Två väldigt lyckade ridhusbesök (Y)

2012-01-04 @ 23:13:29
Idag har man varit till Happsta ridhus med Tindra, hon var super duktig! Skrittade och travade, gjorde övergångar och volter och diagonaler. Hur lugn och fin som helst, hoppade upp själv (marie höll emot) och av helt själv (Y)

Sen blev det hem och fixa stallet och äta lite sen bar det av till Edsbro ridhus med Ella, och även hon var superduktig! Sara och Pia var också där med deras två unghästar, nyttigt för Ella att träffa nya hästar för dom är alltid lika intressanta ^^
Vi har travat över bommar som hon i början trodde hon skulle gå på x) sötan! sen efter en stund när hon fatta vad hon skulle göra så travade hon lydigt och luftigt över :D Superfin, jobbade genom hela kroppen! Sen testade vi att hoppa små kryss längst långsidorna också, superfin, skuttade över som om ingenting :D hur duktig som helst! Så idag har Ella travat sina första bommar och hoppat sina första hinder i ett ridhus!

Imorrn får Ella vila, blir nog en liten promenad med henne bara för jag MÅSTE plugga... och sen vid 15-tiden blir det att ge sig av till Norrtälje med Moritz på hoppträning för Karolin Kamensky :D Kommer bli huuuur kul som helst!!
Men ne nu ska jag sova.. har sjukt ont i huvudet... -.-'
Sovgott!
PUUUSSS

- Oh baby I miss you so freaking much :(
Låt det aldrig ha hänt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0