I'm maybe back again! :)

2011-05-31 @ 00:04:11
aa som rubriken säger så är jag kanske tillbaka nu :P
Jag ska försöka iaf (a'

Just för tillfället sitter jag o skriver klart mitt tal om New Forest-ponnyer som jag ska hålla imorrn xP de kommer bli jätte lyckat! säger vi..
Idag har jag gått i skolan som vanligt och sen när ja kom hem så kollade jag på The Last Song o jag storbölade typ halva filmen ^^ hehe
De är så jäkla bra! Verkligen värd att se!
Sen red jag Moritz en stund :) red lite dressyr här hemma runt gården och han var väldigt stel i höger varv i början men efter en stund så släppte det :) han har blivit jätte fin och stadig i formen (y) när ja rider barbacka ^^ hihi

Jag skrev detta på facebook för några dagar sedan:
Jag är inte den som ger upp i första taget men nu ger ja snart upp.. Ja fattar inte.. Ja förstår mej inte på honom.. Vad är de som är fel?
Åkte i baken så de bara rök om de igår igen.. Jag behöver hjälp! Får nog ta till proffshjälp snart för ja vet inte va ja ska ta mej till.. Men jag älskar dej ändå Charlie! ♥

Och efter att jag fått en massa kommentarer där så har jag bestämt mej för att sluta rida honom under ett tag och bara jobba honom från marken i NH (Naural Horsemanship). Jag kommer börja med att köra Join Up, man jobbar hästen offline, alltså utan lina så han får lära sig att lyssna och lita på mej utan att något tvingar honom till det, han måste ta egna insiativ till att börja lyssna på mej för att jag ska tillåta honom vara i närheten av mej och att vara närheten av mej är för honom att vara i tryggheten. Dock är det inte alltid han tycker att vara med mej är att vara i trygghet och det är det jag ska jobba bort med hjälp avv Join Up :) sen blire till att jobba honom på lina så att han förstår mej då oxå sen försöker vi oss på ridning igen. och då kommer han till början bli dressyrhäst för att grunderna ska bli rätt igen :) det blir nog inte förens i slutet av sommaren om allt går bra.

Men jag hoppas detta fungerar annars vet jag inte vad jag ska göra.. ända utvägen kanske är slakt eller att han får bli sällskapshäst.. Vilket jag verkligen inte hoppas på! Jag ska prata med Bonny och se om hon har lust att komma upp hit när hon ändå är här i Sverige :) Bonny kommer från Tasmanien som ligger i Australien och hon är bara bäst! det finns ingen annan som jag tycker har varit bättre!

Jag tänkte lätta upp stämningen på detta inlägg genom att lägga till lite bilder från när jag var ute och gick med Moritz och han såg ett gäng med kossor som rörde sig på andra sidan ån, det var ungefär sådär 300m från oss x)



Och sen lite bilder från hagen på Sherry och Moritz efter min och Moritz promenad :)


Ne nu ska ja plugga vidare det sista och sen ska jag sova :)
Hare Bäst allihopa o ja hoppas ni gillar att ja ska börja skriva igen :)
PUUUSSS


Hej igen!

2011-05-24 @ 07:34:31
Sry att ja inte varit så aktiv men ja har haft så fullt upp i skolan o med mitt liv o sånt.. Livet har varit lite upp-o-ner dom senaste månaderna.. Ja vet inte vad ja vill elr hur ja ska nå mina mål. Men snart är de sommarlov o då ska ja bara chilla o ha de skönt! Ja åker till Bollnäs på fälttävlan den 12 juni alltså två dagar efter att ja slutat första året på gymnasiet:-D Asså shit va fort allt gått snart går man i 2an o sen e man helt plötsligt 18 o ska då "vara vuxen" ;o ja vill förbli liten! Tänk va enkelt allt skulle va (y) Just nu sitter ja på bussen till skolan för att ha den 2a o sista delen av Nationella provet i MatteA :-) skönt att snart vara klar me alla Nationella för denna gång :-) men nästa vår kommer nya.. Blää! Ne ni får ha de så bra så får vi se om ja hinner bloggar ikväll elr inte för min lära storasyster Maria är hos i 3 dagar nu, från igår till på onsdag :-) hon bor i Bålsta så träffas inte henne så ofta längre, snarare alldeles alldeles för sällan! Jag ska kolla på Spirit när ja kommer hem har ja precis bestämt för ja lyssnar på musik från filmen o den e så jävla bra! Gråter varje gång^^ Hare bäst! PUUUSSS

Jippie :D

2011-05-12 @ 10:08:53
Tjaoo!
Igår blev jag av med tandställningen :D efter 1.5år! Fetans va skönt de e! Nu kan ja äntligen äta hela frukter o gnaga på morötter (y)

Ja vet att ja har varit jääääääätte dålig på att blogga :( men ja ska försöka skärpa mej :)
Nu ska vi ha nationalekonomi igen :) sen lunch vid 11.15-12.15 sen har vi frittarbete på eftermiddagen så ska nog göra rester då :)

Hare bäst!
PUUUSSS

Träning för Lotta Björe

2011-05-06 @ 00:05:39
Tja!
Idag hade vi träning för Lotta Björe i skolan :) de va skit kul för de gick så jäkla bra :D Ja gilla Lottas sätt att träna/undervisa på!
Henne skulle ja gärna träna för igen. Mer om va vi gjorde o så kommer imorrn :)
Jag fick bilderna från Pay n' Jumpen i Almunge den 25 April av Mickis i går så nu ska ja bara göra filmerna så kommer dom upp här oxå :P
Hare bra för nu ska ja sova för börjar känna av smärta i halsen.. dumma syskon som smittat mej!
PUUUSSS

Heby RF 1 Maj 2011

2011-05-02 @ 21:55:23
Här kommer resultatet från Heby igår.
LB: ett stopp på 4an o 2 tidsfel.
LA(laget): ett stopp på 3an och ett stopp på 4a (in i första kombinationen)..
Han va super fin på framhoppningen inför LAn men sen fegade ja ur på trippeln som va 3an.. o sen red ja inte riktigt så mkt som ja borde så då stanna han på 4a oxå.. I LBn såg jag inga avstånd överhuvudtaget.. vi kom fel flera gånger men duktiga Moritz hoppade ändå :)<3
Laget slutade på en nolla och 3 uteslutna. det var inte våran dag igår helt enkelt "/

Jag har bestämt mej för att nu blire bara lokalt på båda ponnyerna så jag får tillbaka känslan igen och så kanske resultaten börjar komma igen (y) hoppas det iaf!
Film kommer senare från både Edsbro o Heby..

Moritz du är bäst ändå!
PUUUSSS

Duktig men ändå inget nyttigt gjort..

2011-05-02 @ 21:37:13
Jag känner mej duktig som har städat hela mitt rum :) tom torkat av hyllorna med en trasa o inte bara handen ;o de e duktigt tycker ja!
Men även fast ja har varit duktig så har inget nyttigt blivit gjort.. borde ha ridit Ella, Tindra o Charlie och sprungit me Moritz men ja orkade fan inte när ja kom hem.. :s men imorrn blire hårdkörning för min del! ska rida alla hästarna och springa 3km! yeah!
Jag började städa mitt rum igår + att ja fixade min nya lampa så ja har plats för alla rosetterna som jag inte fick plats me på väggen :) äntligen va skönt!

Ne nu ska ja ut i stallet o plocka in lite fina hästar o sen sova :) hare bäst!
PUUUSSS

RSS 2.0