18år ung!

2012-01-30 @ 20:24:57
Idag fyller man 18år då :D 
Inta fan känner man sig vuxnare bara för att man fyllt 18 och är myndig x) Men skönt äre, kommer kunna lösa in mina Trisslotter själv från och med nu :D och förhoppningsvis kanske folk kommer sluta kalla mig "liten" och "lilla flickan" (Y) ^^

Har idag haft en riktigt toppen dag, har varit hur glad som helst hela dagen :D vilket var länge sen sist..
Har ridit både Ella och Moritz idag :) Båda var superfina men det finns ingen bättre känsla än när hästen man ridit in och håller på att utbilda själv går så klockrent som Ella gjorde idag :'D Ibland glömmer man bort att hon bara blir 5 i år och bara är riden kontinuerligt i ett halv år :') Jag är så stolt över henne!

Aja nu ska jag måla naglarna röda och lyssna på ännu lite mer musik! Musiken som i daxläget spelas ur mina högtalare är John Mayer låtar och det är pga Alex :o
Hare bäst!
PUUUSSS


Presenter (Y)

2012-01-29 @ 17:23:50
Här kommer bilder på det jag fick i födelsedagspresenter igår :)

18st Trisslotter från Pappi :D vann på två av dem men totalt bara 75kr.. :P


Pengar från Morbror Tomas och Morfar :D


Pengar från Farmor och ett gulligt kort :D


Presentkort på Make Up Store (495kr) från Adri och Luci :D


Sen fick jag blommor av Pappi och Farmor och även av mamma! Av mamma fick jag även ett headset som jag ska använda till mina Psykologi lektioner :P Sen fick jag även en Paradisask av Ingabritt (Y) Mums!

Whiie superfina hästar :D

2012-01-29 @ 17:13:17

Träningsvärk i hela kroppen sen i fredags och imorrn kommer jag förmodligen inte kunna gå då jag har ridit igenom två superfina hästar idag.. x( inte kul! Men Ella och Moritz var superfina iaf! Ella bråkade lite i galoppfattningarna till vänster men annars var hon superduper. Moritz var hur fin som helst redan från början och sen jobbade han igenom hela kroppen. Hur härligt som helst när det går såhär bra! :D

Nu ska jag fixa lite med Flex för att se att allt funkar till Onsdag då jag har min första Psykologi A lektion hemma då ;D lite läskigt faktiskt men det kommer nog gå bra tror jag!
Sen ikväll kommer Maria och Arvid hit, de slutar sin buggkurs kl 19 i Alunda sen hämtar Siri dom (Y)
Aja nu måste jag vara lite duktig.
See ya!
PUUUSSS

Två små bilder från dagens ridpass på Moritz ♥


Öppet hus och en väldigt trevlig kväll!

2012-01-28 @ 21:20:36
Blev en trevlig kväll idag med :) Pappi och Farmor kom, Adri, Tomas och Morfar och Ingabritt kom också :)
Jag fick mest pengar och det är jag super nöjd med :D
Bilder kommer sen!
Men nu blir det middag sen blir det stallet.. Jag är sjuuukt trött,, undra varför? xD vi somna inte förens 4 inatt ^^ men det var det värt!
Aja nu måste jag dra!
See ya!
PUUUSSS

Sommar JA TACK!

Väldigt trevlig kväll!

2012-01-28 @ 14:23:53
Igår var det ju "Kändis" tsm med Alex, Fridus, Nea, Issa, Klas m.fl. Elaine gjorde oss även sällskap ibörjan :) En underbart trevlig kväll blev det med underbara människor!
Vi höll på med min sminkning och mitt hår i 2,5timme igår innan jag åkte till Gimo :P  Var riktigt nöjd med allt! men vi glömde fota..
Men här kommer en bild på mig och Fridus, kanske inte så tydlig men man ser lite iaf :)



Här har ni även en skillnad på hur mitt hår såg ut innan jag färgade det och efter att jag färgade det :)

Före
(dålig bild men man ser utväxten)


