012-04-12 @ 20:07:31

När jag kom till skolan imorse så fick jag vet att vår lärares unge är sjuk.. alltså var vi lediga idag.. men jag stannade i skolan tills 12 och shoppade lite på stan med Linn och Mimmi :) Sen käkade vi pannkakor på Fröjas sal till lunch sen begav jag mig till systrarnas lägenhet i Alunda och umgicks med Maria en stund för att sen bege mig till Gimo och åka med Siri hem därifrån :)

När jag kom hem begav jag mig ut och red lille Mr. M. började med att skritta ut barbacka i 15min, hoppade även ett litet dike för skojs skull och sen red jag igenom traven här hemma på gården, gjorde även några galoppfattningar men la mest fokus på övergångar mellan skritt och trav och halter :) På slutet var han rikitig fin den lilla ponnyn :D Så underbart kul det är att rida just nu!

Ella får vila resten av den här veckan sen tänkte jag börja skritta igång henne nästa vecka och går det bra utan att jag märker något från gamla hovbölden så tänker jag börja trava henne om två veckor :) Men vi kommer bandagera henne med spritbandage resten av den här veckan också och sen får vi se hur det ser ut nästa vecka om vi ska fortsätta några dagar till :) Sherry fortsätter vi bandagera ett tag till sen får vi se om hon är ohalt och är hon det så blir det nog att börja skritta igång henne också, men där snackar vi om 2 månaders skritt :)

Imorrn är jag ledig igen (har varit ledig i två dagar nu) så då ska jag gå dubbelt och lära mig allt på presentbutiken i Gimo :) Så får jag hoppas på att jag har sommarjobb där sen! :D

Men nu måste jag dra!
Hare bäst!
PUUUSSS

Tröjan jag köpte

Halsduken jag köpte


Satan så underbart!

2012-04-11 @ 17:39:44
Imorse skrittade jag ut barbacka i 30min på Mr. M och sen red jag igenom honom i trav och galopp hemma på gårdsplanen :) Jobbade mycket med att få honom mjuk och smidig och målet var att han skulle behålla formen hela tiden oavsett om jag bytte varv eller gångart och på slutet gick han riktigt riktigt bra :D Så underbart!

Men nu sitter jag själv i systers lägenhet i Alunda med en flaska Trocadero, två munkar och mysigt sällskap av pälsbollen Mr. B och kollar på Prodject Runway och målar naglarna :D Riktigt trevligt! Längtar tills janne börjar bygga om lillstugan! om det blir av vill säga.. Hoppashoppas! Vill ha något eget snart..!

men nu måste jag måla klart mina naglar (Y)
Hare bäst!
PUUUSSS

Världens finaste!

Hunger Games, Litteraturhistoria och regn...

2012-04-10 @ 19:12:31
I söndags var jag på bio och kollade på The Hunger Games :) Den var riktigt bra men jag skulle hellre se den hemma i soffan för det blev för rörigt och jobbigt på stora bioduken :) men helt klart värd att se!

Igår umgicks jag hela dagen med Adde, Johanna, Pelle och Anders :) Vi grillade korv i skogen och pojkarna lekte runt som om de var 12 igen ;D Mycket gulligt! Jag hade en väldigt trevlig dag som jag väldigt gärna gör om :)
Sen åkte jag till syster och käkade middag vid 18.20 :) sen var det bara hem och mocka och bandagera hästar och sen duscha och fixa mig för skolan :)

Idag har jag gått i skolan,, från 8.30-11.15 hade vi inspelning av vår film som ska vara ett avsnitt av Lyxfällan :) Vi kom en bra bit iaf, den ska vara runt 30min.. good luck! sen blev det sallad på Coffehouse by George med Bells och Kirri :) blev svinigt mätt :S brukar fan aldrig bli det på bara en sallad... vafan är det här,, krymt magen verkar det som.. :s fast jag har iof gått ner i vikt igen av någon outgrundlig anledning... måste börja bygga muskler snart! Och efter lunch hade vi 2h 45min svenska... litteraturhistoria... Yey vad kul... eller inte! -.-

Eftersom mammi hade varit underbart snäll och mockat så finns det inget i stallet att göra idag förens vid intaget ikväll, och jag fryser som en jag vet inte vad så skiter i att rida Moritz idag då det dessutom regnar ute... -.-' men eftersom jag inte har någon lektion imorrn så får han komma ut på en lite längre tur imorrn på morgonen och sen tror jag att jag beger mig till alunda och umgås med Baltiz under resten av dagen och läser lite dikter och skit från det "lilla" häftet från litteraturhistorian (typ 30sidor..). har ändå inget vettigare att göra imorrn så får bli att tigga lite skjuts av mamma :)

Men nu ska jag krypa ner under en filt i soffan och kolla på någon film på Viasat film-kanalerna (Y)
hare bäst!
PUUUSSS


Juste höll på att glömma... just IDAG är Ellas födelsedag :D hon blir hela 5år!

Korta stigläder och långa språng = dagens arbete för Moritz och mig!

2012-04-07 @ 14:52:03
Nu blir det ut och galoppera Moritz, blir korta läder och långa språng så att han gör sig av med alla överenergi så att han är snäll imorrn :)
Ska bli kul att få galoppera på igen (Y) det kommer moritz älska också!

