Snabbrepetition av veckan!

2011-08-15 @ 02:18:12
Hejsan!
Här kommer en snabbrepetition av min vecka som varit :)

Måndag:
Jag åkte till pappa på morgonen och va där till halv 4,, då cyklade jag upp till Faringe k:a där jag skulle möta min syster för aqtt få mina ridbyxor som jag såklart hade glömt hemma hos mamma x) sen hämtade Kim och Linda upp mig där,, sen bar det av till UPK på Pay N' Jump med Jojje,, hoppade 70cm och 80cm,, 4fel i 70 och nollade 80 :) Supernöjd även fast det va lite flackigt och orytmiskt :) Sen skjutsade Linda och Kim hem Jojje till mig då jag ska träna och tävla honom åt dom undertiden som han är tillsalu :)

<3 LITTLE JOE <3


Jag var och red hos Marie igår och då låste sig min höft så såhär gick jag runt hela kvällen idag..


Tisdag:

Idag åkte jag till Marie Fredriksson som jag red dressyr för med Charlie,, och hjälpte henne med hennes 4åriga NF-sto :) Supersöt liten mörkfuxflicka som såklart hette Tindra :D Hon kan nog bli en jätte fin tävlingsponny så småningom, hon måste bara lugna ner sig lite :P
Sprallig som tusan är hon när man går ut utanför stallet xD Men super fin! Jag lovar att ta en bild nästa gång jag åker dit och hjälper till!
Sen när jag kom hem från Marie så red jag ut en stund på Jojje och sen åkte jag till pappa :) Innan jag åkte till Marie så bytte jag och mamma bandage på Sherry :)


Onsdag:
Idag skrittade jag och min storasyster Maria ut på Moritz och Jojje,, och såklart skulle det börja regna när vi hade ridit 1km.. och såklart hade vi inga regnkläder på oss,, men det slutade regna efter ett tag,, men sen när vi hade ridit ca. 3,5km så vände vi och red hem igen,, och då bokstavligttalat öppnade himlen sig... Vi va blöta enda in till trosorna när vi kom hem -.-' x( Men ponnyerna skötte sig rätt så bra förutom att dom töntade sig lite på vägen bort. :) Vi bytte bandage på Sherry innan vi red kom jag på (Y)
Sen när vi hade ätit middag så åkte jag tillbaka till pappa igen :)

Vackert blöt man va xD


Torsdag:

Jag minns ärligtalat inte vad jag gjorde idag mer än att jag var hos pappa :o XD
Jojuste nu kom jag på,, jag, Maria och Tinus åkte till Alunda för att klippa oss,, men det blev bara Maria och Tinus som klippte sig för det fanns ingen som hade drop in just idag.. och innnan vi gjorde det så bytte vi bandage på Sherry :)
Sen åkte jag tillbaka till pappa och min farmor var där vilket hon hade varit hela veckan :P

Maria och Siri


Fredag:

Idag åkte jag tillbaka till mamma direkt på morgonen eftersom Vet. va här och tog bort Sherrys stygn :) Det såg bättre ut än hon hade förväntat sig sa vet. :D Känns super skönt att det snart är helt läkt!
Sen efter det så letade vi syskon fram alla kläder vi skulle ha med oss till fotograferingen som min mamma hade beställt,, och gissa vilka det va som lurade mamma till det.. Jo såklart THE STUDIO!...
Menmen vi hade iaf en jätte trevlig kväll tsm vi i familjen :) Bilderna blev helt okej,, dom på Tinus blev riktigt bra även dom på Siri så vi köpte bara 5 bilder, 2 på Siri, 2 på Tinus och en gruppbild :)

Kolla vilken snygg lillebror man har ;D


Lördag:
Idag träffade jag några saknade människor :) vi åkte till Klipporna (Vällen) och fikade och umgicks :) Niclas och Elaine badade oxå :)
Synd att Fridus inte kunde komma :(
Tack för en underbar eftermiddag Elaine, Nea och Niclas!
Bilder kommer senare.
Här har ni ett smakprov :)


Sen skrittade jag ut 1 timme på Moritz och mötte Philip på vällsätervägen, tur att Mortiz är snäll och inte bryr sig om bilar för hans Epa lät inte lite inte :P Sen på vägen hem så skrämde en kalv slag på Moritz xD han flög rakt upp i luften när kalven kom i full galopp mot honom xD jag har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde då! XD

<3 MORITZ <3

Sen red jag ett lättare dressyrpass på Jojje :) Båda ponnyerna gick riktigt bra :)
Vi bytte även bandage på Sherry och så klippte jag Ellas man :)

<3 ELLA <3
Före:

Efter:


Visst blev hon mkt snyggare och sportigare i kort man? :D

Söndag:

Idag åkte jag till pappa en stund på dan och sen när jag kom hem igen så bytte vi bandage på Sherry och hennes sår är verkligen jätte fint nu :D Så himla skönt att hon snart är hel igen! *pepparpeppar ta i trä*
Sen nu så sitter jag här och sammanfattar min vecka för er :P

Måndag (idag):
Idag kommer Josse, Bella, Anna, Blocher och Kristin :D vi ska grilla och umgås och ha kul tillsammans här hemma hos mig :D hoppas det inte regnar!

Josse kommer tidigare på dagen för att hjälpa mig att förbereda och sen kommer Anna och Blocher vid halv 5 och sen kommer Kristin och Bella lite senare då Bella hade hoppträning kl. 5  :) Satan vad kul vi kommer ha tjejer!
Alla sover över förutom Josse som blev tvungen att åka hem, vilket är synd då sista bussen går ca. 23:45 "/ Förtidigt om du frågar mig!

Aja Ne nu ska jag sova så att jag orkar upp och städa imorrn för det ser ut som ett bombnedslag överallt!
Hare bäst!
PUUUSSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0