Jag älskar dig! <3

2012-09-26 @ 16:12:15
 
Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen
Kommer du ihåg den?
Det känns så skönt och komma hem
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du känner dig ensam, öppna dig då
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Du vilar här på mitt bröst
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum
När du i disträheten trätnar
Men jag hör dig

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går

Fotboll UEIF-KIF!

2012-09-23 @ 18:14:48
Imorse tömkörde jag Lorento en stund sedan jobbade jag även honom lite barbacka, gick rätt så bra, lite stel hit och dit men annars så helt okej, han slängde inte av mig iaf :p
Efter det kom Sofie hit och vi fikade lite god kladdkaka från Linda och sedan bar vi oss av mot Björnvallen för att kolla på Upplands-Ekeby IF's Herrlag när dom mötte Knutby IF's Herrlag i seriefinalen, och gissa vilka som vann! UEIF såklart med 4-0 :D Duktiga pojkar!
Efter det åkte vi hem hit och fikade lite till ^^ och sedan åkte vi och hämtade lillebror i Alunda där han har dömt pingis hela dagen. och sen nu så har Sofie åkt hem till sig och jag borde ta fram matteboken och plugga till provet imorrn.. BLÄÄ! Hej ditt stora feta IG..-.-'
menmen hade tänkt rida Ella idag med men eftersom hovslagaren inte hört av sig eller kommit så har hon fortfarande bara en framsko.. så antingen får jag dra av den andra skon ikväll om inte hovis kan komma imorrn eller nått.. kan inte vänta längre nu för Ella håller på att dampa loss i hagen av överenergi x)
See you later alligator!
XOXO Pim
 
Grattis till dagens vinst och seriefinal segern! :D

 

Bild bomb!

2012-09-22 @ 20:29:45
Ja jag har ju lovat att ni ska få ett inlägg med bilderna från studiebesöken osv..
Jag tänkta bra skriva lite om de senaste dagarna lite fort. Igår fick det bli en skrittur på Ella i mörkret, eftersom hon ofta trampar av sig sina framskor så har mamma köpt såna där skor man sätter på utanpå för att jag ska kunna sätta på en på den hov hon har trampat av sig skon,, så igår testade jag för första gången och det gick helt okej, lite ojämt gick hon men det funkar att skritta och trava i så jag kan hålla igång henne tills hovslagaren har tid att komma och sätta på den andra skon :) Efter det kom Sofie och Axel hit och snackade skit en stund, Sofie har ju fått körkort nu ;) och idag har jag ridit Lorento i regnet och sen ingenting mer. Sofie, Axel och jag skulle ha åkt till Barkarby på bilträff ikväll men blev inte så, så nu sitter jag ensam hemma i skogen och har inget att göra :)
menmen här kommer bilderna!

Nu har min älskade moppe blivit såld, och ersatts av en röd Peugeot speedfight 2 (bögpluka) :p


Två otroligt fina kvällar ute på sjön i vår fina lilla fiskebåt med min älskade familj!
Dessa fotspår i sandbunkern på Olandsbygdens golfbana kändes lite för stora för att vara från en hund? va dessutom 1,5m mellan spåren :s


Bunkerkrattning en molnig sommardag :) men det är tur att såna här krabater kan göra ogräsrensning rolig, dom tyckte visst att jag störde lite ^^

Dra bort tejp fick jag också göra..
Ogräsplockning en hel dag utan vantar gjorde ont kan jag ju säga :p

Min fina Saffire, Saffi :') Världens monster men ändå så söt!

Blev två dagar i Stockholm innan skolan började också, med mina två fina vänner Linn och Nicole Blomdahl

Vår egna lilla vänskapskrets!
Larven Rufus :)
Gräshoppan Size XL
Ödlan Rosita

och idag utökades den även med korsspindeln Sigrid ;)
Våra fina vänner här ute i skogen!
 
STUDIEBESÖK
Gevalia
Packningsavdelningen

Lagret

Vår otroligt fina klädsel på vår trevliga rundvandring ;)

Leaf/Cloetta




Vi fick smaksätta och färgsätta våra egna godissvampar gjorda på Ahlgrens bilarsmet, våra blev gröna med mangosmak ;D Smeten va god kan jag lova ^^
Sen fick vi en stor påse fyld med Godis och Läkerol :D

Sista bilden får bli på fina Tindra som åkte hem till sig i slutet av Augusti :( Saknar fina tjejen!