Efter
- Utväxten borta (Y)


Och nu är det öppet hus här hemma för att fira att jag fyller 18år på måndag :D Farmor och pappa kommer, Adri skulle försöka komma sen vet jag inte mer :P men hoppas det kommer några stycken iaf (Y)

Hare bäst!
PUUUSSS

"Kändis"! :D

2012-01-27 @ 17:06:14
Idag fick jag sluta 13.30 då jag var klar med allt i fysiken, kemin och matten :D känner mig lite duktig faktiskt! ^^
Och nu har jag mockat mina boxar så nu blir det duschen en snabbis sen äta och sen blir det sminkning och fixning inför "Kändis" ikväll :D Kommer nog bli hur kul som helst! Kommer iaf få träffa massa underbara vänner!
Men nu måste jag dra för har bara 2timmar på mig :P bild på mig kommer imorrn!
Hare bäst!
PUUUSSS


Färgning och klippning ;D jag är riktigt nöjd faktiskt!

2012-01-26 @ 22:20:08
Idag har jag varit hos frisören och färgat och klippt mig ;D och jag är riktigt nöjd faktiskt! Bild kommer senare då det finns personer som inte får se det förens imorrn ;P Vilken färg tror ni det blev?

Sen har jag ridit och Ella var huuur fin som helst :D men sen har vi Mr. Monster som var huuuuuur taggad som helst! x) inte så smart att rida på hack då kan jag säga, fyfan galna ponny! xD Men det är alltid lika kul när han är såhär taggad, så lätt att rida ihop honom då ;)
Nu på kvällen lyckades jag bli sparkad på handen av en brodd från Sherrys framben (hon slog med det när vi bytte bandage) så imorrn kommer jag nog vara blå.. det gör ont och såklart är det högerhanden x( jätte lyckat!

Imorrn blir det skola sen hem och fixa mig sen till Gimo för att förfesta innan Kändis ;D Galet kul det kommer bli!
hare bäst, nu ska jag sova!
PUUUSSS


Jag saknar dig..

2012-01-26 @ 08:51:52
Jag saknar dig..
Fanns ingen som dig, men att du sen skulle hugga mig i ryggen trodde jag inte.. Du fanns alltid där för mig och jag för dig men endag hände något och sen blev det aldrig sig likt igen.. något ändrades men jag vet inte vad..
Jag går inte med på att jag bara betyder något för dig ibland så då får det vara såhär.. men.. Jag saknar dig bästavän!



EGOinlägg - massa bilder på mig ^^

2012-01-25 @ 22:02:59
Just nu känner jag för ett litet ego inlägg med en massa gamla och nya bilder på mig ;D Hope you enjoy!
Dom kommer i typ ordning från äldst till nyast ;)

2007-2008
(7an i Almunge)


Hösten 2008 (8an i Almunge)


Våren 2009 (8an i Alunda)


2009-2010
(9an i Alunda)

Avslutningen i 9an!


2010-2011 (1an på gymnasiet)


Sommaren 2011



2011-2012 (2an på gymnasiet)


Att kolla på massa gamla bilder gör att jag minns alla fina och underbara stunder jag har haft med min familj, vänner och hästarna! Och för att det inte ska bli för mycket EGO så får det bli två hästbilder från hösten 2011 också ;D ^^



Tack för att ni läser min blogg!
PUUUSSS


Godmorgon 05.50!

2012-01-25 @ 08:30:38
Dagen började 05.50 (Y) då var det bara ut i stallet och morgonfodra och sätta på täcken, efter det blev det tempa och plocka av bandaget på Sherry :) hon var hur snäll som helst idag och deaautom såg såret mycket mycket finare ut! Sen fick hon gå ut i hagen och ät sitt morgonhö eftersom hon inte får stå i boxen utan bandage och eftersom mamma åkte kl. 06.20 så var jag var tvungen att slänga ut henne på direkten :)
Efter det blev det byta kläder, sminka mig och fixa håret sen bege mig till bussen. Jag fick väcka Janne typ hundramiljoner gånger innan han gick upp.. (det var han som skulle skjutsa mig till bussen)

