Skoda suuuger!

2011-07-22 @ 00:10:23
Citat från syster: "kör 1km. PLING! Tappar drivning. Stänger av. Väntar. Startar. 4km. Hopp. Hopp. PLING! Tappar drivning. Rullar så långt det går. Stänger av. Väntar. Startar. 400meter. PLING! Tappar drivning. Rullar.. Hoppas att vi inte stannar i backkrönet. Stänger av. Väntar. Startar. Och så om igen. Hoppas.."

Resan till Tingsryd slutade efter 15mil... det blev en "Mälaren runt" ist då biljäveln la av... igen..! (mamma hämtade ut den från verkstaden i tisdags..) Vi vände i Järna och tog småvägar upp till Strängnäs.. 7mil tog 3,5 timme... Vi kom tillslut fram till Strängnäs där Janne mötte oss med en annan bil som kunde dra släpet hem.. sen gick mammas skitskoda klockrent hela vägen hem utan att krångla en enda gång.. Lagom irriterande!

Och nu undra ni såklart vad vi skulle ner till Tingsryd och göra en torsdag :p vi skulle nämligen ner o provrida en häst som jag skulle ha till försäljning åt Vivicka (Charlies förra ägare). :) Det är ett 7årigt fullblodssto på 158cm i mkh, tävlar 110cm i dagsläget :) men vi får se hur vi gör om vi tar henne elr inte.

Ja som ni vet så skulle vi åkt vid 2 men vi kom inte iväg förens vid halv 4 inatt och sen kom vi 15mil sen va de bara att vända.. kl. 6 ringde vi hem o väckte janne,, då var vi en bra bit söder om Stockholm,, så när vi väl va hemma igen vid 12 så somnade både jag o maria på direkten o vaknade inte förens vid 16 :) det va skönt att sova! (Y)

Det va kul att du följde med Fridus även om det inte slutade som vi riktigt hade tänkt oss :P

o med tanke på att sova så ska ja faktiskt sova nu :) så ni får ha de så bra!
PUUUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0