Ha det så bra tills vidare nu ska jag ut och ta in hästarna sen blir det tjocka framför tvn med lite chips :)
XOXO Pim

Pluggapluggaplugga

2012-09-21 @ 14:22:10
Den här veckan har jag pluggar en hel del, hade bl.a bokanalys skrivning av Frankenstein i måndags och läxförhör på medicinska termer inom djursjukvården i tisdags och sen haft några små inlämningar osv. Har inte ridit på hela veckan heller då Ella trampat av sig ena framskon, trots bootsen.. sen va hon lite varm i frambenet som hon trampat av skon på i fortgår och igår kväll men imorse va hon fin igen. Och mamma har köpt sådana där fula "skor" som man bara spänner på för att jag ska kunna sätta på en när hon trampar av sig ena.. så när jag kommer hem från Gävle så ska jag testa skon och sen ut och rida en stund så hon får göra av med lite energi :) ska bli skönt att få sätta mig på hennes rygg igen, känns som as länge sen nu :( men nu ska jag räkna vidare på min jätte roliga matte... (Y)

Ni får ha det så bra tillsvidare!
XOXO

Huvudvärk..

2012-09-14 @ 21:24:20
Igår va vi som sagt på Leaf/Cloetta och på Reningsverket. På Cloetta hade vi väldigt kul, vi fick nämligen göra eget godis :D vi fick smatsätta och färgsätta vår egen "bilsmet" och sedan formgjuta dom i svampformer, otroligt kul hade vi! och så fick vi en varsin påse med godis och läkerol m.m (y) På Leaf i Gävle som nu är uppköpta av Cloetta så gör de Ahlgrens bilar, Svampar, Läkerol, Jungelvrål, Zoo, Fruxo, Gott och Blandat och såklart även min lilla favorit nämigen PimPim båtarna :D
Efter detta trevliga besök så åkte vi till ett lite mindre trevlig ställe om jag ska va snäll,, nämligen Reningsverket där de renar Avloppsvattnet från Gävleborna.. luktade illa, såg vidrigt ut och allt var allmänt äckligt! och bara tanken på att det "rena" vattnet släpper dom sedan ut i Östersjön :s usch!
Efter det blev det iaf till staden och fixa grejen jag skulle fixa som än så länge är hemlig ;) och sedan blev det till syster för att plugga till högskoleprovet = Inget pluggande,, som vanligt när vi ska göra nått sånt ;p haha
så vi kollade tv ist,, jag har bestämt mig för att följa tre serier och det är Kockarna Kamp, New Girl och Två Panka Tjejer och alla tre går direkt efter varandra på TV4 på torsdagar, snacka om perfekt!
 
Idag har vi räknat matte i Gävle heela långa dagen... äckel matte! jag fattar ingenting och gjorde ju inte saken bättre att jag fick världens huvudvärk efter lunch eller att vi fick veta att vi har prov på fredag nästa vecka.. 8.30 vilket betyder att jag måste åka HEMIFRÅN 06.05... så jag hoppas verkligen att jag och hanna får göra provet i Uppsala på måndagen efter ist.. annars dör jag!
menmen pga huvudvärken åkte jag hem 14.30 ist för 15.30 och åkte med mamma till Östhammar för att lämna storvagnen på marknaden hon ska stå på imorrn :) Huvudvärken släppte när jag fått vila en stund på tåget men kom tillbaka nu på kvällen här hemma.. drygt!
Imorrn ska jag troligtvis träffa en polare om inte den personen är alldeles för bakis imorrn ;) firma fest idag där friman bjuder = fylleunge íkväll och bakis as hell imorrn, mysig unge ;)
Men nu måste jag springa ut i stallet och kasta åt hästarna lite kvällshö innan jag själv nog hoppar i säng,, är svinigt trött :( vet inte varför heller...?..
Men ni får ha det så bra så höres vi!
XOXO Pim
 
Bilder från de olika studiebesöken kommer i ett eget inlägg imorrn! :*
 
 
 

Rolig dag!