Men nu börjar min lektion strax! Psykologi A here we come!
Bye Sweeties
PUUUSSS


Titanium = Underbara minnen! ♥

2012-01-23 @ 20:45:34

Så fort denna låt börjar spelas så blir jag påmind om allt roligt vi hade tillsammans under de 2månader som vi förberedde vår Julshow i skolan! (den instrumentala versionen av låten var inledningen till hela julshowen)
Tänk om man kunde få göra om allt en gång till! ♥ 


Idag blev det verkligen KRIG!.. -.-'

2012-01-22 @ 23:49:14
Efter 1,5 timmes KRIG med Sherry och ett antal "jag ger upp, vi slänger ut henne ist".. så fick vi tillsist på bandaget.. Fast det var med nöd och näppe för jävlar vad hon har slagit efter mig, siktat in sig på mina fötter med sina nyskodda, brodd försedda framfötter och huggit efter mig.. "Stallets snällaste häst" som vi brukar säga.

Nu ska jag sova för imorrn blir det upp kl. 05.50 för att hinna ta av Sherry hennes bandage och tempa henne :) Hoppas hon är lugnare imorrn..
Hare bäst!
PUUUSSS

Hovis sen Krig mot Sherry ;)

2012-01-22 @ 17:58:22
Snart kommer hovis hit och skor hästarna :) Efter det blir det till att ha krig med Sherry igen eftersom bandaget måste bytas.. Wish me luck! än så länge har jag inte blivit dödad men hon vill bra allt ;)

Ska måla naglarna sen också,, om jag hinner!
See ya Bitches! ;D
PUUUSSS

Promenad i det fina vädret med musik i öronen (Y)

2012-01-22 @ 12:32:21
Nu blir det ut och hjälpa pappa med veden sen blir det en liten promenad i det fina vädret :) såklart med musik i öronen!
Sen blir det att plugga lite Kemi och Fysik och läsa lite Körkortsteori (Y)
PUUUSSS

1timmes krig..

2012-01-21 @ 22:33:55
Efter en timmes krig med Sherry så fick jag äntligen på ett nytt bandage... Snacka om att hon var förbannad idag xD Hon vägrade gå ner sig när vi hade bremsat henne..
Men nu sitter jag i soffan och käkar godis hos pappa igen :)
Lugnt och skönt!
Hare Bäst!
PUUUSSS

Klockan kommer hedanefter ringa 05.15!

2012-01-21 @ 18:55:44
Idag har jag räknat matte HELA långa dagen!! känner mig riktigt duktig faktiskt :)
Snart beger jag mig till mamma för att bandagera om Sherrys ben. Vet. sa att vi skulle bandagera med Jodopax på natten och sen ett sånt vi har haft nu, på dagen ute i hagen. Och gissa vem det blir som får gå upp kl. 05.15 varje morgon för att hinna bandagera mammas häst.. jo JAG.. Jippie.. Menmen sånt får man ta när man är den enda i familjen som kan göra det bra :)

Jag har precis käkat middag, Ärtsoppa blev det, och nu ska jag räkna klart mitt sista mattetal innan mamma kommer :)
Sen är jag klar med alla mattetal för detta kapitel (Y) så det blir inte mycket matte på två veckor framöver då vår lärare bestämt att vi ska räkna detta kapitel på 4veckor.. menmen mer tid över till Fysiken och Kemin (Y) och sova!
Efter att jag har bandagerat om Sherrys ben blir det att åka hit till pappa igen. jag vägrar missa ännu en till lördag här :o det är ju bästa dagen på hela helgen! Godis, Tv och allmänt mysigt!