Sen blir det till Gimo och Sofie och Mysan och umgås med dom underbaringarna :D
Hare bäst så länge!
PUUUSSS

två hovbölder = två halta hästar

2012-04-06 @ 21:30:50

Igår var vi till Vet. och kollade upp Sherry men det enda de sa var att det inte är något att göra, bara att vänta ut det :) och om hon inte var halt så kunde vi börja skritta igång henne igen (Y) men när vi sprang med henne så visade det sig att hon var halt :/ så vi blev ordinerade vila...igen...
Vi ringde även vår hovslagare Pia igår för att hon skulle komma och kolla på Ella för vi trodde hon hade en hovböld,, och då fick jag i uppdrag att dra av skon och då hittade vi hovbölden då det gick hål på den så då fick hon ett fint blått jodopaxbandage :)

Idag kom Pia och fixade Ella och så satte vi på ett nytt bandage men den här gången med Corsodyl-lösning ist för jodopax :) hon kollade även Sherrys hov och då visade det sig att hålet där hon hade trampat in sömmen hade blivit som en hovböld så hon fick också ett fint lite bandage fast med alsolsprit ist :) Så nu sitter vi med två halta hästar med hovbölder :/ och på söndag kommer det en familj med en 8årig dotter från Eskilstuna som ska provrida Moritz :D hoppas han sköter sig! idag var han vääääldigt pigg men ska rida imorrn också så hoppas han lugnar ner sig lite (a) vore bra..

Men nu ska jag kolla på tv och slappa för jag är fortfarande sjuk..
Hare bäst!
PUUUSSS

Tråkigare påsklov får man leta efter!...

2012-04-03 @ 16:13:17
Idag har My Andersson varit här och ridit Moritz :) det gick bra. Ella är på bättringsvägen, hon travade runt i hagen imorse men hon lägger inte vikten på benet till 100% men bättre än tidigare. :) Sherry fick behålla sin fina blåa "sko" på sig idag, men ikväll tar vi av den och kollar hur hålet ser ut. hon hade ju trampat in en söm i strålen igår... på torsdag åker vi till Vet. med henne för att kolla hennes högra framben för att se vad som är fel. hon är jämn tjock över hela benet från knät ner till kotan och har fått ett nytt sår med bulle under så som sagt tror vi att det är ett till stygn som är påväg ut... :/

Nu ska jag äta lite för strax kommer Stina från Faringe Sadelmakeri och kollar igenom Moritz hoppsadel och dressyrsadeln :) Sen åker jag nog till syster i Alunda :) får se om jag tar cykeln eller om hon kan hämta mig :)
Har så sjukt tråkigt här ute i skogen helt ensam hemma... och jag kommer inte någonstans heller så känner mig väldigt isolerad från allt och alla.. :( hatar det!

Men nu måste jag dra!
Hare bäst så länge!
PUUUSSS

Finns mycket roligare sysselsättning än plugg på ett lov... -.-

2012-04-02 @ 12:56:54

Idag har jag minskat min vänskapslista från 666 vänner till 488 (Y)
Ellis får stå inne idag för hon vill inte riktigt gå på benet så låter henne vara inne och vila :) hon låg liksom ner när jag kom ut halv 10 imorse :/ stackarn!
Men nu blir det ut och fodra henne igen sen måste jag plugga lite psykologi... såklart kommer spotify stå på högsta volym med partymusik för att hålla mitt humör uppe! Skulle mer än gärna göra något annat mycket roligare än det här...

Halsen min börjar bli lite bättre nu så ska göra mig lite mer te när jag kommer in för det hjälpte verkligen ;D
Hare bäst så länge!
PUUUSSS


Älskar verkligen skadade hästar... eller inte..

2012-04-01 @ 22:12:03
Ella är halt på vänsterbak..förhoppningsvis bara en stukning då hon tydligen hade brallat satan och röjt i hagen igår..  och Sherry hade ett sår på utsidan av högerfram igen.. antagligen ännu ett stygn som vet. missade som nu är påväg ut..

Önskar allt bara kunde flyta på som under 2009.. längtar tillbaka! ♥

Nej nu får det bli sängen.. är helt slut i både kroppen, halsen och huvudet.
Gnatt!
PUUUSSS


♥ Älsklingens annons ♥

2012-04-01 @ 22:02:19
Här kommer min lilla älsklings annons med försäljningsvideo och allt ♥
Jag kommer sakna honom som fan med det är det bästa för honom "/ min lilla plupp!♥


party osv.

2012-04-01 @ 13:59:02
I fredags var de fest hos underbara Sofie :) riktigt najjs med massa trevliga människor! bör göras om!
igår var det fest hos Bells men vi drack typ inget för vi var så sjukt jävla trötta men eftersom vi var för sega att dra hem så fick vi vänta till halv 2 bussen... menmen jag hade trevligt iaf :) kom hem halv 4 och sov i min egna säng, halv 8 väckte mamma mig för vid 8 bar det av mot Alsike för att provrida en häst åt storasyster :) Inte min smak men den passar syster utmärkt. men nu hade jag tänkt sova någon timme för är sjukt trött och har svinigt ont i halsen... :( menmen det är det värt!

något mindre roligt är att Ella hoppade ut på tre ben från stallet imorse... men nu går hon på den men är halt så där sprack alla mina påsklovsplaner för andra gången... menmen hoppas hon blir bra snart igen!

Men nu ska jag sova!
Natti!
PUUUSSS

RSS 2.0