2012-09-12 @ 21:40:41
Idag har vi ju som sagt Djursjukvård hela dagen med Annica Boström och vi det va en väldigt lärorik och rolig dag! vi fick se en massa operations instument m.m vilket var väldigt intressant. Efter skolan skulle jag ju ha träffat världens bästa Sofie men det blev inte riktigt som vi tänkt oss denna gång heller så till nästa gång har vi kommit fram till att vi ska ta en dag när båda är lediga och sen gå och gömma oss så att ingen kan kidnappa oss (a) Hoppas på att det kan funka!
Så ist åkte jag hem och red min underbara Prinsessa som var vääldigt fin idag :D och sen red jag Lorento som också va fin förutom när han försökte hoppa mig ur sadeln.. men är väldigt nöjd med båda två idag, red på åkern och jobbade lite volter och att dom skulle va allerta för hjälperna både framåt och bakåt. dock är jag fortfarande VÄLDIGT försiktig med förhållningar och halter på Ella då hon så lätt surar ner sig och börjar slå osv. så där fokuserade vi mest på att komma iväg framåt efter varje igångsättning och avsaktning och idag skötte hon sig ovanligt bra så det va skönt :) Alla hästarna fick nya dojjor idag också så nu är dom fina i fossingarna igen (y)
 
Nu har jag duschat och ätit så snart blir det sängen för imorrn bär det av till Gävle :) två studiebesök imorrn, först ska vi till Cloetta/Leaf och sen ska vi till Reningsverket. Cloetta kommer nog bli lika intressant och kul som på Gevalia men ett reningsverk har vi redan varit på här nere i Uppsala och det är bara tråkigt..
När jag kommit tillbaka till Uppsala sen så ska jag fixa en liten sak som jag tyvärr inte kan säga här för det finns risk att den människna läser denna blogg ;) så ni får gott vänta tills efteråt! sen när jag fixat det så blir det till Alunda och systrarna och "storebror" för att plugga inför högskoleprovet.
 
Men nä nu måste jag packa och fixa till imorrn och sen sova.
Ha det bäst!
XOXO Pim
 
Världens finaste Prinsessa ♥                                           
 


Whiiie underbart!

2012-09-11 @ 21:52:36
Ja som rubriken säger så är det mesta rätt underbart just nu :D Idag har jag bokat Studentkryssning i vår och just nu sitter jag och dunkar bra mysik på "min" nya dator, skolan har gett mig en egen dator av den anledningen att Real i Gävle krävde att jag hade en egen dator så nu sitter jag med en bra dator fram till 5 juni 2013, lycklig! :D
Igår va vi lediga så jag satt och pluggade hos pappa,, eller aa,, försökte plugga,, fatta nada av matten :( Men kemin gick utan problem (y) och idag har vi varit och paddlat med HV3orna och satan så kul det va! lite läskigt i början då det va rätt stora vågor och det gungade rätt bra i början men när man fått in en kläm i hur man gjorde så gick det as bra, har en känsla av att jag kommer ha lite träningsvärk i axlarna imorrn.. x) men de var det värt isf! Men nu ska jag upp i duschen och sen sussa. imorrn blir det Djursjukvård med veterinären Annica Boström och sen blir det träffa världens bästa Sofie! så efterlängtad dag på alla sätt och vis!
 
Nu hälde jag kallt te över mig... lyckat.. blött och jävligt nu ju.. -.-'
Aja nu måste jag sluta, ha det bäst!
XOXO Pim
 