Menmen vi hörs imorrn, måste plugga nu!
PUUUSSS

♥ Världens sötaste Kosmos ♥

endast dagar kvar (Y)

2012-01-21 @ 11:38:12
Nu är det bara några dagar kvar tills några "milstolpar/roligheter" i mitt liv (Y)
Onsdag (25jan) - ska till John Hickey och kolla på hans anläggning inför min praktik v.10-11 :D
Torsdag (26jan) - Färga och klippa håret (y) Vad det blir för färg får ni se sen ;)
Fredag (27jan) - "Kändis" med massa roliga människor! Kommer bli galet kul!
Lördag (28jan) - Fira min 18års-dag med öppet hus mellan 13-18 :)
Måndag (30jan) - MIN FÖDELSEDAG :D
Fredag/Lördag (3-4feb) - Ut på krogen med Syster M, Arvid och kanske Syster S :D (Y)

Dessutom är jag typ rik nu (ca 1500spänn), plus att jag får mer pengar den 28jan och dessutom borde Studiebidraget komma nästa vecka :D GLAD CHEY!

Igår kollade jag igenom vad jag har fått för betyg på mina hemtentor och labbrapporter i Kemi A, Fysik A, Matte B och Matte C.
Är faktiskt rätt nöjd med och stolt över dom :D ^^

Mysigt ben..

2012-01-20 @ 22:32:05
Mysigt ben Sherry har.. :( Att det var illa det visste jag men att det var såhär illa det hoppade jag inte på,, 


Det konstiga är att hon inte ens är ett dugg halt.. :S
Varfylld blåsa förmodligen från ett sticksår eller nåt som inte har märkts förens den sprak idag.. Så nu är hon tvättade och bandagerad med sorbact-kompress, imorrn blir det att byta bandaget och tvätta igen :)


Nu sitter jag hos pappa och kollar på Rocky V :) Alltid lika bra!
Snart blir det nog sängen och imorrn blir det att läsa Körkortsteori och plugga lite matte och kemi :)
Hare bäst så länge!
PUUUSSS

Behålla dom bästa och slänga bort dom andra!

2012-01-20 @ 00:25:44
Idag har varit en rolig dag.. not.. skolan var bara dryg.. Jag har känt mig sur, irriterad, besviken och sårad hela dagen.. Och detta pga en sak som hände i skolan.. Men sen efter skolan så åkte jag till Alunda för att boka tid för klippning och färgning, jag besökte även biblioteket en snabbis. Alltid lika trevligt att träffa lilla Diana! :) <3
Efter mitt lilla besök i Alunda så begav jag mig till Gimo och träffade Alex, Frida och Klas :) Blev en mycket trevlig och mysig kväll med film, mys och trevliga människor! :D Sen blev det hem och fixa stallet och plocka in hästarna själv då mamma jobbade ikväll. :) Sherry var inte alls fin i benet idag.. idag visade hon även att det gjorde ont när jag klämde och kände lite.. inte alls bra! Grejen är att hon inte ens är halt :s men ändå så har hon ont nu.. Aja får väl bli ett vet. besök snart igen då.. Men iaf, nu sitter jag här men borde sova för länge sen! Så nu får det faktiskt bli sängen!
Godnatt!
PUUUSSS

-Idag har jag insett att det är dags att rensa upp lite bland mina vänner..
Dax att plocka ut och behålla dom bästa och slänga bort dom andra.


Rubrikfattig

2012-01-18 @ 22:21:01
Idag har jag gått i skolan från 8.30-11.00 :) sen käkade jag lunch med Kristin på Karlssons (: Sen fick vi skjuts med Bella m.fl. till skolan, sen bar det av hemåt för min del, men de små gullepluttarna skulle ha Mattelektion till 13.40 ;) tack vara mig så var dom väldigt smarta ^^ Säger vi (A) hehe

Men iaf när jag kom hem så gav jag mig ut och red, jag var super lycklig att det snöade när jag kom hem men jag var mindre glad över snön när hästarna fick snöstyltor efter bara några meter.. -.- Jag vill ha snö, men det måste vara minst 30cm snö då! Men iaf hästarna fick gå en halvtimme var, det gick inte att rida längre än så.. Båda var JÄTTE pigga och busiga och hoppade och stuttade som bara den xD sötpluttar!

