två hovbölder = två halta hästar

2012-04-06 @ 21:30:50

Igår var vi till Vet. och kollade upp Sherry men det enda de sa var att det inte är något att göra, bara att vänta ut det :) och om hon inte var halt så kunde vi börja skritta igång henne igen (Y) men när vi sprang med henne så visade det sig att hon var halt :/ så vi blev ordinerade vila...igen...
Vi ringde även vår hovslagare Pia igår för att hon skulle komma och kolla på Ella för vi trodde hon hade en hovböld,, och då fick jag i uppdrag att dra av skon och då hittade vi hovbölden då det gick hål på den så då fick hon ett fint blått jodopaxbandage :)

Idag kom Pia och fixade Ella och så satte vi på ett nytt bandage men den här gången med Corsodyl-lösning ist för jodopax :) hon kollade även Sherrys hov och då visade det sig att hålet där hon hade trampat in sömmen hade blivit som en hovböld så hon fick också ett fint lite bandage fast med alsolsprit ist :) Så nu sitter vi med två halta hästar med hovbölder :/ och på söndag kommer det en familj med en 8årig dotter från Eskilstuna som ska provrida Moritz :D hoppas han sköter sig! idag var han vääääldigt pigg men ska rida imorrn också så hoppas han lugnar ner sig lite (a) vore bra..

Men nu ska jag kolla på tv och slappa för jag är fortfarande sjuk..
Hare bäst!
PUUUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0