här kommer en liten bild från idag bara

BRF-funkis

2012-09-09 @ 19:52:07
I helgen har jag varit funktionär på Björklinge RFs hopptävlingar :) fick vara banchef båda igår och idag. det har varit kul att se alla gamla man tävlat med och mot och sånna man känner osv. dock tog det rätt bra på krafterna att jobba två heldagar, sovit 16-19 och är fortfarande trött :p frös också satan när jag kom hem så trodde jag hade dragit på mig en förkylning till.. men nu är det bättre så det va kanske bara för att jag va så trött, hoppas(y) 
nu har jag ätit middag och ska nu kolla lite efter sadelmagasinets hemsida,, måste fixa ny sadel till Ella nu, sittter som en kratta i Moritz gamla på henne.. det är sjukt så olika man sitter i samma sadel bara för att den ligger på olikt byggda hästar, jag satt tex asbra i den på Moritz och då va den lagom stor men nu på Ella så är den för stor och jag hamnar i obalans. skulle aldrig komma på tanken att hoppa 135 i den nu men på Moritz så va det ingen tvekan om den saken :) så sjukt att det kan va sån skillnad tycker jag. Menmen är det någon som varit hos Sadelmagasinet i Stockholm och köpt sin sadel? är dom bra? :) 
Nä nu måste jag lägga mig och läsa Frankenstein.. sega bok -.- men den är lite bra också men fruktansvärt seg.. 
 

Torsdag

2012-09-07 @ 10:07:06
Igår va det kemiplugg i Gävle och på eftermiddagen va vi på Gevalia. Fick gå in där allt händer, dricka gott färskt kaffe osv. As coolt! Vi slutade 14.25 så Hanna hann springa till tåget men jag missade det med 30sek... Så fick åka expressbuss till Tierp och sen byta buss där för att åka till Gimo. Det va rätt enkelt och skönt så nu vet jag ett alternativt resesätt sen när Upptåget börjar krångla i vinter :p jag kom hem vid 18-tiden iaf och då va det bara att kasta i sig lite mat och sen ut och fixa Ella för träning i Gimo :) träningen gick väl helt okej.. mer mordförsök än sammarbete typ :p men när hon inte sprang på två ben så va hon rätt så fin faktiskt :) "mordförsöksfilmen" kommer senare när jag har tillgång till dator. ;p nu börjar vi snart vår första Matte D lektion här uppe i det jäättevarma Gävle.. ska bli kul! :) men ni får ha det så bra tills vidare!
XOXO Pim

TRÄNINGSVÄRK...

2012-09-05 @ 08:04:08
Idrotten gick bra igår, är nöjd med mina resultat förutom att jag sprang 1km på 5min, fast gick 200m för att jag knappt andas när jag springer.. det är det jag ska förbättra till v49 hade jag tänkt. Menmen inte gräma mig i det nu! Jag cyklade hem från bussen igår med som vanligt,, dock var det inte världens mysigaste väder direkt... Himlen öppnade sig när jag gick av bussen och det spöregnade hela tiden och världens jävla motvind... -.- äckliga väder! Så nu kan
jag knappt gå... TRÄNINGSVÄRK I BENEN!!!..... x(
men när jag kom hem så satte jag mig och körde lite bil, gick riktigt bra faktiskt :p endast två motorstopp när jag för första gången någonsin startade i uppförsbacke (y) peppad som satan nu att jag ska fixa det! Är ju en riktig perfektionist (fråga mina närmaste vänner ^^) så minsta fel är inte okej! Så ni ska ja nöta satan på att få det perfekt!Jag måste bara få tacka världens bästa Sofie för att hon tvingade mig att köra med henne i somras, den sparken i baken var vad jag behövde och sen finns det dom som tvivlar på att jag kan och det peppar mig också att lyckas. Men tack Sofie! :D

Nu sitter jag iaf på bussen till skolan för att ha en heldag med Djursjukvård, Kul! Undra vad vi ska lära oss idag c:
Jag ska bara lyckas ta mig upp till skolan också... Kommer ta min evigheter.. brukar ta 5min x) och åker nog hissen upp också annars kommer jag nog inte upp x( ONT!
Men ha det bäst för nu ska jag lyssna vidare på musiken som dunkas i mina lurar (y)
XOXO Pim

Mycket trevlig pratstund

2012-09-04 @ 08:41:29
Igår fikade jag med Adriana efter skolan, vi hade en jättetrevlig pratstund! hon flyttar ju snart till Brasilien i 2år :o galet!
Igår överlevde jag även 3ans (mitt sista) skolfoto, kan väl inte direkt säga att det kändes bra men vem vet man kanske fick någon bra bild trots allt :p
Kom i säng alldeles för sent igår också... Pluggade körkortsteori hela kvällen när jag kom hem (y)
Juste jag har kortat min tid att cykla från bussen i gimo-hem som är 1mil från 55min till 30min på två månader :D lite stolt faktiskt!
Men nu sitter jag på 3an påväg till UTK-hallen för att ha idrott :) vi ska göra lite tester som vi sen ska testa igen efter att vi följt vårt träningsprogram till v.49 :) men nu måste jag sluta, ha set bäst!