En negativ sak med dagen är att Sherrys framben som hon skadade i somras och fick sy med 7stygn har idag blivit dubbelt så tjockt och vi har ingen aning om varför.. vi har kört BoT på nätterna i några veckor och hon har varit fin men idag var det ännu värre än vanligt.. så idag får det bli Kyllera och imorrn får det bli Bandage ute i hagen (Y) hoppas det hjälper lite. Om ni har några bra tips på att få ner svullnader så är jag tacksam för dom!

Men nu måste jag ut och ta in hästarna :)
See ya!
PUUUSSS

Mina små sötpluttar Charlie och Moritz den 16 Juni 2011.


Ridning enkelt? Nej verkligen inte!

2012-01-18 @ 22:05:37
Ni som tror att ridsport är så jävla enkelt och att vi ryttare bara sitter och åker med.. KOLLA DENNA FILM och fråga sen er igen om ni verkligen tycker det verkar enkelt!


Jerringpriset och galet trevlig kväll!

2012-01-17 @ 20:21:38
Igår spenderades eftermiddagen och kvällen hos Bella :D Vi satt och räknade matte hela kvällen typ, jag var mest som hjälp för henne när hon inte visste hur hon gjorde :) Efter att vi varit i stallet och tagit in lilla Ruben och "lilla" Galliano så kom Kristin och gjorde oss sällskap i matteräknandet, blev till att hjälpa henne lite också :)
mitt i allt så kollade vi ju såklart på Idrottsgalan när Jerringpriset skulle delas ut :D Och gissa vem som vann.. jo såklart vår älskade och grymma kung ROLF GÖRAN BENGTSSON! :D :D Tre väldigt glada tjejer blev det igår!!

Det var nog en av mina trevligaste kvällar på väldigt länge! Det måste vi göra om ladies :)

Ridsportens alldeles egna KUNG och GUD!

Storm..

2012-01-14 @ 23:14:59
Idag har det typ varit storm hela dagen... pissväder! Så jag har inte ridit idag för jag vill inte ta självmord. både Ella och Moritz brukar bli lite heta i stormväder x) Så idag har jag typ inte gjort ett dugg :p
Dagens middag blev hemlagad fiskgratäng och till efterrätt blir det Chilikladdkaka ;D
Jag har funderat hela dagen på om jag ska färga rödbrunt eller om jag ska förbli blond, får nog förbli blond ett tag till :) (Y)
Men nu ska vi äta god efterrätt så måste dra!
Hare bäst!
PUUUSSS

Nyår 2010 var awesome!

Beslutsångest!.. Blond eller rödbrunt?

2012-01-14 @ 11:21:22
Jag har beslutsångest!..
Ska jag fortsätta vara Blond eller ska jag färga rödbrunt? (som på bilden)
Vad tycker ni?

Knut i Gimo!

2012-01-13 @ 23:18:41
Kvällen spenderades i Gimo på Knut! Mycket trevlig kväll men sjukt jävla kallt var det! Storm och snö...

och för att ingen ska ställa samma fråga som Anna gjorde på facebook "å vem är knut?" så kommer här en förklaring för Knut:
Knut är ingen,, vi här i gimo firar knutmässoafton med att gå ut och kolla på människor som har "klätt ut sig" och tävlar om finaste och snyggaste outfiten och sen typ festar alla :P


Som sagt det blev en väligt trevlig kväll med fina människor!
Men nu ska jag sova!
Hare bäst!
PUUUSSS

Förra årets vinnare!

Besök hos älskade Farmor ♥

2012-01-13 @ 01:02:05
Dagen började med att gå ut och morgonfodra i spöregn.. sen börja med Derivata i MatteC:n.. sen hjälpa Hanna och Linn med Kemihemtentan som smarta jag redan hade gjort ;) sen gjorde vi klart fysikhemtentan också. Sen begav jag mig hem till lilla hålan Gimo,, väl där gick jag till Farmor för kom inte hem till skogen.. Men hade en väldigt tevlig kväll hos älskade Farmor och Björn!

