Bara ett blåmärke :thumbup:

2011-03-09 @ 23:51:35
Hej alla Sockertoppar! ♥
Efter mkt om och men så slutade träningen riktigt bra o med bara ett blåmärke :P på foten... toppen roligt att man ska gå i skor me stålhätta hela dagen imorrn..

Charle va ett helvete i början så ja åkte av precis när ja kommit upp -.-' första gången på 2år (pepparpeppar ta i trä!) x) men på slutet hoppade han en liten bana riktigt bra :D så att debutera LD om två veckor är inte omöjligt!? (y) :P
Han va jätte fin sista rundan så ja e jätte nöjd me dagens träning!
På söndag blir det till att ut o galoppera honom efter att ja varit o tävlat Moritz i Enköping :D

Imorrn är det praktik på UPK men ja måste sluta en timme tidigare för att hinna hem o tillbaka till Jälla på Pay and Jump som börjar 18 men banan är öppen från 17:30 :P Ska hoppa Moritz 80cm me hackamore o fungerar han på det så hoppar ja 90cm oxå o sen fungerar han där me så tävlar ja han på de i helgen :) Han fungerar riktigt bra på det här hemma men ja vet inte hur han är att hoppa på det så de ska bli roligt att få se. (:

Ne nu tror ja att ja ska sova så ja orkar me morgondagen o så ska ja läsa lite i HIP (Hästhållning I Praktiken) för på fredag har vi prov :) ojuste vi har Markarbete/hoppning på fredag oxå :D galet skojj de ska bli! hoppas ja får Clinton elr Milton! massa kärlek på dom två hästarna! :love: så jäkla underbara att rida!

Ne nu ska ja dricka upp sista te't o sen borsta tänderna och krypa till kojjs o titta i kudden i 5timmar sen är de upp o hoppa igen för en ny strålande dag :thumbup:

Hare bra alla goa o gla'a! :D
PUUUSSS

Kommentarer
Postat av: bea

fin blogg ! :)

2011-03-10 @ 13:40:06
URL: http://beatriceks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0