58 av 65 rätt

2012-09-02 @ 19:27:00
Idag skulle jag ju ha träffat Sofie, men blev tyvärr inte så "/ jag känner mig sämre i halsen och näsan och sen kunde jag inte ta mig någonstans heller då jag inte hade så stor lust att cykla när jag är sjuk. men kommer träffa henne på bussen imorrn som tur är iaf :)
Idag har jag ist tvättat och städat rummet och när jag skulle dammsuga golvet så slutade det med att jag damsög hela nedervåningen och städade hela köket :p ibland måste man ju va lite duktig ^^ Sen har jag suttit vid datorn och pluggat körkortsteori,, och på slutet så gjorde jag ett testprov och fick 58 av 65 rätt (52rätt är godkänt) :p så den delen kommer nog inte vara mitt största problem tror jag,, nu måste man bara lära sig köra bra också x) och nu sitter jag och uppdaterar lite spotifylistor med nya låtar (y) men strax blir det ut och fodra och kolla till hästisarna en snabbis. Imorrn är det skolfoto i skolan och sen blir det plugga kemi med Hanna och sen en 3timmar lång svenska lektion... drygt som satan o.0 men är klar med den kursen till jullovet som tur är!
Aja hoppas ni har haft en bra dag ni med!
Ha det bäst!
 

I'm Back!

2012-09-02 @ 00:06:00
Hmm ja nu har man haft ett litet uppehåll från bloggen här,, eller aa rättare sagt ett uppehåll på exakt 70dagar :p senaste inlägget handlade om min underbara midsommarafton med fina människor osv. Ja men vart ska jag börja,, har en känsla av att detta inlägg kommer bli lååångt... Så för att göra en historia kort.. så kan jag ju börja med att efter min fina midsommar så fick jag en underbar pojkvän, och vi hade mycket kul och trevligt tillsammans men pga lite saker som hände, som jag inte tänker ta upp här, så blev det ett rätt abrupt avslut på den romansen tyvärr "/
 
Min sommar har faktiskt inte bestått så mycket av hästar,, jag har ärligt talat knappt gjort nått på mitt livs sista sommarlov.. illa! menmen min fina prinsessa Ella och lilla Tindra drog på sig en förkylning och det tog över en månad innan jag kunde rida dom igen :(  ganska direkt efter att dom frisknade till och slutat hosta och snora så åkte lilla Tindra hem till sig ingen "/ saknar den fina flickan mycket men jag kände att jag inte riktigt orkade eller hade tiden att rida två hästar nu när jag bara har några månader kvar innan jag måste trappa ner på Ellas ridning, och då bestämde jag mig för att fokusera på henne bara :) Torsdagen den 23 Aug va vi till veterinären på dräktighetskoll av Ella och Sherry,, and can you belive it,, BÅDA va dräktiga :D vi är sååå glada! Ella har nu gått lite drygt 3,5månad och Sherry ligger ca 1 månad efter :) så runt april/Maj så står det förhoppningsvis två fina små fölisar i hagen :')
 
Älskade Prinsessan
 
Vad mer har jag gjort i sommar då.. hmm..
Jo juste jag har träffat lite polare och så och sen jobbade jag mina två näst sista sommarlovsveckor :) Rensade ogräs, gjorde rent dammar, målade väggar mm. och körde racerbil :D eller aa,, golfbil ^^ men dessa två veckor va nog dom roligaste på hela sommaren, assköna gubbar jag jobbade med och fint väder, kunde liksom inte bli bättre :) så jag har kommit fram till att jag vill jobba som parkarbetar när jag blir stor :p 
ja min sommar har väl inte varit den mest händelserikaste men finns en del goa saker i den, och en del tråkiga, bland annat så har min älskade morfar nu gått bort och vi hade begravning förra fredagen "/ sorgligt men sant.
 