Och nu sitter jag här men egentligen borde ha stängt av och sovit för 2timmar sen (A) oups ^^ hihi
Så jag får väl vara duktig och stänga av och gå och lägga mig så jag orkar med 6timmar matte, fysik och kemi imorrn.. (Y)..
Hare bäst!
PUUUSSS

♥ Charlie Boy ♥

2012-01-13 @ 00:55:47
- Saknaden efter dig är stor min fina Charlie Boy

Första skoldagen..

2012-01-11 @ 19:16:38
Kul att börja första skoldagen med regn.. Jag som ville ha mer snö :(
En lektion på 1.5timme sen slutade man 10 och så ser mina onsdagar ut framöver (y) Hur härlig som helst! Fast jag kommer inte behöva åka till skolan för att ha lektion utan jag kommer sitta hemma vid datorn då det är en "Flexlektion" med andra elever från alla andra Realgymnasier i hela Sverige och vår lärare kommer från Norrköping :D Så mina onsdagar kommer vara helt awesome!

När jag kom hem så la jag mig på sängen och sov 2timmar (Y) huuuur skönt som helst!
Sen blev det ut på promenad med Siri, Ella och Moritz. Sen mockade jag ut Ellas vinterbädd.. jävla skitgris!!! -.-'' Men nu har hon ren och fräsch box igen ;D

Men nu ska jag snart bege mig till Gimo för att träffa underbara och saknade Dolf :D

See ya later babes!
PUUUSSS

Gårdagen bjöd på..

2012-01-11 @ 19:09:44
Gårdagen bjöd på först en dusch av Sherry.. som stoppade foten i hinken och sen fick panik.. och jag som stod 3m ifrån på utsidan av boxen blev blöt... så då blev det in och byta kläder.

Sen blev det en lite promenad med mamma och hästarna i det fina vädret :)
Sen bar det av till Knutby för att gratta kusinvitamin Niklas på 19årsdagen!
♥ STORT GRATTIS NIKLAS! ♥


Beställt från Hööks

2012-01-09 @ 23:04:42
Nu har jag beställt lite saker från Hööks :)

Detta har jag beställt till Ella! Visst kommer hon bli snygg i det?! :D


Jag ska skicka iväg schabraket och få "Estella" broderat på det sen :D

Sen beställde jag även detta täcke till Klippa så att hon ska slippa frysa och få ont i ryggen när hon är ute :) gumman börjar ju bli gammal nu.


Jag ska även köpa detta ursnygga träns till Ella lite senare i vår :D Skulle kunna döda för det! så sjukt snyggt!


Köksbords sovning (Y)

2012-01-09 @ 18:36:53

Igår somnade jag 12 på sängen fullt påklädd.. Lyckat! Sen vaknade jag imorse kl 9.00 av att jag frös som en gris.. så då var det bara att gå upp och ut i -6,5grader och morgonfodra hästarna. sen satte jag mig vid elementet i badrummet en stund för det var kokhett! hur skönt som helst! Sen blev det att äta frukost helt själv då det bara var jag som var vaken. Sen när mamma kom ner så satt jag och sov vid köksbordet xD gulligt värre! satt och sov där i typ 20min.

Sen blev det ut och rida Ella och Moritz och båda skötte sig klockrent! de fick ut i skogen och busa lite och hoppa diken, båda tyckte ibörjan att de vattenfylda dikena med is på var läskiga men sen hoppade dom över utan några som helst problem! ;D

Jag kan inte smälta att hon var såhär söt som liten!


Sen kom jag in från stallet vid halv 2, sen dess har jag suttit här vid datorn och pluggat och mailat praktiker..
Nej juste jag var ut en snabbis och målade mina lister en första omgång och gav hästarna hö (Y) så snart har jag äntligen en spegel på mitt rum :DD kommer bilder sen när det är klart!
Vad har ni gjort idag då?
Men nu ska jag ut och kasta åt hästarna lite hö sen blir det middag, lite mer plugg och hjälpa lillebror fixa en film och lägga upp en ny låt på Youtube!
Hare bäst!
PUUUSSS


Söta Ella och dagen :)

2012-01-08 @ 21:04:41
Igår fick vi ett väldigt chockande besked från England om mina systrars pappa :/ som tur är så har det gått framåt iaf! (Y)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, pluggat, skrivit mail till praktikter och lite andra små saker :)
Nu ska jag ut och plocka in hästarna sen blir det duchen och sen sova!
Hare bäst! Godnatt
PUUUSSS

Idag fick jag lite bilder från Ellas uppfödare på Öland :) Så jäkla söt hon är!! så här får ni se några.

Träning för Karolin Kamensky :D

2012-01-06 @ 12:09:32
Igår var jag till Norrtälje med Moritz på hoppträning för Karolin Kamensky :D Nog en av de roligaste träningarna någonsin! Moritz tyckte det var väldigt kul så på slutet blev han väldigt stark och framåt men jag är SUPERNÖJD med allt, vi kom bra på nästan alla språng, jag såg avstånden hela tiden (Y) och allt bara stämde hela tiden :'D så härligt när det blir så!



Påvägen dit så började biljäveln krångla... den krånglade när vi skulle till ridhuset med Ella i onsdags också.. men då var det bara höger frambroms som låg på men då åkte vi upp på Björkö och lät mammas bröder fixa det (Y) Stort tack för det! Men igår när vi hade åkt mer än halvvägs till Norrtälje så började ALLA lampor på instrumentbrädan att glöda (lysa litegrann).. men vi tog oss till Ridhuset i tid iaf (Y) men sen när vi skulle hem så gick han som han skulle ett tag, fast vi fick åka på halvljus hela tiden.. men när vi kom till rakan innan Sotter (några km från knutby) så började vi märka att lyset blev svagare och svagare och tillsist dog biljävel... -.-'' Då var det bara att ringa Janne för att hämta oss med Mammas bil. Sen bytte vi bil framför släpet (utan att lasta av Moritz) och sen åkte vi äntligen hem! jag käkade min middag kl. halv 12.. jag var hungrig kan jag säga!

Ja det var min gårdag ;) Visst låter det kul?!
Ne nu ska jag plugga..! Hare bäst!
PUUUSSS

Två väldigt lyckade ridhusbesök (Y)

2012-01-04 @ 23:13:29
Idag har man varit till Happsta ridhus med Tindra, hon var super duktig! Skrittade och travade, gjorde övergångar och volter och diagonaler. Hur lugn och fin som helst, hoppade upp själv (marie höll emot) och av helt själv (Y)

Sen blev det hem och fixa stallet och äta lite sen bar det av till Edsbro ridhus med Ella, och även hon var superduktig! Sara och Pia var också där med deras två unghästar, nyttigt för Ella att träffa nya hästar för dom är alltid lika intressanta ^^
Vi har travat över bommar som hon i början trodde hon skulle gå på x) sötan! sen efter en stund när hon fatta vad hon skulle göra så travade hon lydigt och luftigt över :D Superfin, jobbade genom hela kroppen! Sen testade vi att hoppa små kryss längst långsidorna också, superfin, skuttade över som om ingenting :D hur duktig som helst! Så idag har Ella travat sina första bommar och hoppat sina första hinder i ett ridhus!

Imorrn får Ella vila, blir nog en liten promenad med henne bara för jag MÅSTE plugga... och sen vid 15-tiden blir det att ge sig av till Norrtälje med Moritz på hoppträning för Karolin Kamensky :D Kommer bli huuuur kul som helst!!
Men ne nu ska jag sova.. har sjukt ont i huvudet... -.-'
Sovgott!
PUUUSSS

- Oh baby I miss you so freaking much :(
Låt det aldrig ha hänt!