men nu har skolan dragit igång igen och de två första veckorna är avklarade.. Då min skola inte kan anställa lärare till oss två som läser NV så kommer vi plugga uppe på Real i Gävle på torsdagar och fredagar,, vi har varit där den här vecka och vår "klass" som består av ett gäng tjejer är jätte trevliga och lärarna har än så länge varit bra och trevliga :) vi åker Upptåget till och från Gävle, åker hemifrån 07.05 och är i Gävle runt 09.30 och sen åker vi hem vid 14.30 eller 15.30 beroende på vad vi gör. Jag har tänkt att när vi åker 15.30 från Gävle så ska jag hoppa av i Tierp och åka buss till Gimo därifrån och då komma hem 30min tidigare än om jag åker till stan och sen hem, dock kan jag inte göra så när vi åker 14.30 för då går det inga bussar.. men får plugga på tåget då ist :) dom två första veckorna har varit rätt lugna och roliga, vi har börjat med Projektarbetet där jag ska skriva om dräktigheten och hur man tar hand om stoet på bästa sätt och lite sånt, sen har vi även börjat med Träningslära i idrotten där vi ska planera och genomföra ett träningsprogram så nu ska man bli fit också ;) första veckan lekte vi med nya ettorna och sen hade vi sammarbetslekar med stylist treorna, mycket kul!
 
Ojoj nu börjar det bli långt här.. som jag sa ^^ jag kan inte skriva korta inlägg.. måste lära mig de!
Ska vi ta lite om hur jag mår och hur hästarna mår då? ja men de gör vi :p
Jag mår för tillfället rätt så bra, lite panik över att jag ännu inte köpt almanacka :s dåligt Pim! men ekonomin säger ifrån tyvärr.. Sen har jag dragit på mig en förkylning så går runt och snurvlar och nyser hela tiin.. drygt. menmen snart är man väl fit-for-fight igen och då börjar även allvaret i skolan m.m. Jag har även fått en liten spark i baken nu då alla mina klasskompisar och vänner har tagit körkort.. så nu är det fan dax att sätta igång,, har kört några gånger och det har gått rätt så bra faktiskt ^^ bara att öva vidare! Dock är jag så j'vla trött på detta eviga regnande.. det har hällregnat i två dagar nu och verkar inte som det tänker sluta heller.. -.-'
Nu över till hästarna:
Ella mår rätt så bra, lite problem med bakbenen (patellaupphakningarna) då hon fick stå så mycket i somras pga sjukdomen och tappskor.. men nu när jag ridit igång henne igen så börjar det bli bättre som tur är :) vi sitter och övar och övar på att gå framåt och inte rakt upp osv. Måste byta sadel snart,, sitter inge bra i den jag har nu. någon som har tips på bra ställen där dom tar emot sadlar i inbyte? inte mustang tack..
Sherry mår också bra, ser ut som hon ska föla imorrn xD vilket det har gjort sen hon betäcktes förra gången,,, 11år sen o.0 matvrak eller vadå.. men nu har hon hållit sig från skador ett bra tag *pepparpeppar ta i trä*  vilket är skönt. Lorento mår också bra, går i hagen och lever livet mest men har verkar nöjd med det också. :)
 
Sen tycker jag att alla som läser detta ska hålla en extra tumme för vårt fina Björklinge gäng som är nere på Lag-SM i fälttävlan i år igen :D laget ligger 9a inför morgondagens avgörande terräng,, en del har det gått toppen för medan en del har fått ynka fel osv. det har regnat på dom stackrarna hela helgen också.. Runsten som annars är så fint är nu ett gyttjebad,, Blää!
 
Visst ser det mysigt ut ;) bild lånad från http://brfsidan.blogg.se
 
Ne nu får jag sluta. punkt slut!
Imorrn ska jag antagligen träffa världens bästa Sofie igen! Härligt (y)
Menmen ni får ha det så bra! bilder från sommaren kommer en annan dag promis.
 
och juste,, någon som är bra på att göra headers? måste fixa en ny nu när sagan med min vita kung är avslutad och fortsättningen skrivs av min prinsessa c:
 

RSS 2.0