Solvärme i ansiktet

2012-01-03 @ 16:31:57

idag har det varit super fint väder :D Solen värmde tom (när det inte blåste) ;D
Idag har jag ridit Ella, Moritz och Tindra. Ella fick sig en liten rundtur i skritt och trav på en massa nya ställen bara för att lära sig att det inte är farligt. hon var super duktig! Vi blev jagade av grannens katt :o Läskig katt det där! Moritz fick sig en skrittur barbacka i skogen, väldigt skönt tyckte han. Vi hoppade lite diken och sånt, väldigt kul tyckte han! Skrattade gott när han hoppa jämfota över ett "enormt" dike, på hela 40cm xD Söten!



Efter det fixa jag stallet och käkade lunch sen åkte jag och red Tindra, hon var super duktig! Allt går som smort nu,, skrittade och travade ute helt själv samtidigt som Marie ledde Idde (hennes stora häst). Idde hoppade och levde rövare hela tiden, överenergi eller vadå! x) Men det sjuka var att Tindra knappt brydde sig :o Hoppade till och sen var det bra,, helt sjukt härligt det är att rida henne nu! Sån skillnad!

Nu ska jag skriva ner en lista på saker som jag måste köpa till Ella (spara pengar till) och så ska jag skriva ner mål för 2012 (Y)
See ya later!
PUUUSSS


Svar på kommentar

2012-01-03 @ 16:03:40

WilmA om Pissblött och ännu mer pissblött:

Är Moritz körd dedt stod inget på hans annons ;P


Svar: Nej det är han inte vad jag vet, han är inte körd hos mig iaf. Tömkörd utan problem och släpat saker bakom honom har vi gjort, lite läskigt tyckte han men med träning går det nog bra :)


Pissblött och ännu mer pissblött

2012-01-02 @ 22:09:44
Idag har jag ridit Moritz och Ella, båda var super duktiga och härliga att rida trotts det hemska pissvädret.. Red först Moritz i typ en halv timme, sen var det bara att bege sig in och torka byxorna med hårfönen och sen ge sig ut i spöregnet igen och rida Ella.
Sen mocka, städa stallet och sen in och städa rummet och lite sånt.

Hoppas ni haft en bra dag för det har jag iaf haft trots det dåliga vädret så har allt nästan gått efter planerna!
Hare bäst!
PUUUSSS

 

Kunnat förlora hästen på årets första dag..

2012-01-01 @ 20:56:32

Idag hade man kunnat förlora Ella,, hon blev skrämd av något,, har ingenaning om vad,, och då kastade hon sig framåt så långt repen tillät och sen reste hon sig på bakbenen sen kled bakbenen in under henne vilket hade kunnat sluta i att hon hamnat på rygg och därmed kunna brytit nacken..! men som tur va så satte hon sig ner ist och sen kom hon upp på alla fyra igen,, stod och skakade som vet inte vad och hennes hjärta slog så hårt att jag hörde det högt och tydligt :/ tur va så hade hon framskydden på sig fortfarande, annars hade hon säkert dragit på sig en senskada eller nått.. Men den enda skadan hon fick var ett litet broddtramp på vänster bakben (Y) som tur va..!!
Så hedanefter kommer jag binda grimmskaften som sitter i stallgången i balsnören så att dom går av om något sånt här skulle hända igen! Vill inte vara med om det igen..!!

Hon var super att rida innan detta hände iaf, sammarbetsvillig och härlig, dock lite tittig menmen. :)

Moritz fick vila idag, då det inte kändes som rätt dag att ta ut honom.. Han och mörker är ingen bra kombination!
Klippa (vår hund) har desutom varit helt tokig hela dagen idag,, gått runt som värsta patrullhunden och skällt som en tok.. Så nu är Janne ute och kollar om han hittar några spår i snön efter björn, varg eller något annat läskigt djur här runt omkring.. Det kan ju varit något sånt Ella reagerade på också,, vem vet..?

Aja nu ska jag ut och plocka in hästarna. See ya!
PUUUSSS

Tänk om jag hade förlorat dig min lilla sötplutt :(


RSS 2.0